• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siyah nokta sorunsalı

toz jelatini denedim.bi işe yaramadı.
Geçen yine forumda ünlülerin yakın çekim resimlerini gördüm.Makyajın altında bile belli oluyodu o siyah noktalar.Ondan sonra dedimki kızım boşver,bunlarda bile varsa o bakımlardan sonra, sen bu kadar takma.

Merhaba, sizlere eczanelerde fiyatı 6.50 tl olan ve asıl amacı sivilce ve lekelerini soyarak yok eden müthiş bir ilaçtan bahsedeyim. Acnelyse.. Benim de hep siyah nokta sorunum vardı fakat acnelyse 1 haftada % 95 bu sorunumu giderdi. İlk başta siyah noktaları çok belirginleştirir fakat kısa bir sürede de tamamen geçirir inşallah :-)

Merhaba, sizlere eczanelerde fiyatı 6.50 tl olan ve asıl amacı sivilce ve lekelerini soyarak yok eden müthiş bir ilaçtan bahsedeyim. Acnelyse.. Benim de hep siyah nokta sorunum vardı fakat acnelyse 1 haftada % 95 bu sorunumu giderdi. İlk başta siyah noktaları çok belirginleştirir fakat kısa bir sürede de tamamen geçirir inşallah :-)

Sivilceler geçti mi peki

Sivilceler geçti mi peki

Evet, çok şükür tabiki de geçti. Geçen eltim diyor ki yüzüm senin gibi olsaydı ne olurdu diye :-) ben de hemen gidip ona aldım acneleyse ve gercekten yüzü parlamaya başladı. Tavsiye ediyorum fakat çok az sürülecek ve kesinlikle gece sürülecek. Gündüz de güneş kremi olmadan asla ama asla dışarı çıkılmayacak:-)

Bu krem her cilt tipine uygun mu acaba

aaaa gercek mı alayım bunuda bı de bunu deneyelım

Evet, çok şükür tabiki de geçti. Geçen eltim diyor ki yüzüm senin gibi olsaydı ne olurdu diye :-) ben de hemen gidip ona aldım acneleyse ve gercekten yüzü parlamaya başladı. Tavsiye ediyorum fakat çok az sürülecek ve kesinlikle gece sürülecek. Gündüz de güneş kremi olmadan asla ama asla dışarı çıkılmayacak:-)

Not alıcam deniyeceğim bende ne çıkar denemekten :1:

Kizlar konuyla biraz alakasiz ama brnde siyah nokta sikmaya bayiliyorum!!!! Bende yok esimdede yok kardesime resmen suikast duzenliyorum ;)) cocuk bakisimdan anliyor artik. Abla nolur oyle bakma tirsiyorum diyor :)) yuzu gectim artik izin vermiyor beyefendi iz kaliyormus!!! Sirtina dadandim artik :) bi ara ilac kullandi hic kalmadi sevinsemmi uzulsemmi bilemedim :) bu aralar yine cikiyor bana gun dogdu:) hani boyle sikinca fosss diye cikiyor ya bayiliyorum.. inanilmaz bi haz veriyor. Rahatlama geliyor. O nokta orda kalip siyah siyah bana bakinca sanki daraliyorum

Bu krem her cilt tipine uygun mu acaba

Benim cildim çok hassas ve karma. Eltim de kullanıyor. Onun cildi de yağlı. Çok şükür bi şey olmadı. Önemli olan çok etkili olacak diye çokça sürmek değil. Aksine çok az sürmek. Güneş kremini unutmamak ve bunu kullanırken cildimize peeling ya da sıcak buhar uygulamamak o kadar :-)

Bence de acnelyse kullanın arkadaşlar. Insallah iyi sonuçlar alırsınız. Zaten siyah nokta konusunda sonuç alacagınızdan % 100 eminim diyebilirim :-)

Benim cildim çok hassas ve karma. Eltim de kullanıyor. Onun cildi de yağlı. Çok şükür bi şey olmadı. Önemli olan çok etkili olacak diye çokça sürmek değil. Aksine çok az sürmek. Güneş kremini unutmamak ve bunu kullanırken cildimize peeling ya da sıcak buhar uygulamamak o kadar :-)

Merhaba bahsettiğiniz krem ile ilgili size danışmak istedim. Siyah noktadan yana pek bir derdim yok cildim çok kötü durumdada değil ama çıkan 3 tane sivilcemi çok fena şekilde yolduğum için kızarık bir şekilde izi kaldı azıcık. annem belli olmadığını savunsada bende belli oluyor. Ama sadece o 3 yerde canıı sıkıyor bu dediğiniz acaba benimde işime yarar mı? Birde baya zaman geçti bu izler olalı 3 ay gibi ve ben sürekli birşeyler sürmeme rağmen kurtulamadım. Sizin izleriniz nasıldı? İyi gelir mi acaba ve ne kadar süre kullanmak gerekiyor? Bilginiz var mı?

BXm6D9.jpg

canım ben siyah noktalarım için bunu kullanıyorum ve kesinlikle sana tavsiye ediyorum.bende cildiye doktoruna gittiğimde görmüştüm ve hemen sipariş etmiştim.artık rahatım diyebilirim.
mutlaka dene bunu.:34:

burnumun üzerindeki siyah noktalar benimde kabusum neler denediysem geçmedi en son
garnier saf ve temiz 3ü 1 arada aldım
peeling yapıyorum onunla süper kesin sonuç mükemmeeelllll kesinlikle tavsiye ederim
bide garnier bb crem de süper bi fondoten etkili nemlendirici krem tamamıyla kapatıyor tüm kusurları

Yazıldı mı bakmadım ama %100 doğal gül suyu diye okumuştum bir de sıkınca boşluk oluyor bence sıkmayın

BXm6D9.jpg

canım ben siyah noktalarım için bunu kullanıyorum ve kesinlikle sana tavsiye ediyorum.bende cildiye doktoruna gittiğimde görmüştüm ve hemen sipariş etmiştim.artık rahatım diyebilirim.
mutlaka dene bunu.:34:

bu nedir arkadaşım yazsaydınız keşke :26:

Back
X