Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
"Kasım'da aşk başkadır.."
Kayıtlı Üye
kızlar alın bakın.aktarlarda varrr.lokman hekim de var.büyük aktarlara bakın.
kızlar miktarı iyi ayarlayın.ben 2.kez yaptım ama tutturamadım valla.ve hemen soguyor sürülmesi zorlaşıyor.mümkün olduğunca hızlı olun.ve parmagınızla degil fırca yardımıyla kalın olmayan bi tabaka yapın.cünkü elle sürdüm ve katılaştı hemen.burnuma yapışmadı düzgünceeee.yani katı olmasın dikkat edin.yoksa işe yaramaz.ince tabaka yapın,vee iyce kuruyana kadar bekletin,o zaman cokk yapışıyor ve soyulunca noktalarda geliyor tüylerde
deneye deneye öğrencezz yerimseniben
aa çokk ilgnç bnde alıcam sağol
yaa cok sağoln benimde basım dertte bu siyah noktalarla sayenizde cözücem sankikaydirigubbakcemile3
Kayıtlı Üye
rica ederim kızlar opuyorumnanaktan deneyin umarım etkili olurr
bushraa cım teşekkürler opuyorumnanaktan
ben bugün büyük bi aktarda buldum. adam gramla veriyo.
annem mutfaktan çıktığında denicem. görürse yine bağırır ne işler karıştırıyon diye sempatiksalakcinni
memnun kaldınmı canım?
♥♥Jackson Rathboneee♥♥
Kayıtlı Üye
2. kere niye yaptın ki tekrar mı çıktı hemencik :kedi:
Kayıtlı Üye
ev ahalisine maske ısmarlıyordum yapmışken kalanı tüm yüzüme yapayım dedim.baktım soğur gibi oldu süremedim.
ondannn canımm yaaa
♥♥Jackson Rathboneee♥♥
Kayıtlı Üye
ya ben aldım yaprak jelatini çarşıdan yaptım ama çıkarmadı benim siyah noktaları senağlama
of yaaa senağlama
Tam buldum derken oda bi işe yaramadı senağlama
Kayıtlı Üye
ya ben aldım yaprak jelatini çarşıdan yaptım ama çıkarmadı benim siyah noktaları senağlama
of yaaa senağlama
Tam buldum derken oda bi işe yaramadı senağlama
sürdüğünde iyice burnunu kapladımı? soğuyunca boşluk kalıyorsa yapışmamış demektir.sürdükten sonra hava boşluğu varmıydı canım? ve miktarını ne yaptınki? yaprak jelatinle yapan arkadasa sorsaydın keske.cünki ben de tozla yaptım kıvamı tutmadı sanırım 2.de. CADIARZU
dün akşam bende denedim yaprak jelatinle.. tutkal gibi bişey oldu ama çıkarmadı bişey. fazla bişey yoktu zaten ondan mı bilmiyorum. ama öyle resimlerdeki gibi olmadı. kurudu geri çıktı o kadar.
Vay anası ya =)
Kayıtlı Üye
Kızlar 20 sayfayı erinmeden tek tek okudum ve bittim sonuçlara,yapılan emeklere
Hepinizin ellerine sağlık tek tek
Ve bizi bilgilndiren fotolarla yol gösteren arkadaşımıza özellikle:)
En kısa zamanda bende deneyip sonuçları yazcam
Liv sende erkek arkadaşında denedin mi sonuçlar nasıl?
Sonuçlar gayet iyi onda %70 kararı yok oldu .Kızlar eğer çok siyah noktanız varsa sonuçlar daha başarılı oluyor .Eğer belli belirsiz siyah noktalarınız mevcutsa %40 'lara yakın siyah noktalardan kurtulmanız mümkün .
♥♥Jackson Rathboneee♥♥
Kayıtlı Üye
az önce sütsüz yaptım ama bu sefer fırınada verdim sempatiksalakcinni
bu sefer ufak tefek çıkardı gibi :))
ama benim hem gözeneklerim küçük hemde siyah noktalar sıkılamıcak kadar içinde senağlama
hazırlanışı nasıl arkadaslar banada anlatın. benim cok var. emzirdiğim için kremde kullanamıyorum. iyice arttı
Kayıtlı Üye
hazırlanışı nasıl arkadaslar banada anlatın. benim cok var. emzirdiğim için kremde kullanamıyorum. iyice arttı
canım aktardan toz jelatin alıyororsun,1 yemek kasığı süte 1 yemek kasığından daha az jelatin koyuyorsun,karıştırıp azzz cık ocaga tut.erisin.kıvamı katı olmasın.jel gibi olsun.azcık sıvı yani.sonra hemenn kurumasına izin vermeden sür burnuna.yanlız elden ziyade fırca ile sürsen daha iyi.iyce kaplasın burnunu.bak katı sürme yoksa kaplamıyo.kuruyunca bakıyosunki hava boşluğu var.yapışmamış oluyo yani burnuna etki etmior böylece.ince tabakanı sür.iyyyce kuruyana kadar bekle.veee soyy olumunekankayizsmile umarım iyi sonuçlar alırsın canım opuyorumnanaktan
denedim arkadaslar ama pek beceremedim. yinede yarısı gitti.bunu nekadar sürede bir uygulayacagızki. insallah hepsi gider. doğumla beraber iyice arttı zaten
Kayıtlı Üye
denedim arkadaslar ama pek beceremedim. yinede yarısı gitti.bunu nekadar sürede bir uygulayacagızki. insallah hepsi gider. doğumla beraber iyice arttı zaten
canım ne zaman istersen uygula bencezemuszemus
kızlar bende denemek istiyorum ama en küçük tüyleri bile cıkarıyor diyorsunuz burundaki tüylerin koparıldıgını düşünemiyorum yerine daha kalın ve siyah tüyler gelmez mi:uhm:
kızlar bende denemek istiyorum ama en küçük tüyleri bile cıkarıyor diyorsunuz burundaki tüylerin koparıldıgını düşünemiyorum yerine daha kalın ve siyah tüyler gelmez mi:uhm:
onu zamanla görücez artık ama sanmıyorum canım