Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah boyadan kumrala geçiş (EVDE)!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Yrnn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yrnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
8
2
1
44
Kuaforlerin aaa hayatta açılmaz yapamayız dediği saçımın hali, kızdım ve kendim yaptım 0 zararla

Son düzenleme:
Valla helal olsun, çok güzel olmuş ben beğendim nasıl yaptın nasıl actin zarar vermeden kızıllık vs olmadan???

Tam istedigim renk. Benim saclarim koyu kestane. Hic boya vurmadim. Sizin saciniz boyali mi idi?

Valla helal olsun, çok güzel olmuş ben beğendim nasıl yaptın nasıl actin zarar vermeden kızıllık vs olmadan???
Aslında çokta kolay oldu,illaki arkalarini çok goremedigimden biraz ton farkı var ancak bu renge boyadıkça oda gidecek.saçlarım defalarca boyanmış oldukça koyu siyahtı netten sipariş verdim.listem şöyleydi:2 paket oreyal , 2 tane %12lik oksidan ve 2 tane 12.1 saç boyası. Tüm bunları saçıma uyguladım

Tam istedigim renk. Benim saclarim koyu kestane. Hic boya vurmadim. Sizin saciniz boyali mi idi?
Evet siyah boya vardı saçımda kuaforler mümkün değil açılmaz dediler ama açtım tabi bakımımı ihmal etmedim.Sizin saciniz daha kolay olur

Renk çok güzelmiş cesaretinizi de tebrik ederim yalnız boya akacak 1-2 hafta içinde tekrardan boyayın ki tutsun. 1 ay sonrasında bi daha boyarsanız o zaman akmaz. Açıcıdan sonra boya çabuk akıyor özellikle kumral. Kendimden biliyorum :) Güle güle kullanın.

Teşekkür ederim evet ilk zamanlar 2_3 haftada bir boyayacagim otursun diye

Açıcı ve boyadan sonra saçım bu renk değildi asıl bu rengi muhteşem bir boyayla elde ettim bioblas Kum sarısı harika bir boya hem bakım yaptı hem rengini guzellestirdi asla vazgecmem artık

Bende siyahtan kendim açtım 4 ay önce ve bu renk yaptım. Ben loreal in 8 numara koyu sarisini kullaniyorum. Renkler benziyor. Fakat sizinki küllü. Küllü renge 3 4 kez boyandiginda renk biraz yeşile çalıyor. Düz 8 e dönebilirsiniz o durumda.bende 2 kez boyadim.ve yeşile dönük bir ton farkettim. Düz 8 e geçtim. Daha sıcak oldu.tam kutudaki renk oluyor loreal 8 numara

Çok teşekkür ederim evet bende arada 8 yapacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…