- Konu Sahibi kardelen086
-
Merhaba
Ben yurtdisinda yasiyorum.burda o ilaci bana vermedikleri icin ilaca baslayip kontrolunu burda yaptirmak istiyorum.benim problemim heryerimds vucudumda dahil cook fazla siyah nokta olmasi.kocaman gozeneklerde tabi. Sivilce falan yok yuzumde.sizcd bunun icin roucuttane kullanmaliyim.yardimci olursaniz coook sevinirim
Bir ay sonra biraktimi peki ilaci kac mg kullaniyodu gundekardeşim bu ilacı kullandı siyah noktalar içi.bir ay sonra resmen bütün siyah noktalara dışarı pörtlerdi hepsi aktı dışarı çıktı.bi dahada oluşmadı.
Huu kadinla iletisime gecmek lazim adresi ozelden mesaj atabilir misiniz?Kesinlikle hayir.
Alternatif tiptan cozum bulamadin mi? Cok mu ciddi sorun? Benim de cok vardi ama thai masaji yapan bir merkezdeki kadin bi karisim satti bana. Icerigini soylemiyor. Yillardir gecmeyen seyler gecti.
Pes etmeden arastir. Ama asla o ilaci kullanma derim.
Huu kadinla iletisime gecmek lazim adresi ozelden mesaj atabilir misiniz?
Sakınnnnnn siyah nokta için olacak şey değil, çok ağır bi ilaç o !Merhaba
Ben yurtdisinda yasiyorum.burda o ilaci bana vermedikleri icin ilaca baslayip kontrolunu burda yaptirmak istiyorum.benim problemim heryerimds vucudumda dahil cook fazla siyah nokta olmasi.kocaman gozeneklerde tabi. Sivilce falan yok yuzumde.sizcd bunun icin roucuttane kullanmaliyim.yardimci olursaniz coook sevinirim
yok 6 ay kullandı ama dozu düşüktü diye hatırlıyorumBir ay sonra biraktimi peki ilaci kac mg kullaniyodu gunde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?