Sivilceli Ciltler Sivilcelerrr

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
öncelikle yeme düzenine yediğine içtiğine dikkat et bence zaten yağlıymış cilt tipin bunu tetikleyecek gıdalardan uzak dur ayçekirdeği çikolata cips kızartılmış yağlı ürünler işlenmiş trans yağ içeren gıdalar hepsinden uzak durman lazım
cilt temizliğine özen göster uygun ürünlerle temizliğini yap nemlendiricini sür cildim yağlı diye nemlendirici kullanmaktan vazgeçme çünkü yüzünü yıkadığında cildinin yağını atmış oluyorsun anında nemlendirici krem sürmezsen cildin bunun için ekstra bir yağlanama ve parlama yapar nemlendirici olarak su bazlı ürünler matllaştırıcı kremler kullanmalısın benim cildim de karma yağlı değil ama ben de matlaştırıcı krem jkullanıyorum günlük bakımımda
bir de bitkisel bir maske istersen en basiti aspirin + bal maskesi
3 adet normal aspirini iki üç damla suyla ez içine 1 tatlı kaşığı organik bal ekleyip karıştır bunu yüzüne ya da sivilce olan bölgeye sür 20 dk bekle sonra ılık suyla yıka hemen nemlendiricini sür hemen güneş ışığına çıkma çünkü cilt jhassaalaşıyor maskeden sonra senin sivilce problemin bayaa şiddetli olduğu için haftada 2 kez yapabilirsin normalde haftada biryapılıyor
2 hafta dene bakalım sonuç ne olucak ne zaman yüzümde bir tane sivilce çıksa bu maskeyi yaparım tek seferde sivilceyi kurutan süper bir maske adet öncesi çıkıyor bennde sadece
bir de yüzünü yıkadu-ıktan sonra havluyla kurulama tek kullanımlık kağt havluyla sil
yastık yüzünü sık sık değiştir aklıma gelenler bunlar haa bir de kesinlikle dokunma sıkmaya çalışma daha beter oluyor inan

Canım ben gecen ay gittim doktora ankara'da bir profesöre. Fondotenden artık çok bozulmuştu cildim, siyah nokta sivilce doldu yüzüm. İnternetten sacma sapan bir krem aldim, daha beter bi hale getirdi. Doktorun verdigi ilaclar cok iyi geldi bebek gibi cildim simdi ilk kullanimda bile fayda etti isimlerini yaziyorum eczaneden temin edebilirsin nasil kullanman gerektigini soylerler
Uriage hyseac jel
Clindoxyl jel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…