Burnumun üzerine sürdüm bende, sürenin dolmasını bekliyorum, ağabeyime de yaptım...Ne pis bir kokudur bu arkadaş ya, midem bulandı neyse ki güzellik uğruna çekilen zahmetlere değer...Laf aramızda ağabeyim burnumun direği kırıldı diye dolanıp duruyor evde hahahahahha
ya kızlar bende denedim bunu ama olmadı.acaba ben mi beceremedim?bir kaşık süte,bir tatlı kaşığı toz jelatin koydum ocakta biraz ısıtıp sürdüm.hatta ikinci denememde jelatini biraz daha fazla koydum.sorun nerde acaba?
evet kokusu pis
midem bulana bulana yapıyorum bende
ama baya temizliyo gerçekten de
bakalım sizdeki etkisi nasıl olacak
Bende pek etki etmedi çünkü bir gün evvel sağlam bir peeling yapmıştım ama ağabeyimde işlem başarılı...Bir dahaki sefere cimrilik etmeyin jelatini biraz daha fazla koyacağım...
burnunu da çıkar işlemden önce o vakit
daha fazla jelatinle koku çekilir mi hiiiiiiç
Öfff ne yapayım, güzellik uğruna
güzellik uğruna burun feda
bence denenmemesi gereken bişi.çünkü burun kıllarınıda alıyo ve zamanla orda ki tüyler koyulaşacak
Çok merak ettim ya burun çevremdede var benim orayada sürsen bişey olurmu acaba :44:
Hayır bir şey olmaz oradaki siyah noktaları da alır, sürülen yer yumuşacık oluyor zaten.
Teşekkür ederim canım benim yarın ilk işim bunu bulmak olacak çok merak ettim gerçekten
İşe yarıyor evet ama benim anlamadığım videonun sonunda yüzünden soyduğu maskeyi gösterdiğinde siyah noktalar belli oluyor, ben evde yaptığımda asla belli olmuyor ki emin olamayıp fener tutup baktım sütümde mi sorun var jelatinimde mi gözlerimde mi? Cildim temizleniyor ama soyduğum şeyde görünen bir şey yok :44:
Canım o belkide kamera ile çekimle alakalı olabilirmi acaba hiç mi birşey yok ama sonuçta temizliyor dimi
bende denicem bugün buldum jelatini kızlar pastaneye gittim istedim parasını veririm dedim verdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?