- 25 Mayıs 2014
- 117
- 43
- 38
- Konu Sahibi VahsiCazibe
-
Evet bunu okudum ama sanki daha çok çeker gibi geliyor hep sinek görürdükya etrafın da ondan ..Fesleğen uzak tutuyordu sanırım
Korkunç ya bi kalkıyorum gece 4-5 tane dubara konmuş geri yatmamı bekliyor bende alıyorum terliğiBenide dün gece bir sinek baya yedi ya
kanım bal gibi
Geri yatmanimi bekliyorKorkunç ya bi kalkıyorum gece 4-5 tane dubara konmuş geri yatmamı bekliyor bende alıyorum terliğiAma öldür öldür bitmiyor ki
Evet kalkıyorum yakıyorum ışığı duvarda bekliyorlarGeri yatmanimi bekliyor
kışlık montlarida cikarmislardir
Çay ağacı kremi.. Sivrisinekleri ilginç bir şekilde uzak tutuyor, ben memnun kaldım.Bu ne lanet bir şeydir hanımlar akıl verin.Bütün yaz çıkmayan sivrisinekler kışın ortaya çıktı ! 1 Aydır öldürücü ilaçlar hariç vücut spreyleri lavanta kokusu limonlar sarımsaklar soğanlar denedik belir süre kaçtılar Ama evde terlikle en az 30 tane sivri öldürdük
1 saat öncede baya öldürdük resmen terlikle evde geziyoruz..Çok sinir bozucu ilaçlar çok zehirli etkilenmekten korkuyoruz o yüzden evden kaçırtan bir formül bilen var mı ?
En son çare ilaç yapalım diyoruz
Benim kollarimi isirdilarEvet kalkıyorum yakıyorum ışığı duvarda bekliyorlar
Bunlar ciddi hastalık taşıyabiliyorlar başkasının hastalığını bana getirirse sıkma gibi hastalıklara yol açabiliyor.. Kolları yüzümün üstünü yediler ya duvarda birini öldürdüm bir kan çıktı içinden inanamadım ..hatta resmini çeker atarım birazdanBenim kollarimi isirdilar
son demleri
dışarda usumusler evlere sigindilar
Prize takılanlar %80 işe yaramıyor ve zehir soluyoruz .. Çay ağacı kremini de deneyelim teşekkür ederim ..Çay ağacı kremi.. Sivrisinekleri ilginç bir şekilde uzak tutuyor, ben memnun kaldım.
Prize takılan raidlerden falan deneseniz?
Bunlar ciddi hastalık taşıyabiliyorlar başkasının hastalığını bana getirirse sıkma gibi hastalıklara yol açabiliyor.. Kolları yüzümün üstünü yediler ya duvarda birini öldürdüm bir kan çıktı içinden inanamadım ..hatta resmini çeker atarım birazdan
Son çare benimde ilaç galibaAçılın kızlar ben de sineklerden muzdaribim.
Bütün gün temizlik yaptım ev ışıldadı hatta fayansları falan yalamak geldi içimden.
Ana bi baktım ev sinek dolu! Acık camlardan akın etmişler. Evi ahıra cevirdiler.
Her yeri kapattım bastım ilacı, herifler ölene kadar ilaç beni zehirledi.
Cıktım biraz hava aldım eve geldim.
Tam tamına 18 leş.
Ne böceği bitiyor ne sineği, illallah ettim ya :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?