• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivrisinek sorunu :(

tatlikiz1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
60
9
1
31
Kizlar sivrisinek isirigina ne iyi gelir ne yapilmali her yerimi isirdi cok kasiniyo kasiyincada yara oluyo yardim edin lutfen :(

Aslında bu konuda eczacılar yeterince yardımcı oluyorlar. Siz onlara danışın onlar size tavsiyede bulunacaklardır.

Stilex jel sür acıyı hafifletir şuan bulamazsın belki, kolonya da iyi geliyor oda yoksa buz sür acısını anında alır.

ısırılan yeri hafif ıslatıp tuz sürün kaşıntı geçiyor kırmızılık küçülüyor.

Kizlar sivrisinek isirigina ne iyi gelir ne yapilmali her yerimi isirdi cok kasiniyo kasiyincada yara oluyo yardim edin lutfen :KK43:

Ah bu konu iyi olmus ben bulamadm cozum bayramda koye gtmistik pislikler heryerimi yemisler bi bacagimda 30 isirik vardi sadece kollarim parmaklarim ayaklarim ayak parmaklarim belim sirtim 1 hafta iskence gbi gecti stilex jel aldm ama bi faydasini goremedim ben.
Delircekdim artik ennson kuculmeye baslaynca rahatladim gecen gun biyerde gene issirms ayaklarimi ve kolumu 2 3 gundr gene kasinyrm kolonya 2 dklik rahatlatiyo onla idare ediyoruz artik :))

Ah bu konu iyi olmus ben bulamadm cozum bayramda koye gtmistik pislikler heryerimi yemisler bi bacagimda 30 isirik vardi sadece kollarim parmaklarim ayaklarim ayak parmaklarim belim sirtim 1 hafta iskence gbi gecti stilex jel aldm ama bi faydasini goremedim ben.
Delircekdim artik ennson kuculmeye baslaynca rahatladim gecen gun biyerde gene issirms ayaklarimi ve kolumu 2 3 gundr gene kasinyrm kolonya 2 dklik rahatlatiyo onla idare ediyoruz artik :))
Hic sorma ya kolumda 15 tane falan isirik var :(

Bi yerde vicks iyi geliyor diye duymuştum ama hiç denemedim evde varsa bi deneyebilirsiniz

Fenistil jel sürün çok iyi gelir. Kızımı da ısırdıklarında şişer kıpkırmızı olur fenistil çok iyi geliyor.

Evde karbonat varsa 1 su bardağı suya 1 çay kaşığı karbonat yarın kaşık tuz koyup karıştır, kaşındıkça sokulan yere sür.

Back
X