Sivri sinekler !

VahsiCazibe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
117
43
38
Bu ne lanet bir şeydir hanımlar akıl verin. Bütün yaz çıkmayan sivrisinekler kışın ortaya çıktı ! 1 Aydır öldürücü ilaçlar hariç vücut spreyleri lavanta kokusu limonlar sarımsaklar soğanlar denedik belir süre kaçtılar Ama evde terlikle en az 30 tane sivri öldürdük
1 saat öncede baya öldürdük resmen terlikle evde geziyoruz.. Çok sinir bozucu ilaçlar çok zehirli etkilenmekten korkuyoruz o yüzden evden kaçırtan bir formül bilen var mı ?

En son çare ilaç yapalım diyoruz

Denenmiş yaptığınız çözümler olursa daha yardımcı olursunuz .. :\

Benide dün gece bir sinek baya yedi ya
kanım bal gibi

Dışarısı serinleyince içeri giriyor onlar malesef.
Yarım limona 8-10 tane karanfil batırın. İşe yarar mı bilmem. Bi bu formül var bende.

Çay ağacı kremi.. Sivrisinekleri ilginç bir şekilde uzak tutuyor, ben memnun kaldım.
Prize takılan raidlerden falan deneseniz?

Benim kollarimi isirdilar
son demleri
dışarda usumusler evlere sigindilar
Bunlar ciddi hastalık taşıyabiliyorlar başkasının hastalığını bana getirirse sıkma gibi hastalıklara yol açabiliyor.. Kolları yüzümün üstünü yediler ya duvarda birini öldürdüm bir kan çıktı içinden inanamadım ..hatta resmini çeker atarım birazdan

pima penlerin hepsine elek ..
ilaçlamak .. heralde çözüm ..
oof sinekle uyumak ..

Senin kanındir buyuk ihtimal. E dün geceki ziyafetten sonra

Açılın kızlar ben de sineklerden muzdaribim.
Bütün gün temizlik yaptım ev ışıldadı hatta fayansları falan yalamak geldi içimden.
Ana bi baktım ev sinek dolu! Acık camlardan akın etmişler. Evi ahıra cevirdiler.
Her yeri kapattım bastım ilacı, herifler ölene kadar ilaç beni zehirledi.
Cıktım biraz hava aldım eve geldim.
Tam tamına 18 leş.
Ne böceği bitiyor ne sineği, illallah ettim ya :'(

Son çare benimde ilaç galiba

haşereleri uzak tutan bileklikler var,
bütün yazı onunla geçiriyorum ben ve bir sezon sürüyor etkisi,
eczaneden almıştı eşim 12 TL falandı,
n11'de de satılıyor olmalı, tavsiye ederim!

Prize takılan ilaçlar sizi etkilemez. Kremleri vücudunuza sürersiniz size yaklaşmaz ama ortamda kalır yine sinekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…