Sivilceli Ciltler siyah noktalar için sebamed sabunu tavsiye edermisiniz?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

limonkiz

Ağlamam artık gidenlere ♫
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.064
93
163
İstanbul
merhaba arkadaşlar bnm yüzmde(dha doğrusu burnumda) o kadar çok siyah nokta varki anlatamam saymaya matematik yetmez :)) annem de bana sebamedin sabununu almıs 2 gündür kullanıyorum acaba kullanıp ta memnun kalan varmı?
bide gözeneklere iyi gelirmi gözeneklerim açldı kocaman oldu ve gözeneklerimin olduğu bölgede pembe renk cildim daha yaşlı yıpranmış gözüküyo bu sabun bunada çare edermi acepp??

not: yüzüme gülsuyuda sürüyorum sıkılaştırsın die kötü bi etki etmez dimi?

_____________________--______________

6.günde siyah noktalarım yok denecekkadar azaldı 2-3 tane var onlarda belli oluyo gözeneklerim neredeyse düzeldi:lepibelki gülsuyundandır) ben herkese tavsiye ediyorum

resmini koyamadım ama adı SEBAMED KOMPAKT zaten üstünde yazı akneli ciltler için gibi bişi yeşil renkli

Son düzenleme:
Ben sebamed kompakt kullandım bir ara çok güzel bir sabun ama siyah nokta veya gözeneklere bir faydası olmuyor maalesef.:sinifsinif:
Bu arada cildin yağlıysa gülsuyundan uzak dur. ben kaç şişe doğal diye rosense kullandım daha da belirginşeltiler. Yağlı cilde yaramıyor yanii:gitme:

sebamedin likit sabunu ozellikle yaglı sivilceli ciltler icin idealdir
hatta tum vicut icin cok iyi..
ancak siyah noktalar icin maske + tonik sarttır..

bnmkide sebamed kompakt bende siyah noktalara iyi geldi gözeneklerimde küçüldü canım:uhm::uhm:

siyah noktalara bir etkisi olmuyor ama cildin phını dengeliyor, dolayısıyla sivilcelerde gidiyor
gözeneklere ve siyah noktalara ben bir çözüm bulamadım onlarla yaşamayı öğrendim

siyah noktalar için magnesie calcinie diye bir mide ilacı var .toz halinde onu biraz sulandır siyah noktaların üzerine sür.kuruyunca yıka.siyah noktaların tamamen yok olduğunu göreceksin.

bende bi kaç yıl önce aşırı stresten dolayı fazlasıyla çıkan sivilcelerim için sebamed sabun kullanmıştım gerçekten çok farkettiriyo kendini bayağı düzelmişti cildim hem üzerindede sabun içermediğğini yazıyordu.kullanmıştım memnundum şimdiyse rosensten taze incir sabunu alıp kullanmaya başladım ama pişmanım 12 lira verdim bi sabuna ama bi halta yaramadı daha doğrusu ben farketmedim bitsin sebamed alacam.mutlu kalın dostlaropuyorumnanaktan

Bence de sebamed yüz temziliği için oldukça etkili,siyah noktaları tamamen yok ettiği söylenemez ama düzenli kullanımda azalttığı kesin..zemuszemus

ben sabametin likit sabun onu kulanıyorum cildimde kir siyah nokta hiç bişe kalmıyor tertemiz yapıyo tavsiye ederim

sebamedi denemedim yorum yapamıcam o sabun hakkında ama cildim yağlı olduğu için ben dove un mavi noktalı sabununu kullanıyorum sivilcelerime ii geliyor..ayrıca clean and clear ın losyonu ile günlük peeling için krem jeli var.sadece 1 kullanımda siyah nokta falan kalmıyor.ben çok memnunum.tavsiyede ederim.

sebamedi denemedim yorum yapamıcam o sabun hakkında ama cildim yağlı olduğu için ben dove un mavi noktalı sabununu kullanıyorum sivilcelerime ii geliyor..ayrıca clean and clear ın losyonu ile günlük peeling için krem jeli var.sadece 1 kullanımda siyah nokta falan kalmıyor.ben çok memnunum.tavsiyede ederim.yerimseniben

siyah noktalar için magnesie calcinie diye bir mide ilacı var .toz halinde onu biraz sulandır siyah noktaların üzerine sür.kuruyunca yıka.siyah noktaların tamamen yok olduğunu göreceksin.

canım bu bilgiyi nerden aldığını ve her hangibir yanetkisi olurmu cvp verebilirmisin ltf?bende denemek istiyorumda açıkcası birazda çekindim nihayetinde ciltle ilgili bir ilaç olmadığı için.

sebamed sabundan çok memnunum
hem yüzümün yağlanmasını dengeledi hem de yumuşacık yaptı

sebamed yağlanmayı önlüyor ve sivilceleri gerçekten azaltıyor ama burundaki siyah noktaları geçirmedi bende.. ama yine de şimdiye kadar kullandığım nivea ve loreal yüz temizleyicilerinden daha iyi..

kısLar siviLceLerim tek tük aLnımda biraz fazLa siyah noktaLarımda ayı şekiLde..
SonuçLarın çoqu oLumLu oLmuş zararınıda qören yok
Şimdi aLmaya qidiorum:) ßende yazarım SonuçLarımı:)

önceler bir süre kullanmıştım, sonra bıraktım. şimdi yine aldım kullanıyorum. ama ben ne kullandıysam siyah noktalara falan kar etmiyor malesef. artı gözeneklerim her geçen gün artıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…