Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederimAslında bu konuda eczacılar yeterince yardımcı oluyorlar. Siz onlara danışın onlar size tavsiyede bulunacaklardır.
Ne demek rica ederim :)Tesekkur ederim
Kizlar sivrisinek isirigina ne iyi gelir ne yapilmali her yerimi isirdi cok kasiniyo kasiyincada yara oluyo yardim edin lutfen![]()
Hic sorma ya kolumda 15 tane falan isirik varAh bu konu iyi olmus ben bulamadm cozum bayramda koye gtmistik pislikler heryerimi yemisler bi bacagimda 30 isirik vardi sadece kollarim parmaklarim ayaklarim ayak parmaklarim belim sirtim 1 hafta iskence gbi gecti stilex jel aldm ama bi faydasini goremedim ben.
Delircekdim artik ennson kuculmeye baslaynca rahatladim gecen gun biyerde gene issirms ayaklarimi ve kolumu 2 3 gundr gene kasinyrm kolonya 2 dklik rahatlatiyo onla idare ediyoruz artik :))
Hic sorma ya kolumda 15 tane falan isirik var![]()
AminAyy bilmemmi cok kotu bisey o svrisinek isirigi ben sabhlara kadr kasindim kac gun uyku uyuyayamdim
Allah sabr versin cnm ya
TesekkurlerFenistil jel sürün çok iyi gelir. Kızımı da ısırdıklarında şişer kıpkırmızı olur fenistil çok iyi geliyor.
TesekkurlerEvde karbonat varsa 1 su bardağı suya 1 çay kaşığı karbonat yarın kaşık tuz koyup karıştır, kaşındıkça sokulan yere sür.
Rica ederim...Tesekkurler