Maske Tarifleri siyah noktalara "michelle phan" çözümü..

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Büşracım Lokman Hekimden mi aldın sen onu, Kızılayda bulabilirim değilmi bilmiyorumkismile

ayy tesekkür ederimm opuyorumnanaktan yani evet degdi ama gercekten bir gün de oluşmadıki bunlar 1 günde cıksın. ama işimi gördü valla :)) sende dene yaz canım kaydirigubbakcemile5

Büşracım Lokman Hekimden mi aldın sen onu, Kızılayda bulabilirim değilmi bilmiyorumkismile

lokman hekimden aldım canım kızılayda kesin bulursun.ve almadan bi kokla istersen kimisi cok pis kokuyor diyor.ama ne bileyim benmki öyle pis kokmuyordu.ve 1 tl lik aldım halada var bitmedi.daha 3 kez daha yaparım.kaydirigubbakcemile5 ve yüzden soyması cok zevkliii.ucuz ve güzel bir maske bence bayanssulusmile

Bushraa süper yaaa %40 diil %100 gibi görünüyo delikafadulden

çok iyi görünüyor, denemek lazım
paylaşım için teşekkürler kıss
çok eyü bişi ettin paylaşarak yeminlen..

Bushraa süper yaaa %40 diil %100 gibi görünüyo delikafadulden

saol canım opuyorumnanaktan yok yok duranlar var benm cildim yaglı bu kadarına bile sükrettim.parlamıyorda dokununca pürüzleride gitti :) memnun etti beni canım benim kaydirigubbakcemile5
canım sivilceler hakkında fikrim yokta.yüzüne makyaj yapıyorsan azalt bence.dinlendir biraz.fondoten falan sürme bile cildin hava almasını engelliyor.su patates maskeside fondoten hissi veriyor.ben memnunum tavsiye ederim cnm opuyorumnanaktan

çok iyi görünüyor, denemek lazım
paylaşım için teşekkürler kıss
çok eyü bişi ettin paylaşarak yeminlen..

:kedi: ne demekk rica ederim.birimiz hepimizzz içinnnn :lepi:
deneyince yorumlarını bekliyoruz vereliniortak

arkadaşlar acaba bu maskeyi yaptıktan sonra burnumuzda kıllar falan çıkarmı bu maskeyi yapanlar bilgi verirse çok sevinirim bende denemeyi düşünüyorum ama kıl çıkar diye korkuyorum

arkadaşlar acaba bu maskeyi yaptıktan sonra burnumuzda kıllar falan çıkarmı bu maskeyi yapanlar bilgi verirse çok sevinirim bende denemeyi düşünüyorum ama kıl çıkar diye korkuyorum

Aahahahahahhahha bu yoruma koptum :)))))))))
Ama olabilir yani, bazı şeyler kıllanma yapabiliyor :))

Kızlar 20 sayfayı erinmeden tek tek okudum ve bittim sonuçlara,yapılan emeklere

Hepinizin ellerine sağlık tek tek

Ve bizi bilgilndiren fotolarla yol gösteren arkadaşımıza özellikle:)

En kısa zamanda bende deneyip sonuçları yazcam

Liv sende erkek arkadaşında denedin mi sonuçlar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…