Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, sizlere eczanelerde fiyatı 6.50 tl olan ve asıl amacı sivilce ve lekelerini soyarak yok eden müthiş bir ilaçtan bahsedeyim. Acnelyse.. Benim de hep siyah nokta sorunum vardı fakat acnelyse 1 haftada % 95 bu sorunumu giderdi. İlk başta siyah noktaları çok belirginleştirir fakat kısa bir sürede de tamamen geçirir inşallah![]()
Sivilceler geçti mi peki
ben siyah noktalari siringayla cekiyorum
tertemiz oluyor.
1ay sonra yine cikiyor tabi
yine siringa[/QUOTE
Şırıngayla nasıl temizliyorsunuz
Merhaba, sizlere eczanelerde fiyatı 6.50 tl olan ve asıl amacı sivilce ve lekelerini soyarak yok eden müthiş bir ilaçtan bahsedeyim. Acnelyse.. Benim de hep siyah nokta sorunum vardı fakat acnelyse 1 haftada % 95 bu sorunumu giderdi. İlk başta siyah noktaları çok belirginleştirir fakat kısa bir sürede de tamamen geçirir inşallah![]()
Evet, çok şükür tabiki de geçti. Geçen eltim diyor ki yüzüm senin gibi olsaydı ne olurdu diyeben de hemen gidip ona aldım acneleyse ve gercekten yüzü parlamaya başladı. Tavsiye ediyorum fakat çok az sürülecek ve kesinlikle gece sürülecek. Gündüz de güneş kremi olmadan asla ama asla dışarı çıkılmayacak
![]()
ben siyah noktalari siringayla cekiyorum
tertemiz oluyor.
yine siringa[/QUOTE
nasıl ya sırınga açıklar mısın![]()
Bu krem her cilt tipine uygun mu acaba
banyodan sonra,gozeneklerim yumusak oldugunda,kucuk basli siringayi siyah noktanin ustune bastirip ,cekiyorum.ben siyah noktalari siringayla cekiyorum
tertemiz oluyor.
yine siringa[/QUOTE
bebeklere yapilan asi siringalari ideal
nasıl ya sırınga açıklar mısın![]()
banyo sonrasi,yada buharli su bakimindan sonra bebeklere yapilan asi siringasini siyah noktanin ustune bastirip arkasindaki cikintiyi cekiyorum disari.. siyah noktada hopp icine gidiyor.
Benim cildim çok hassas ve karma. Eltim de kullanıyor. Onun cildi de yağlı. Çok şükür bi şey olmadı. Önemli olan çok etkili olacak diye çokça sürmek değil. Aksine çok az sürmek. Güneş kremini unutmamak ve bunu kullanırken cildimize peeling ya da sıcak buhar uygulamamak o kadar![]()
![]()
canım ben siyah noktalarım için bunu kullanıyorum ve kesinlikle sana tavsiye ediyorum.bende cildiye doktoruna gittiğimde görmüştüm ve hemen sipariş etmiştim.artık rahatım diyebilirim.
mutlaka dene bunu.![]()