Siyah-beyaz elbiseme eşarp :(

sadako87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
90
0
26
Arkadaşımın kına gecesi için elbise aldım.Elbisem bu resimdeki modelden Altına siyah topuklu ayakkabı aldım sorunum eşarp.Bana şal yakışmıyor ve de çok soluk beyaz bi ten rengim olduğu için siyah eşarpta yakışmıyo ama siyahtan başka renkte uymaz.Düz siyah eşarp takıp makyaj yapsam olurmu ki?Bir de siyah-beyaz bir eşarbım var ama elbise de desenli olduğundan çok karışık mı durur?Off....

Kesinlikle tek renk bir eşarp kullanmalısın. Normal şartlar altında bu elbiseye siyah eşarp gider ama bulunduğumuz mevsimde seni çok boğucu göstereceği için beyaz tek renk eşarp takmanı öneririm. Aker'in tek renk ipek eşarpları var fiyatıda çok makul onlara bakmanı öneririm. Ama siyahtan kaç bence şimdilik.

Teşekkür ederim yorumunuz için.Aslında tam beyaz da değil kreme yakın bi rengi var.O renkte bi eşarp takayım o zaman.

İnşaallah...İlk kez bi arkadaşımın kınasına gidiyorum.Önceden gitmezdim ama artık gitmek istyiorum ilk kez elbie giyicem ondan bu kadar stres yaptım..

26 ya giricem.Diceksin ki bu yaşa kadar hiç mi gitmedin?Ailem giderdi düğünlere falan ama ben hiç gitmezdim sevmiyodum öyle ortamları evliliğe de soğuk baktığım için.Artık belli bi yaşa gelince ee arkadaşım da üzülecek gitmezsem mecbur gitmem gerek.

Son düzenleme:
Bende kapaliyim.
Bence sakin krem bi renk kullanma esarpta.
Yuzun oylemi oyle cirkin dururki.
Krem esmeri dahada esmer kapkara gosterir, beyazida duvarla dumduz beyaz eder. Yani sira hasta ve yuzun yarali bereli durur.

Bu elbisenin yanina sen en guzeli tek renk bi esarp tak. Siyah yapma bence, biraz canlandir elbiseyi. Yuzum soluk diyosun, bence bordo bi esarp com guzel durur bu elbiseye.
Bordo renginden korkma, bende hoslanmam cirtlak patlak renklerden yuzum cirkin yarali bereli durur. Ama bordo siyaha dgru koyu bi renk oldgu icin guzel durur. Bordo renk taktinmi hic?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…