- Konu Sahibi Nazarlik20
-
Lutfen böyle söylemeyin
Sıkıntıya düşünce insan aklına her iht getiriyor
Witchraft ayinlerinde mum kullanılır ve mumların renkleri ayinlerin temalarıyla alakalıdır doğrudur. Siyah mumu genelde kara kamlar kullanır, pek hayırlı değildir.
Mumdan nasıl kurtulmanız gerektiğini bilmiyorum malesef ancak kurtulduktan sonra iki büyük beyaz ve bir pembe mum yakıp evinizi arındırmayı deneyebilirsiniz. Beyaz çiçek (tercihen papatya) bulundurun bi süre evde ayrıca.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yukarida bir arkadas yazmis mumlar ayinlerde kullanilir dogru ama oyle rastgele aldiginiz renkli mumu yakmakla bir sey olmazenerji yuklemesi ve bazi ritueller yapmaniz gerekiyor ki bunlari yapsaniz bile mumun kesinlikle etkisi olacak diye bir sey yok. Bundan etkilenmeniz gercekten cok tuhaf siyah mum laneti diye bir sey yok ayrica siyah mum korunma icin kullaniliyor diye biliyorum. Madem mumu kismetinizin kapanmasindan dolayi bu kadar sucladiniz o halde yakmayin direkt cope atin derim yakmak icindeki enerjiyi ortaya cikarir cunku. Kismetim kapali diyip durdukca boyle devam edecegini de unutmayin olumsuz olmayin bu kadar
ciddi olamazsın
o zaman sadece hoşumuza gittiği için abuk sabuk renklerde mum falan almamak lazım
sıyah mumu yakıp kafandan aşağıya dökerek erıtmelısın..
mumdan heykele dönene kadar damlasın ustune..
sonra bıraz kırmızı mum calısması yap,aynı sekılde..
kırmızı asktır..sıyah mumu ağdayla alıp,kırmızıyı sırtına yapıştır..
3 gun o sekılde yatıp,dorduncu gun cereyanda dururken sacını balıksırtı örersen,ugursuzluk gıder..
Böyle bir düsünceyle kapanir asil kismetleriniz.. hürafe seylere inanmayin inandiginizda üyelik adinizdan bile belli oluyor .. kismetlerinizi düsüncelerinizle kendiniz engelliyorsunuz haberiniz yok ..
ben böyle şeylere inanmam. büyüye falan da inanmam. (şimdi birisi çıkıp ama büyü diye birşey var demesin, ben inanmıyorum) ama bir yerde okuduklarımdan aklımda kalanları söyleyeyim belki içiniz rahatlar: siyah mum durduğu yerde öyle kısmet kapanmaz. o bahsettiğiniz şeyler de anca ritüelle (belli yöntemler vardır, herkes bilmez, yapamaz) olur, siyah mum sadece araç, kullanmasını bilene tabi. sadece bu kadarını söyleyebilirim ayrıntıya girmiyorum.
sıyah mumu yakıp kafandan aşağıya dökerek erıtmelısın..
mumdan heykele dönene kadar damlasın ustune..
sonra bıraz kırmızı mum calısması yap,aynı sekılde..
kırmızı asktır..sıyah mumu ağdayla alıp,kırmızıyı sırtına yapıştır..
3 gun o sekılde yatıp,dorduncu gun cereyanda dururken sacını balıksırtı örersen,ugursuzluk gıder..
Merhabalar
Vesveselere pek inanmam lakin ben iki sene önce siyah mum almıştım 25 cm falan ve kalın
İndirimdeydi ve dekor amaçlı almıştım
Onu aldıgımdan beri aşk kısmet işlerimin adeta tıkandığını frkettmm/(
Ztn bende norml olmayan bir şanssızlık var bu kısmet işlerinde
Bir iki hafta önce bilgili birinden siyah mumun lanet ayrılık büyüsü için kullanldgnı uğursz oldugu söylrdi
Öyle diyince hepten kuruntu yaptım
Bu mumdan kurtulmak istiyorum
Onu yakarak tamamen erimesini mi bekliyim napıym ne dersiniz
Çok üzülüyorum karsıma kimse çıkmıyor
Gercekten cıkıp da ben begenmiyo gibi degilim
Atmam mı gerekiyor yoksa yakarak eritip atmak mı ??
Uzun ince acık tenli eli yüzü düzgün kültürlü ve saygılı bir insanım artık herkes sende bi kısmetszlk var diyor...
mumu atın ama sonucu bizle paylaşın,kısmetinz açılacak mı merak etmedim desem yalan olurMerhabalar
Vesveselere pek inanmam lakin ben iki sene önce siyah mum almıştım 25 cm falan ve kalın
İndirimdeydi ve dekor amaçlı almıştım
Onu aldıgımdan beri aşk kısmet işlerimin adeta tıkandığını frkettmm/(
Ztn bende norml olmayan bir şanssızlık var bu kısmet işlerinde
Bir iki hafta önce bilgili birinden siyah mumun lanet ayrılık büyüsü için kullanldgnı uğursz oldugu söylrdi
Öyle diyince hepten kuruntu yaptım
Bu mumdan kurtulmak istiyorum
Onu yakarak tamamen erimesini mi bekliyim napıym ne dersiniz
Çok üzülüyorum karsıma kimse çıkmıyor
Gercekten cıkıp da ben begenmiyo gibi degilim
Atmam mı gerekiyor yoksa yakarak eritip atmak mı ??
Uzun ince acık tenli eli yüzü düzgün kültürlü ve saygılı bir insanım artık herkes sende bi kısmetszlk var diyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?