Sivilceli Ciltler Sivilceye Kesin Çözüm ! ! !

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
bende keısnlıkle tek cozumu roacctne olduğunu dusuunyorum kullanmıs bırı olarak tabı ama solye dıyım kıs aylarını tercıkh edeckesınzkı ztn yaz ayında vermyo coğu dr.roacctene surersınde fazla takıntılı bı ınsan olmayacaksınız dudakalrınıza bepanthen plus ve yuzunuzue aynı skeılde bepanthen plus devamlı yureceksınız gerkırse boynunza ellerınıze devamlı.ılk kullanımdan 1ay sora neden bu sıvılceler gecmıyo deyıp cıldırmıcaksınız cunku yaklasık 3ay suruyo normal sonuc gormenızz .brs basta fazla sıvılcelenme bıle yasarsınız bu cok normaldr ıyıye gıttiğinin gostergesıdır kusuyor cunku sıvılceler hergun gunes koruyucu sırweckesınız mumkunse gercı ben şürmedım ama kısın kullandım.ama ınanın sonuc mukemmmel oluyorr sdc 6ay kullannın ve bellı bı sore hamıle kalmayı dr soyluyor ztnn ne kadar tehlıkleı olsada bence değer tabıkı fazla sııvılcesı olanlar için.bıde BENCE bu tur ılcları 20lı yasları doldurdutan sonra yanı bı nevı gelısmı tamamladıtan sonra kullamak daha doğru olur sonucta ergenlık donemınde cıkıyor yapcak bısı yok şayet ılerıkı yaslarda da devam edıyorsa bence ancak ozamn kullanılmadır

Son düzenleme:
arkadaşlar ben birkaç yıl önce roacutane tedavisi gördüm ve cildim o dönemlerde gerçekten mükemmeldi..ancak aradan geçen 3-4 yıl içinde yüzümdeki bazı bölgelerdeki çökmelerin sebebinin roacutane olduğunu öğrenince çok pişman oldum ve şu andada sivilcelerim tekrar çıktı başedemiyorum..roacutane ın kalıcı yan etkisini gören biri olarak yüzünüzde çökmelerle yaşınızı büyük göstereceğinize birsüre sivilcelerinizle mutlu yaşamayı öğrenin daha iyi diye düşünüyorum.nasıl olsa zamanı gelince geçecek ama lütfen böyle büyük yan etkileri olan ilaçları kullanmayın

arkadaşlar ben birkaç yıl önce roacutane tedavisi gördüm ve cildim o dönemlerde gerçekten mükemmeldi..ancak aradan geçen 3-4 yıl içinde yüzümdeki bazı bölgelerdeki çökmelerin sebebinin roacutane olduğunu öğrenince çok pişman oldum ve şu andada sivilcelerim tekrar çıktı başedemiyorum..roacutane ın kalıcı yan etkisini gören biri olarak yüzünüzde çökmelerle yaşınızı büyük göstereceğinize birsüre sivilcelerinizle mutlu yaşamayı öğrenin daha iyi diye düşünüyorum.nasıl olsa zamanı gelince geçecek ama lütfen böyle büyük yan etkileri olan ilaçları kullanmayın

kesinlikle katılıyorum.her cilt tipine aynı etkiyi gösterek die bişey yok.sivilcenin en büyük düşmanı stres yine en büyük dostuda bu stresten özellikle ''sivilceem çıkıyoooor''stresinden kurtulmak lazım.benim şahsi fikrim bu.başarması zor olabilir sonuçta can sıkıcı bi durum sivilce tabili...ama dediğim gibi bi ilacı kullanırken bile ilk olarak o ilacın işe yarayacağını düşünerek başlamak lazım umarım anlatabildim :)opuyorumnanaktan

kızlar roacutane kıllanma yapıyormu bileniniz varmı arkadaşım kullanmıştı onda böyle bi sorun olmuştu doğrumu acaba

Meraba penaduru tavsiye eden kisi acaba yagli cilde kullanilirmi bende denemek istedimde suan

Meraba penaduru tavsiye eden kisi acaba yagli cilde kullanilirmi bende denemek istedimde suan
reçetesiz alamazsın alsanda çok ciddi alerjik reaksiyon riski var acil ortamında denenecek bişey hatta denedikten sonra 20 30 dk da oradan ayrılmaman lazım

Back
X