- Konu Sahibi yagmur_nehir
-
çünkü hiç bir yediğimiz içtiğimiz şey eskisi gibi değil. herşey başkalaşmış bir şekilde önümüze sunuluyor. ama hava kirliliği ama sebze meyvelerin ilaçlanması gibi..içtiğimiz su bile elden geçirilip sunuluyor ki. kesinlikle yediğimiz içtiğimiz çok etkiler vücudumuzun dengesini ama şu dönemde ki yenilen içilenler değil. Malesef!!!
arkadaşlar emek vermiş araştırmış buralara yazmışsınız öncelikle teşekkür ediyorum bilgilendirdiğiniz için ama ben akdeniz mutfağına göre beslenirim yani akdeniz mutfağı tam olarak neyi ifade ediyor bilemiyorum demem o ki ottu yeşillikti zeytin yağıydı balıktı soframızdan eksik olmaz, her türlü sebze meyveyi çok severek tüketirim,
ayrıca ben kendimi bildim bileli günde 2litreye yakın su tüketiyorum... ama ergenlik çağımdan beri sivilcelerle uğraşıyordum
bu sivilce olayının yeme içmeyle falan bağlantılı olduğuna inancım yok açıkçası. çıkmasa benim cildimde çıkmazdı, o kadar da iddialı konuşuyorum.
malesef çıkacağı varsa çıkıyor işte!
ben 5aydır zoratenin tedavisi görüyorum tüm sivilcelerimden ve siyah noktalarımdan kurtuldum Allaha şükür hiç bi sağlık sorunu da yaşamadım.
dilerim herkes sivilce probleminden kurtulur, yaşayan biliyor nasıl kötü bişey olduğunu...
sağlıklı günler dilerim
öncelikle teşekkürlersivilce durduk yerde çıkmaz mutlaka bir nedeni vardır. ya içten ya dıştan. biliyosun stres aklına gelemicek hastalıklar çıkartır. kimisinin saçı,kaşı dökülür kimsinin cildinde problemler çıkar kimisi allah korusun hepimizi ama kansere kadar gider. tabi bilemem sen stres yaptınmı ya da yaptında kendinemi itiraf edemedin bilemem. tabiki sağlıklı beslenmek çok çok önemli ama stres yaptınmı ya da sivilcelerine kafayı taktınmı o sivilce çok zor geçer.benim paylaştığım şey 20li yaşlardan sonra neden sivilce çıkar tabiki karaciğere bağlı olarak.ben ergenlikte sivilce problemi yaşamadım.herkesin nedeni aynı değilki zaten.ama benimki kesinlikle karaciğer yağlanması.çünkü ben hergün çikolata abur cubur yiyen biriydim.sonunda karaciğerim ne hale geldi.en sonunda dayanamadı canım ben sana zoretanin bir daha kullanma dicem ama belki kızacaksın bana. ayrıca haklısın insanın psikolojisini çok bozuyor.ama geçmiş zaten inşallah böyle bir problemin olmaz birdaha.
canım ben zaten yazının sağlıklı beslenme kısmıyla ilgili yorum yapmıştım yoksa stressiz olduğumu iddia etmedim.
kaldı ki bu dünyada stressiz bi insan var mıdır acaba?
arkadaşım bi forever living distrübütörü bul ve ondan sivilceyi kesin yokeden kürlerden birini al.ama unutma sivilce dışardan kaynaklanan bişi değildir..mutlaka omega ve propolis de iste..kuzenimin cildini görmeliydin iki buçuk hafta oluyo cilt kendini yeniledi resmen
aslında elimizin altında tüm vücudumuz için en etkili ilaçlara sahibiz ama insanoğlu işte illa gidip o ilaçlardan, kimyasal maddelerden fln medet umuyoruz. bütün sebze ve meyvelerden tüketmeye özen göstersek. düzenli spor yaparak güne dinç başlasak. suyumuzu içmeyi unutmasak ne vücudumuz yorulacak ne de bu tür mikroplara elverişli olacağız. sana da çok geçmiş olsun inşallah tamamen düzelirsin canım. paylaşımın için çok çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?