siyah noktalar :(

hepcocuk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
362
123
53
Arkadaşlar merhaba, Hayırlı Ramazanlar. Size danışmam gereken bir konu var.Benim yüzümde her gecen gün yeni bir siyah nokta çıkıyor ve büyüyüp bene dönüşüyor. Doktora gittim güneş kremi kullan dedi, kullanmaya calışıyorum bir iki defa sürmeyi unttum dün baktım aynadan sol yanağımda cenemde yine türemişler ve işin kötü tarafı bunların büyüyecek olması, burnumun üstünde bildiğiniz o kemik kısmında bir sağda bir solda çıkmıştı onlar büyümeye doğru gidiyor, böyle giderse yüzümde bensiz yer kalmayacak, bu yeni cıkanlardan evvel de zaten doğuştan olan benlerim vardı. Bu durum canımı cok sıkıyor, ne önerirsiniz ne yapmalıyım, bir çaresi yok mu?

Siyah noktalarin bene donusmesini ilk kez duydum. :KK57:
Bence birden fazla doktora gorunun.
bilmiyorum bi kaç doktora gittim devlet hastanesi ,ben diyen de oldu yani siyah nokta değil ben dir dendi ama bilmiyorum anlayamadım önce küçücük halde sonra bakıyorum büyüyor

bir kac doktora göründüm devlet hastanesinde, hepsi de güneş kremi önerdi, 30 lu yaşlara kadar cıkar caresi yok dendi

bu benler için bi lazer vs teknolojisi var mı kurtulmak için, et beni ise kesilierek alınıyor benim et benlerim de var ama izi kalır diye de cekiniyorum velhasılı tıkandım kaldım

Ne demek 30lu yas bilmem ne. Ee bende 24. Neden bende cikmiyor. Sacmalamis. He normal siyah nokta olsa okey ama seninki gercekten baska
ben de anlamadım cildimden mi kaynaklı yani yağlı t bölgesi felan , yok dedi direkt güneşten dedi

en kısa zamanda bir özel hastaneye gideyim en iyisi, hoş kücük bir sehirdeyim özellerin doktorları da pek iyi değildir ya:(

Ben olayi pek anlamadim.
Bi resim atabilirmisiniz cildinizin, yuzunzu saklayip?

IMG_1631.webp

Ama bunlar siyah nokta degil b3n zaten , ailenizde var mi cok beni olan? Genetik mi acaba?

Ama bunlar siyah nokta degil b3n zaten , ailenizde var mi cok beni olan? Genetik mi acaba?
doktorlardan da ben diyen oldu ama böyle sonradan büyümesi normal mi? yanağımın alt kısmındaki büyük ben sonradan öyle büyüdü, ailemde de yüzünde benleri olanlar var ama en fazla ben de ve dediğim gibi devam ediyor hala cıkmaya

Back
X