Sivilceli Ciltler siyah nokta/cilt bakımı

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Yağlı cildin kesinlikle uygulamaması gereken bir su
merhaba ilk defa sizden duyuyorum yağlı cilde gül suyu kullanılmaması gerektiğini akne ve siyah nokta problemim var yıllardır tonik olarak kullanıyorum neden zararlı acaba sorabilir miyim. (eleştirme ya da yargılama maksatlı değil doğru yapayım derken daha mı beter yapıyormuşum)

Cilt bakımını 1 kere yaptırdım keşke yaptırmasaydım o kadar param boşuna gitti. Onun yerine evde kendiniz yapın cildinize uygun peeling nemlendirici vs kullanın. Arada da buharda
bekleyip sonra hafifçe sıkın siyah noktaları. Ben güzellik salonuna çok büyük beklentiyle gittim ama ne yazıkki eve gelince farkettim çok göz önünde olan iri siyah noktalarım bile olduğu gibi duruyordu. Kız o kadar vakit neyle uğraştı nereyi temizledi anlamadım valla. 1 ay sonra tekrar gel dedi.Tövbe ettim daha gitmedim. Onun yerine evde kendim yaptım çok daha güzel oldu hem de ben siyah noktaları vs daha nazikçe sıktım. Kız baya tahrip etmişti cildimi.

sadece
SA-KIN!
Sakın yaptırma hiçbir işe yaramıyor daha kötü yapıyor sakın ucuza kaçtığımı falanda düşünme gayet bilinen tanınan bir kadına gittim. Gittiğimde 10 sivilce geldiğimde 50 sivilce çıkmıştı. Lekeler kaldı kadının cevabı aynen şu
"Canim senin zaten bir sürü leken vardı benim yanlış yaptığım bir şey yok" yemin ederim cinnet geçirdim. Yüzüm pürüzsüz desem yalan. Ama bin kat daha kötü oldu. Sonuç mu? HÜSRAN.
Yaptırma derim yinede sen bilirsin

bende 4 yıl boyunca gül suyu kullandım meğer yanlış yapışormuşum gözenek açıyormuş.

Benden küçük bir öneri: Limonu burnunuzdaki siyah noktalara sürerseniz bir süreliğine siyah noktalarınızın gözükmemesini sağlıyor ve mis gibi oluyor. Ama diğer gün yine siyah noktalar...

ben de kil maskesinin içine Allah ne versdiyse evde ne varsa katıyoum, limonlar sirekeler sodalar yağlar... kesinlikle roche dan clarins tena chanel den daha iyi sonuç veriyor ama siyah noktalar tam olarak gitmiyor anacığım iyi bir organik bir cilt bakımcı arıyorum ama... kozmatiğe para yatırmayın bacılar paranıza yazık oturun 2 gr altın alın onun yerine kenarda dursun

Son düzenleme:
suna dumankaya mı yoksa?? ona gitmek istiyorum da ben.... ver ismini ne olacak yahu biz bizeyiz şurada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…