Selam, Koleston'un kohyu kahve tonu siyah kadar yapay durmaz, tavsiye ederimhiç saçını koyu renge boyayan ve bana yardımcı olabilecek kimse yok mu??
hayatiyasa koleston 4 numara nasıl olur? siyah kadar sert olmayan bi renk arıyorum çünkü... benim için marka farketmez renk olarak istediğim gibi olsun yeter :) mesela istediğim saçrenkleri merve boluğur ve megan fox un saç renkleri gibi.
boya kataloglarından da bakarak renge karar veririm. çok teşekkür ederim. bi sorum daha olacak hayatiyasa :) koleston ,palette, loreal , garnier ... birsürü boya markası var? saçı kurutmayan, rengini güzel veren olarak hangisi daha iyi sizce ???
doğal durması çok önemli çünkü koyu renklerde peruk gibi durabiliyor...en kısa zamanda deniycem :)palette deluxe3.0 koyu kahve tavsiye ederim çok doğal duruyor
Palette çok çabuk akıyor bende annemin saçlarını boyuyorum 1/0 siyah renge. Saçlarımın uçları açık benimde kahve yapmak istiyorum ama 3/0 siyaha çok yakın siyah olursunuz bence.[/QUOTE palette hızlı akıyo olabilir bende annemin saçlarını 8.0 a boyuyorum açık renk olduğu için hızlı aktığını düşünüyodum demekki markadan kaynaklı bişey.palette 3 fazla siyah gibiyse, koleston 4.0 nasıl olur acaba?
Kesinlikle ben kuaföre boyattım canım. 1 yıldır boyatmadım uçlar açık dipler kendi rengim ombre gibi duruyor ama ben bi de lorealin ombre serisini denemek istiyorum. Sen sertleştirdi deyince acaba etkiler mi bilemedim şimdi :) Klasik boya her zaman en iyisi özellikle de tekli tüp boyalarbende köpük boyaya karşıyım lorealinkini kullandım 1 kere saçlarımı baya sertleştirdi ve çok çabuk aktı.hiç memnun kalmadım. kolestonunkini denememiştim artık denememde. klasik krem boyaya devam ... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?