- Konu Sahibi simgemerve
-
biliyorum bu dertten muzdarip çok kişi var. ben çözümü bulamadım. bantlar,temizleyiciler vs bir işe yaramadı. en son cilt bakımına başlasam diye düşündüm, bir güzellik merkezi bulup. cilt bakımına gidip kurtulan var mı bunlardan?[/siyah nokta hemen hemen herkesin problemi. bir de loreal skin perfection serisini dene set olarak. cildini temizleme jeliyle temizle hergün. sonra bu seriyi sabah uyanınca ve gece yatmadan önce uygula 1 ayda fark görürsün eminim.
biliyorum bu dertten muzdarip çok kişi var. ben çözümü bulamadım. bantlar,temizleyiciler vs bir işe yaramadı. en son cilt bakımına başlasam diye düşündüm, bir güzellik merkezi bulup. cilt bakımına gidip kurtulan var mı bunlardan?
biliyorum bu dertten muzdarip çok kişi var. ben çözümü bulamadım. bantlar,temizleyiciler vs bir işe yaramadı. en son cilt bakımına başlasam diye düşündüm, bir güzellik merkezi bulup. cilt bakımına gidip kurtulan var mı bunlardan?[/siyah nokta hemen hemen herkesin problemi. bir de loreal skin perfection serisini dene set olarak. cildini temizleme jeliyle temizle hergün. sonra bu seriyi sabah uyanınca ve gece yatmadan önce uygula 1 ayda fark görürsün eminim.
Ve simdi reklamlar...
Ve simdi reklamlar...
yok canım ne alaka ? evet reklamsı yazmışım ama alakam yok yani satış danışmanı ya da temsilci falan değilim. arkadaşa çözüm ürettim sadece. yargılamadan önce sorsan iyi olurdu.
arkadasım cilt bakımınıda sürekli yaptırman gerekır denemedıgım sey kalmadı ama ınan en fazla ıkı gun oyle gezebılıyorum sonra yıne aynı yanı anlıcagım hergun maske yapmak gerekıyor yada bant ama bu seferde cıltte yazık oluyor...yanı kesın cozumu yok gecıcı oluyor
valla düzenli gidersen işe yarar die düşünüyorum ama benim vaktim olmadığı için iki kez gidebildim ve siyah noktaları o buhar bakımında çok ii çıkarıyorla ama tabiki bu bi seferde olacak iş değil. her hafta düzenli gidip kurtulduktan sonra 2 haftada bi veya bir ayda bi gitmek gerek ben en kısa zamanda bu düzeni oturtucam. ama cilt bakımı cildi çok rahatlatıo psikolojik olarakta denemekte yarar var die düşünüyorum :)
Merhababiliyorum bu dertten muzdarip çok kişi var. ben çözümü bulamadım. bantlar,temizleyiciler vs bir işe yaramadı. en son cilt bakımına başlasam diye düşündüm, bir güzellik merkezi bulup. cilt bakımına gidip kurtulan var mı bunlardan?
Sivilceler için bi çözüm bulamadım bende ama siyah noktaya sor ağda iyi geliyor .burnum daki siyah noktalar böyle azaldı benim hatta kalmadıbiliyorum bu dertten muzdarip çok kişi var. ben çözümü bulamadım. bantlar,temizleyiciler vs bir işe yaramadı. en son cilt bakımına başlasam diye düşündüm, bir güzellik merkezi bulup. cilt bakımına gidip kurtulan var mı bunlardan?
Cilt temizliğinde kullandığım tek ürün gül suyu. Bir sürü kimyasal ürün kullanana kadar bir deneyin farkı görün derim.biliyorum bu dertten muzdarip çok kişi var. ben çözümü bulamadım. bantlar,temizleyiciler vs bir işe yaramadı. en son cilt bakımına başlasam diye düşündüm, bir güzellik merkezi bulup. cilt bakımına gidip kurtulan var mı bunlardan?
Cilt temizliğinde kullandığım tek ürün gül suyu. Bir sürü kimyasal ürün kullanana kadar bir deneyin farkı görün derim.
Benimde kurtaricim cigdem hnm var diyebilirim.Bana ozel hazirladigi maske ile kendime geldim simdi o maskeyi hem yiyorum hem de vucuduma uyguluyorum tamamen dogal..hicbir katki yok zaten isteyene de kargoyla gonderiyor.zaten kendisi de cilt ve vucut sagligi uzmani.Ben gozumu kapatip guveniyorum kendisine..Valla haftada 2 3 kez yoğurt karbonat ve limondan olusan maske çok iyi gelio bi senedir siyoh noktadan bende muzdaribim. Bi de makyaj sonrasi jel yada köpük temzleyiciyle yıkamak gerek. Pilingler de iyi gelio. Bırakmamak gerem. Ama yoğurt maskesini tek gecerm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?