Sivri çene

ya ben boyle ceneye sahip olmak isterdimbenimki de cok kucuk ama napayımsizin makyaj, saç ve giyim tarzını değiştirmeniz aşırı çarpıcı olur. goz kapaklarınız o eyeliner sekli için uygun degil. youtubeda hooded eye makyaj videoları var onlardan yararlanabilirsiniz. ben oyle yapmıstımsaçlarda ışıltı olabilir ya da ombre, giyimde de daha sofistike tarz size yakışır bence ama bunlar hep maliyet, ufak ufak olur.

bu arada yuzunuz gayet ama gayet guzel bence

Kızlar selam benim yüzüm kare ve bana çok kaba geliyor. Çeneme botox veya çene törpüleme işlemini tavsiye eder misiniz. Erkeksi mi duruyor fikir almak istiyorum teşekkürler
Kız neren çirkin bence su an özel hayatında mutsuz olabilir misin? Bu yüzden kendini çirkin görüyor olmalısın. Ama saçların için aynı şeyi söyleyemicem kuaföre gitmelisin. O renk sana hiç gitmemiş

Kızlar selam benim yüzüm kare ve bana çok kaba geliyor. Çeneme botox veya çene törpüleme işlemini tavsiye eder misiniz. Erkeksi mi duruyor fikir almak istiyorum teşekkürler
evet mutsuzum canım genelde bakım üzerine tavsiyeler aldım o saç renginden zaten kurtuldum yani suratı çirkin gösteren detaylar vardır bununla estetikle kurtulmak mümkün oluyor ancak o yuzden sordum cqnim

Gördüm ve ben cok begendim sizi. Gayet guzel ve hoş bir hanimsiniz. Bence cirkin olmadiginizi biliyorsunuz ama görüş almaya ihtiyaciniz var. (Nedense :) )Kendini cirkin bulan asla bu platformda fotoğraf paylasmaz.

Gördüm ve ben cok begendim sizi. Gayet guzel ve hoş bir hanimsiniz. Bence cirkin olmadiginizi biliyorsunuz ama görüş almaya ihtiyaciniz var. (Nedense :) )Kendini cirkin bulan asla bu platformda fotoğraf paylasmaz.
yok vallahi billahi öylesine paylaşmadım. teşekkür ederim. sizde bana yollayın lütfen ben eskiden profil fotosuda kullanırdım böyle takıntılarım inan ki yoktu yıllardır girerim bu siteye ve üyelerin çoğunu tanirim

Ah keske paylaşabilisem ne cesaretim var ne de ozguvenim ama ne kadar guzel sizin gibi olmak isterdim.

Sivri çene konusinu acali 2 yil oldu
Sivri çene ve çirkinim yazılarınızı okudum.
Kesinlikle çirkin değilsiniz tabi ki fiziksel olarak da görüp net yorum yapabilirim. Sizi yolda görsem çirkin demem yalnızca saçlarını sarı yapmasaymis keşke derim doğal rengi ile daha hoş olur diye düşünüyorum. Onun dışında pürüzsüz gibi bir cildiniz var ağız burun düzgün.. Saçın rengini değiştirin onun dışında sorun yok. Bu arada gerçekten çok çirkin kadınlar gördüm hayatımda bana güvenebilirsnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…