Maske Tarifleri Siyah Noktalara Gözeneklere Çok İyi Bir Çözüm Buldum!!

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Simurg-30

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2020
29
28
Kızlar ben bile daha ilk kez uyguladım ve hemen yüzüm canlandı. Siyah nokta derdiniz varsa veya gözenekleriniz yüzünüze baktığınızda görünür bicimdeyse dediklerimi doğru şekilde yapın lutfen. Tabi her cildin bence istediği farklı olabilir ama deneyin derim.
İlk önce gözeneklerimizi güzelce açmamız için ya banyo yapın ya da sıcak suyu bi leğene koyup yüzünüze etki edecek şekilde leğene eğilin. Buhar sadece yüzünüze gelmesi için arkanızdan örtüyle örterseniz daha iyi olur.
Her neyse sonra siyah noktalarınızı, ağrısız sivilcelerinizi nerelerde belliyse iz bırakmadan sıkın veya aletleri var çıkartan onlarla cildinizdeki yağları temizleyin.
Son olarak aktarlarda kil var. Kozmetik mağazalarından alacağınıza kavanoz dolusu kadar kili uygun fiyata almanızı öneririm. Tatlı kaşığı kadar kili bir kaseye alın. Üstüne çamur kıvamına gelecek kadar gül suyu sıkıp yüzünüzün her yerine sürün. Kuruyuncaya kadar bekleyin. Sonra yüzünüzü çok iyi yıkayın. Kil çok kuruyor ondan dikkat edin yıkarken. Benim cildim kızarmadı ama annemin falan biraz kızardı. Yarına geçiyor kızarırsa merak etmeyin. Ve sonunda gözenekleriniz baya sıkılaşmış yumuşak bir cildiniz oluyor. Kesinlikle deneyin, efsane sonuç.
Cildiniz cok yağlıysa haftada 2 kere yapın derim. Benim gibi kuruysa haftada 1 yeter. Gerçekten yaparsanız mutlu olacağınıza eminim 😌💜
 
Kuru cilde kil maskesi yapmayın lütfen. Fena kurutur.

Benimki yağlı ve muhteşem etki verdi. Bide siyah nokta çıkarmada yumurta akının üstünü tanımam.
 
Bnde yuzumdeki gozeneklerden sikayetciyim ozellikle yanaklarimda derin scarlar. Var deneyecegim insallh ise yarr
 
X