• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siyah noktalar hoşçakal zaten hiçbirinizi sevmemiştiiim

kızlar aklınızda bulunsun :) kivi kabuklarını yüzünüze sürün ve 15 dk bekleyin.sonrada yüzünüzü ovalıyın :) bildiğin peeling göre üstleniyor ve siyah noklara iyi geliyor:)

Merhaba kızlar siyah noktalar formül buldum diyebilirim gerçekten çok mutluyum burnum ve dudaklarımın üstü siyah noktalarla doluydu 2 gün öncesine kadar ama şimdi yok denicek kadar azaldı.
Bu formülü banyo yaparken keşfettim diyebilirim nerdeyse denemediğim şey kalmamıştı
Kabak lifi denilen keselerden almıştım ve geçen gün üzerinde siyah noktalara iyi gelen kivi sabunu yazan bir sabun gördüm direk aldım ve kabak lifini o sabunla iyice kopürtüyorum sonra burnuma dudaklarıma çok sert olmycak şekilde ovalıyorum banyodan çıktığım an aynaya bir baktımki siyah noktalarım çok azalmış burnumun üstü pürüzsüz gibi neredeyse ama dudaklarımın üstü tam olarak geçmedi malesef ama geçer diye umuyorum onlarda. Yüzümü iyice yıkadıkdan sonra da yüz nemlendirici krem sürüyorum çok güzel pamuk gibi oluyo :):)

ben de denemiştim bi dönem ama yıkama jelini sürmüştüm life.. o yumuşaklık hissi bende de oldu. sanki yok olmuş gibiydi ama bi kaç gün bırakınca yine eskisi gibi oldu :26: bıktım minik siyah noktacıklardan

Ben yoğurdun içine limon suyu sıkıp siyah nı-oktalrın olduğu yerlere sürüyorum ,Biraz işe yarıyo gibi ama hala memnun değilim :/

kızlar bende kullandım siyah noktaları tamamen yok ediyor ama yüzümde inanılmaz sivilce çıkardı sivilce olmyan tek bir kare kalmadı yüzümde :(

ıyı guzel sıyah oktalar gdıo bende nıveanın bandını kullanıorm ama sonra
oralar delık delık kalıo ve yıne doluyo ıclerı asıl mesele gozeneklerı kapatabılmek:14:

canım , içleri temizleniyorsa gözenekleri açmaz mı? açık kalmaz mı gözenekler?

Gözenekleri küçültmek için düzenli olarak tonik kullanmak lazım. Cilt yapınıza uygun bir tonik alın ve yüzünüzü temizledikten sonra tonikleyin, ardından nemlendirici. Benim siyah noktalar tamamen yok olmasa da azaltıyorum peeling yaparak, bir de arada siyah nokta bandı kullanıyorum. Ama yüzümdeki siyah noktalar denize girince ve yazın güneşte neredeyse tamamen yok oluyor. Tuzlu suyun olumlu bir etkisi var sanırım. Aynı şekilde bacağımdaki batık lekeleri de gidiyor yazın.

arkadaslar ben cok tonık maske vs denedım fakat en sonunda garnıer kullnmaya basladım .önce garnıer 3ü bır aradayı kullandım gunluk ve cok ıyı geldı en sonda frcalı olabı aldım o lekelere de iyi gelıomus muhtesem urunler cıldım tertemız mıs gbı oluo tavsıye ederım

kabak lifi dediğin şey yüz içinmi canım bide şu yoğurt karbonat maskesi nasıl bişey bi ölçüsü varmı?

Kızcağızlarım; az önce internette dolanan siyah nokta bandı yapımını denedim. Umutsuz biçareydim ama sonuca kendim bile inanamadım. Yüzüme yapmadığım şey kalmadı umudumu yitirmiştim kiiiiii sığır jelatini ve süt karışımlı maskeyi uyguladım. Youtube de siyah nokta yapımı yazıp arattığınızda "Londrada Bir Türk Kızı" NIN YÜKLEDİĞİ VİDEO. DETAYLI ANLATIMI VAR inanılmaz birşey.

Bence bunlardan en iyi güzellik merkezinde amatörce olmadan kurtulunabilir ben bütün ürünleri biliom hepsi yalan mesela garnier 3 ü 1 arada 1 ayda kurtulun siyah noktalardan diyo 3 aydır kullanıom hbişe olmuo bitek geçici prüzsüzlük yapıo ha bide siyah nokta bandı da işe yarıo biraz

yahu arkadaşlar bunların hiçbirinin işe yaramayacagını siizde biliyorsunuz ama kozmatik ürünleriymiş yağlarmış bilmem nelermiş hepsine bir ton para veriyorsunuz cildiniz eger yağlıysa siyah nokta kaçınılmaz kurtuluşunuz yok siyah nokta olmaması için kuru bir cilde sahip olmanız gerekiyor birde kere cildinizi temiz tutmaya çalışın ama öylede her gün kırk kere yıkamayın yüzün yağada ihtiyacı var bukadar rahatsız oluyorsanız kesinlikle burun bandı kullanman lazım geçici çözüm ama en azından işe yarıyor genel olarak çoğu zaten bunu yapıyor başka türlü siyah noktadan kurtulmanın imkanı yok bazıları doğuştan şanslı oluyor yapacak bir şey yok kendinizle bence barışık olmaya çalışın derim ama şöyle düşün neredeyse insanların yüzde 95 i siyah noktalarla uğraşıyor diyebilirim olmayan çok insan vardır birde yedigine içtigine dikkat ben yağlı şeyleri bıraktın eskisi kadar yok diyebilirim çekirdekmiş cipsmiş kolaymış bunların hayatınızda kesinlikle çıkartın

sıyah nokta bantlarına kesınlıkle guvenmıyorum ..... burundakı mınık tuylerı aıp ılerde kıla donusur gıbı gelıyo bana hıc mantıklı degıl gıbı gelıyo belkı bı kac ay kullnınca yoo kıl cıkmadı dıyebılırsınız ama ılerıde cıkabılır
ayrıca kıl cıkmasa bıle sıyah noktalınızı buyutur gozeneklerınzı genısler :50:

Back
X