• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siyah noktalar hoşçakal zaten hiçbirinizi sevmemiştiiim

Lynasng

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
29
0
36
İstanbul
Merhaba kızlar siyah noktalar formül buldum diyebilirim gerçekten çok mutluyum burnum ve dudaklarımın üstü siyah noktalarla doluydu 2 gün öncesine kadar ama şimdi yok denicek kadar azaldı.
Bu formülü banyo yaparken keşfettim diyebilirim nerdeyse denemediğim şey kalmamıştı
Kabak lifi denilen keselerden almıştım ve geçen gün üzerinde siyah noktalara iyi gelen kivi sabunu yazan bir sabun gördüm direk aldım ve kabak lifini o sabunla iyice kopürtüyorum sonra burnuma dudaklarıma çok sert olmycak şekilde ovalıyorum banyodan çıktığım an aynaya bir baktımki siyah noktalarım çok azalmış burnumun üstü pürüzsüz gibi neredeyse ama dudaklarımın üstü tam olarak geçmedi malesef ama geçer diye umuyorum onlarda. Yüzümü iyice yıkadıkdan sonra da yüz nemlendirici krem sürüyorum çok güzel pamuk gibi oluyo :):)

kıvı sabununun u ıcınde hangı baska maddeler var pekı ve kaca aldnız
ayrıce her cılt tıpıne gıdıyomuymus :34:

kıvı sabununun u ıcınde hangı baska maddeler var pekı ve kaca aldnız
ayrıce her cılt tıpıne gıdıyomuymus :34:

pazardan 5 lriaya aldım ama aktarlardada vardır rahatlıkla bulabilirsiniz. içeriğinde başka neler var bilemiyorum ama siz aktara gdip siyah noktalar için eğer varsa başka sabunlarda bulabilirsiniz mutlaka

ıyı guzel sıyah oktalar gdıo bende nıveanın bandını kullanıorm ama sonra
oralar delık delık kalıo ve yıne doluyo ıclerı asıl mesele gozeneklerı kapatabılmek:14:

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm bende bıyazıda okudum netten sabular sıyah noktalra yolacar yuzunuzu temızleyıcılerle sılın dıyodu o yazıyı okuyunca kafam karıstı
sen ne zamandır kullnıyosun cnm
aslında bende pırınc sabunu okumustumb urdan benım gıbıkarma cıltlıler ıcınmıs bakalım

ıyı guzel sıyah oktalar gdıo bende nıveyanın bandını kullanıorm ama sonra
oralar delık delık kalıo ve yıne doluyo ıclerı asıl mesele gozeneklerı kapatabılmek:14:

cnm gozeneklrı kapatmak kıcın sana yogurt ve karbonat maskesınıonerebılırım kapanıyo resmenıcı temızlenıyo bukonuhakkında konu acmıstım hatta

cnm bende bıyazıda okudum netten sabular sıyah noktalra yolacar yuzunuzu temızleyıcılerle sılın dıyodu o yazıyı okuyunca kafam karıstı
sen ne zamandır kullnıyosun cnm
aslında bende pırınc sabunu okumustumb urdan benım gıbıkarma cıltlıler ıcınmıs bakalım

Benimde cildim karma canım 1 aydır falan kullanıyorum ama hergübn uyguluyorum neredeyse zaten ilk günden sonra dokunduğunda farkediceksin o pürüzsüzlüğü.

cnm gozeneklrı kapatmak kıcın sana yogurt ve karbonat maskesınıonerebılırım kapanıyo resmenıcı temızlenıyo bukonuhakkında konu acmıstım hatta

olculerını yazarmısın
benm derdım cok bu gozenelklerden burun kenarlarımdakıler acık
bıde burnumdakı sıyah noktalar cıkınca oralar ole kalıo

Merhaba kızlar siyah noktalar formül buldum diyebilirim gerçekten çok mutluyum burnum ve dudaklarımın üstü siyah noktalarla doluydu 2 gün öncesine kadar ama şimdi yok denicek kadar azaldı.
Bu formülü banyo yaparken keşfettim diyebilirim nerdeyse denemediğim şey kalmamıştı
Kabak lifi denilen keselerden almıştım ve geçen gün üzerinde siyah noktalara iyi gelen kivi sabunu yazan bir sabun gördüm direk aldım ve kabak lifini o sabunla iyice kopürtüyorum sonra burnuma dudaklarıma çok sert olmycak şekilde ovalıyorum banyodan çıktığım an aynaya bir baktımki siyah noktalarım çok azalmış burnumun üstü pürüzsüz gibi neredeyse ama dudaklarımın üstü tam olarak geçmedi malesef ama geçer diye umuyorum onlarda. Yüzümü iyice yıkadıkdan sonra da yüz nemlendirici krem sürüyorum çok güzel pamuk gibi oluyo :):)

ya çok yıpratmıyomu benm de burnumda hafif var ama yuzum zaten çok hassas

olculerını yazarmısın
benm derdım cok bu gozenelklerden burun kenarlarımdakıler acık
bıde burnumdakı sıyah noktalar cıkınca oralar ole kalıo

cnm bı yemek kasıgı yogut bı cay kasıgı da (abartmadan ) karbonat bunu yuzune suruyosun bekletıyosun kuruyana dek dedıgım gıı cıoldım cok cok hassass hafta da bır yap ama ben haftada ıkı kere yapıyodum

Benimde cildim karma canım 1 aydır falan kullanıyorum ama hergübn uyguluyorum neredeyse zaten ilk günden sonra dokunduğunda farkediceksin o pürüzsüzlüğü.

cnm emınım oyledır san ayararı dokunmasa yazmazdın ama ben ıcım rahat etsın acısından cıldıyeye gıdıcem sınavlarım yenı bıttı de hıc gıtmedım zatn cılt sorunum ıcın hastaneye sabunu faln da sorucam kullan derse alır kullnırım zaten
sagol :54:

canım , içleri temizleniyorsa gözenekleri açmaz mı? açık kalmaz mı gözenekler?

yok cnm yanlıs anlattım sanırım bak sımdı sole oluyo suruyosunya maskeyı once kabarcık olusuyo yuzunde o sıyah noktarın oldugu yerde mınık mınık kabarcık gıbı bısey oluyo nokta gıbı ıcıne mı sılıyo ne yapıyo bılmıyorum yıkadıgında da goneklerının ıcı temız oluyo ve kuculuyo o sıyahlık bası yerlerde hıc olmuyo bıle
ama bu mskenyı ben sıyah nokta ıcın degılde sıvılce ya ra dogum ızlerını gecırıyomus dıye ogrendıgım ıcın yapıyodum ızlerımın hepsı gecmedı ama gecenelr oldu
bırde benım cıldım cok sıkıcır cok zor hassas bı cıldım var ne uygularsam uygulayım basılarında bı haftadfa ya da ayda etkısını gosterırıse benım ıkı ayda gosterır belkı dah acok uyuglasaydım gecıcektı ama cıldıyeye gıtmeye karar verdıgım ıcın bıraktım yap derse tekrar baslıcam

gozeneklerı kuculturse valla super sende ıse yaradımı

bayagı yaradı hemde ama sıyah noktalrdan temellı kurtulmayı beklemesın kımse derım sadece temızlık ıcın kotu pıs bı goruntu olmamaıs ıcın sıyah nokta sonucta kotu duruyo
ama duzenlı yapılırsa azalma olur da tamamen bıtmesı mumkun degıl
her maskede ole zaten cnm

yuze kabak lıfı mı surulur :52:
kas yapayım derken goz cıkarmayın .
yuz ıcın hıc ama hıc uygun degıl .
hele hergun yapmak hıc mantıklı degıl .
cıldımız ıcın bıle haftada bır kere yeterlı ıken ,
yuze hergun uygulandıgın da ne olur dusunemıyorum .
yuzunuz ıcın hafta da bır kese ve peelıng yeterlı .
kese de ıpek lıf olmalı .

yuze kabak lıfı mı surulur :52:
kas yapayım derken goz cıkarmayın .
yuz ıcın hıc ama hıc uygun degıl .
hele hergun yapmak hıc mantıklı degıl .
cıldımız ıcın bıle haftada bır kere yeterlı ıken ,
yuze hergun uygulandıgın da ne olur dusunemıyorum .
yuzunuz ıcın hafta da bır kese ve peelıng yeterlı .
kese de ıpek lıf olmalı .

valla canım yağan yağar yağmayan yağmaz yüzümde ne siyah nokta ne sivilce nede bişi kaldı tahrişde olmadı isteyen yapsın isteyen yapmasn

valla canım yağan yağar yağmayan yağmaz yüzümde ne siyah nokta ne sivilce nede bişi kaldı tahrişde olmadı isteyen yapsın isteyen yapmasn

aslında çok haifi bi şekilde yapılabilir diye düşünüyorum :) ben kivi değil de kil sabunuyla deniycem kızlar sonuçlarını yazarım:)))

Back
X