Saç Rengi ve Saç Boyama siyah-koyu kahve saç boyası için yardım...

telliket

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
159
2
118
İstanbul
merhaba arkadaşlar. saçlarım şuan boyasız koyu bi kahve. deniz güneş gibi faktörlerden rengi turuncumsu bi renk oldu. saçlarımı siyah gibi bi renk yapmak istiyorum ama daha sonrasını düşününce kurtulması zor bi renk. koyu kahve ve siyah arasında bi fark var mı? bana siyah gibi yapay ve sert durmayan doğala yakın bi koyu kahve veya siyah boya önerebilir misiniz??

hayatiyasa koleston 4 numara nasıl olur? siyah kadar sert olmayan bi renk arıyorum çünkü... benim için marka farketmez renk olarak istediğim gibi olsun yeter :) mesela istediğim saçrenkleri merve boluğur ve megan fox un saç renkleri gibi.

hayatiyasa koleston 4 numara nasıl olur? siyah kadar sert olmayan bi renk arıyorum çünkü... benim için marka farketmez renk olarak istediğim gibi olsun yeter :) mesela istediğim saçrenkleri merve boluğur ve megan fox un saç renkleri gibi.

bence onların saçı 3.0 a daha yakın gibi ama sen kendi saç rengini daha iyi bilirsin bence 3/4 3.0 ya da 4.0 a bak karşılaştır.tahminimce 3.0 a boyarsan mervenin saçı gibi olur.çünkü onun ki baya koyu bir renk.

boya kataloglarından da bakarak renge karar veririm. çok teşekkür ederim. bi sorum daha olacak hayatiyasa :) koleston ,palette, loreal , garnier ... birsürü boya markası var? saçı kurutmayan, rengini güzel veren olarak hangisi daha iyi sizce ???

boya kataloglarından da bakarak renge karar veririm. çok teşekkür ederim. bi sorum daha olacak hayatiyasa :) koleston ,palette, loreal , garnier ... birsürü boya markası var? saçı kurutmayan, rengini güzel veren olarak hangisi daha iyi sizce ???

kolestonun koyu renk boyaları bence rengi güzel veriyor.ama bazen istenilen sonuçtan koyu da çıkabiliyor.diğer markalar hakkında bilgim yok.bence internetten blog sayfalarını araştır özellikle istediğin saç rengini uygulayanları.bir sürü blog var saçlarını boyayıp paylaşan.

Palette çok çabuk akıyor bende annemin saçlarını boyuyorum 1/0 siyah renge. Saçlarımın uçları açık benimde kahve yapmak istiyorum ama 3/0 siyaha çok yakın siyah olursunuz bence.

Palette çok çabuk akıyor bende annemin saçlarını boyuyorum 1/0 siyah renge. Saçlarımın uçları açık benimde kahve yapmak istiyorum ama 3/0 siyaha çok yakın siyah olursunuz bence.[/QUOTE palette hızlı akıyo olabilir bende annemin saçlarını 8.0 a boyuyorum açık renk olduğu için hızlı aktığını düşünüyodum demekki markadan kaynaklı bişey.palette 3 fazla siyah gibiyse, koleston 4.0 nasıl olur acaba?

Kolestonun kahvesi iyi duruyor o olabilir canım aktıkça renk oturur eminim. Ama sakın köpük boyasını kullanma derim :)

bende köpük boyaya karşıyım lorealinkini kullandım 1 kere saçlarımı baya sertleştirdi ve çok çabuk aktı.hiç memnun kalmadım. kolestonunkini denememiştim artık denememde. klasik krem boyaya devam ... :)

bende köpük boyaya karşıyım lorealinkini kullandım 1 kere saçlarımı baya sertleştirdi ve çok çabuk aktı.hiç memnun kalmadım. kolestonunkini denememiştim artık denememde. klasik krem boyaya devam ... :)
Kesinlikle ben kuaföre boyattım canım. 1 yıldır boyatmadım uçlar açık dipler kendi rengim ombre gibi duruyor ama ben bi de lorealin ombre serisini denemek istiyorum. Sen sertleştirdi deyince acaba etkiler mi bilemedim şimdi :) Klasik boya her zaman en iyisi özellikle de tekli tüp boyalar :D

lorealin ombre setlerini bende yazın denemek istedim ama cesaret edemedim. bazı blogerlar dikkatli kullanmak gerektiğini , saçı yıpratabileceğini falan yazmışlar.birde uygulama çok önemli kendi başıma güzel yapamıyacama karar verdim vazgeçtim. ama başarılı yapılmış ombre kadarda güzel bi saç yok... canım eğer sana yakışacağını düşünüyosan dene derim.. :)

kolestonun 4 numara kahve rengine boyadım saçlarımı. ve gerçekten sert göstermeyen çok dogal bi siyah bi renk oldu. hatta annem için gittiğim kuaförde saçlarımı doğal siyah(boyasız) sandılar çok beğendiler. tavsiye ederim 4 numara en doğal siyah oluyor :)

Back
X