Maske Tarifleri siyah noktalara "michelle phan" çözümü..

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

amonra bişi diimmi dadlım bende tüm yüzüme uyguladım.
sonuç süper yaaa

yuzumun bazi yerlerine yaptim cekerken cok acidi kucuk tuyler geldi..ama cidden cildim daha hos gorundu gozume..tek korkum tuyler hortlar mi acabaa:))

kıvam tutturmak önemli arkadaslar.ilk yaptım cok gzeldi.sonra katı yaptım katı yapınca cildime yapışmadı tam olarak.ve hemen soğuyo bi işe yaramaz o zaman.hemen katılaşmaya dönüyo.ocaktan alınca azz sıcaklığı dinsin hemen sürün .soymasıda cok zevkliii sositososito

anlatılanlara göre bu cok harika bişey arkadaşlar ya heyecnlandm hemen denemek istiyorum denediğim gibi sonucu sizlerle paylaşıcam

Ne kadar pratik bir çözümmüşş.Tam da bu siyah nokta bantları işe yarar mı yaramaz mı kaygısı yaşıyordum :) . İlk fırsatta ben de deneyeceğimm bayanssulusmile

Ne kadar pratik bir çözümmüşş.Tam da bu siyah nokta bantları işe yarar mı yaramaz mı kaygısı yaşıyordum :) . İlk fırsatta ben de deneyeceğimm bayanssulusmile

siyah noktalardan tek seferde kurtulamasanda doğru kıvamı tutturduğun taktirde fayda göreceksin.hem burun üstündeki tüyler de cıkıyor yerimseniben umarım sende memnun kalırsın :smiley-cool:

siyah noktalardan tek seferde kurtulamasanda doğru kıvamı tutturduğun taktirde fayda göreceksin.hem burun üstündeki tüyler de cıkıyor yerimseniben umarım sende memnun kalırsın :smiley-cool:

Sağol canım umarım öyle olur. Denediğimde paylaşacağım bayanssulusmile

Arkadaşlar ben de yaprak jelatin aldım. Böyle kocaman 15-20 cm ebatlarında söylediğiniz gibi. Ama 1 yemek kaşığı süte koskocaman 2 jelatin mi koyacağım? Amonra arkadaşımız 2 tane kullandım yazmış kafam karıştı:S

evet ben 2 tane koydum sıcak sütle jelatin buluşunca
ufacık oluyo önce birini kır istersen göreceksin ki kıvam
gözüne iy gelmicek 2. öyle eklersin

evet ben 2 tane koydum sıcak sütle jelatin buluşunca
ufacık oluyo önce birini kır istersen göreceksin ki kıvam
gözüne iy gelmicek 2. öyle eklersin

Çok teşekkür ederim canım. Denemek için sabırsızlanıyorum:)
Bu arada ben de Ankara'da tanesini 2 liraya aldım. Ama Lokman Hekim'den değil. Bir dahaki sefere oraya bakarım. Ucuz bir yerden almak lazım:kedi:

Çok teşekkür ederim canım. Denemek için sabırsızlanıyorum:)
Bu arada ben de Ankara'da tanesini 2 liraya aldım. Ama Lokman Hekim'den değil. Bir dahaki sefere oraya bakarım. Ucuz bir yerden almak lazım:kedi:

pahalı almışsın canım ya ben 50 kuruşa alıyorum
gerçi aktar her seferinde 1 lira diye inatlaşıyo ama
o kadar şey alıyorum 3-5 lafını yapma amca diye
sıkı çingene pazarlığana giriyorum
adamcağız da bıktı benden heralde veriyo 50 kuruşa:roflol:

ya kızlar ben bugun aldım yaprak jelatin aldım aktardan. ama ben şimdi o yaprak jelatini hangi uygulamadan gecircem bana yardım edin bilmiyorumkismile

tarifi aynen denedim bnmkı yaprak oldugu ıcın ılk basta napcagımı anlamamıstım.. denedim şimdi gercekten iyi sonuç veriyo

istanbuldan jelatin bulabilen arkadaşlara soruyorum: allah aşkına nerden bulabiliyorsunuz?
ben kaç tane markete baktım yok.avcılarda oturuyorum aktara sordum yok.jelatin bulabilsem bişeyler olcak ama yok. kaydirigubbakcemile3

kızlar jelatini şekerciler varya oralardanda alabilirsnz..
yada pasta malzemesi satılan yerlerden.
çnk bu jelatin pasta yapımında falan kullanılıomuş....
bilginize...

istanbuldan jelatin bulabilen arkadaşlara soruyorum: allah aşkına nerden bulabiliyorsunuz?
ben kaç tane markete baktım yok.avcılarda oturuyorum aktara sordum yok.jelatin bulabilsem bişeyler olcak ama yok. kaydirigubbakcemile3

ben şirinevlerden çemberlitaş baharatçısından aldım
kocaman bi aktar orda pazarlıkla 50 kuruşa alabilirsiniz

valla cnm ben uskudarda bı aktrdan aldm. sana uzak gelır ama orası . sen bnce biraz daha arastır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…