• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama siyah kaş problemi!!! :(

_betul_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2009
11
0
86
34
Ankara
merhaba arkadaşlar vereliniortak benim tenim beyaz saçlarım simsiyah kaşlarımda öyle.. saçlarımdan sıkıldım değiştirmek istiyorum ama kaşlarım yüzünden hangi renk yapmak istediğime tam karar vermiş değilim. saçlarımın uçlarına çikolata kahve gölge yaptırsam sizce nasıl olur? yada hangi renk önerebiliosnz gözünüzde canlandırın beni :)sırnaşık şey

ama kaşlarım çok çabuk uzuyor sürekli onlarla uğraşmak zorunda kalcam. bu beni düşündürüyor :s hem siyah kaş çok seviyorum..:delphin:

benim gibi yapabilirsin genellikle mavi siyah ve kızıl koyu kestane tonlarını kullanıyorum bende senin gibiyim zaten beyaz tenede kızıl kestane çok yakışıyor

canım bana kuaförüm ilk gölge yaptı. rengi de hafif sarıya dönüktü. ben saçlarımın arasına istedim. tepeye hiç yaptırmadım. dibimin geldiği belli olmamış oldu böylece.

daha sonra da kuaförüm sıcak kahve ve azıcık bakır karışımını kullandı. kaşlarım da siyah olmasına rağmen hiç sırıtmamış oldu.

ülkeme geri döndüğüm zaman ilk iş gene kuaförüme gideceğim bakalım bu sefer ne önerecek :)

canım bana kuaförüm ilk gölge yaptı. rengi de hafif sarıya dönüktü. ben saçlarımın arasına istedim. tepeye hiç yaptırmadım. dibimin geldiği belli olmamış oldu böylece.

daha sonra da kuaförüm sıcak kahve ve azıcık bakır karışımını kullandı. kaşlarım da siyah olmasına rağmen hiç sırıtmamış oldu.

ülkeme geri döndüğüm zaman ilk iş gene kuaförüme gideceğim bakalım bu sefer ne önerecek :)
swsiğin gb gçlge güzel olur sanrm karamal bal köpğü tonlarnda yada bakır :) bütün rekleri karıştrcm sonunda :Dsempatiksalakcinni

ewt ya bnde böyleyim beyaz ten siyah kaşş ben doğal bir görüntü olmasından yanayım ne kaşımı boyayım ne saçım kaşımla zıt olsun! varmı bir fikriniz kaş boyatmadan doğal haliyle saça uygun tene uygun olabilcek bir renk istediğim renkler var aslında ama kaşş problem oluyoo bakır gibi kumral gibi bal köpüğü gibi vs. bunlar açık olduğu için kaşlar sırıtıyo:( fikir verin kızlarrr !! kararsızımm çokk..

Canım sakın kaşlarını boyama siyah kalsın siyah saç beyaz ten cok güzel bir kombinasyon bence..
Biraz değişiklik istiyorsan
saçların düzse farklı bir kesim ve kesimi destekleyen kızıl balyajlar çok hoş olur.
$w1-kizil-balyaj-1318536541.webp

şimdi bende dolaylı olarak merak ettim,evde kaşlarımızı boyamanın bir yolu var mı?
benimde siyahlar ve kahverengiye boyamak istiyorum,çok açık değil ama bir kahverengi..
bunların boyası nereden alınabilir?

kas boyamak sac boyamaktan kat kat daha kolay, evde kendiniz yapabilirsiniz.
kas boyalari var...
ayrica tuy sarartici da kullanilabilir...
ben rofle yaptirdigimda kullaniyorum ama cok az bekletip (4 dk. kadar) hemen yikiyorum cunku cok cabuk sarariyor...tabi bu bekletme suresi benim yurt disinda kullandigim tuy sararticisi icin, urunden urune degisebilir bu...
ayrica kaslarin rengi cok cabuk degisiyor yani yaptiginiz kas rengini begenmediginizde uzulmeyin bosuna...

Saçlarımı ilk boyadığımdan beri ne renge boyuyorsam kaşlarıma da birazcık sürüyorum. 5 dk bekletip hemen siliyorum. Kaşlarımın da rengi kırılmış oluyor. Ben şahsen hiç dökülme falan yaşamadım kaşlarımda. Ama 5 dkdan fazla bekletmemk gerek ki zaten 5 dk yetiyor da artıyor..

ewt ya bnde böyleyim beyaz ten siyah kaşş ben doğal bir görüntü olmasından yanayım ne kaşımı boyayım ne saçım kaşımla zıt olsun! varmı bir fikriniz kaş boyatmadan doğal haliyle saça uygun tene uygun olabilcek bir renk istediğim renkler var aslında ama kaşş problem oluyoo bakır gibi kumral gibi bal köpüğü gibi vs. bunlar açık olduğu için kaşlar sırıtıyo:( fikir verin kızlarrr !! kararsızımm çokk..

Sacinin yansima tonunu degistirebilirsin. Yani koyu bir sac rengin varsa koyu kizil boyayarak kizil yansimali koyu bir renk elde edebilirsin. Böylece hem tenine yakisir hem kaslarin kötü durmaz. Mavi siyah da güzel olur ama ondan kurtulmasi zor. Bir de arkadas balyaji önermis öyle de cok güzel olur. Ama balyajin tonu önemli, bakir tonlarinda bir kizil ile yapilirsa koyu renk saca gitmez ve aktiginda kötü bir turuncu olur ama ridibunda'nin paylastigi resimdeki gibi bir kizil ile yapilirsa cok güzel görünür.
Bir de benim cok begendigim bir sac tipi var; siyah üzerine lacivert balyaj. Bunun gibi farkli renkleri dener misin bilmem ama tavsiye ederim.

Ben de normalde beyaz tenli ve acık kestane saçlara sahip olmama ragmen kaşlarım kapkara. Saçlarımı irlanda kızılına boyuyorum. Dolayısıyla kaşlarım cok göze batıyor. Bu yüzden acık küllü sarı saç boyasına, daha cok küllülük katsın diye tırnak ucundan bile daha az mavi kaş boyası katıp öyle kaşlarımı boyuyorum. rengini kırıyor.

$ScreenHunter_5.webp

Sacinin yansima tonunu degistirebilirsin. Yani koyu bir sac rengin varsa koyu kizil boyayarak kizil yansimali koyu bir renk elde edebilirsin. Böylece hem tenine yakisir hem kaslarin kötü durmaz. Mavi siyah da güzel olur ama ondan kurtulmasi zor. Bir de arkadas balyaji önermis öyle de cok güzel olur. Ama balyajin tonu önemli, bakir tonlarinda bir kizil ile yapilirsa koyu renk saca gitmez ve aktiginda kötü bir turuncu olur ama ridibunda'nin paylastigi resimdeki gibi bir kizil ile yapilirsa cok güzel görünür.
Bir de benim cok begendigim bir sac tipi var; siyah üzerine lacivert balyaj. Bunun gibi farkli renkleri dener misin bilmem ama tavsiye ederim.
tşk esrim tavsiyen içn slania ..ama dediğim gibi istediğim renkler kumral ve tonları kızıldan dertliyim biraz saçıma yapşık kalıyo geçici oluyo akıncaada kötü bir görüntü :( ama kaşımıda boyatmadan kullanabilceğim bir renkk kızıl ve çok koyu renkler dışında ? mesela küllü kumral gibi bişi yapsam çokmu sırıtır kaşlarım:18:resimdeki renk gibi bişi istediğim tam olarak bu ne renk oluyor ve sizce bana gidermi beyaz ten, gür siyah kaş?? koyu kumral saçlarım ..

Son düzenleme:
Back
X