Maske Tarifleri siyah noktalara "michelle phan" çözümü..

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
hihi bende bu akşam iş çıkışı koştura koştura bir umut bizim mahallenin aktarına gittim ve mutlu sonnn toz ve yaprak her iki çeşit jelatinde vardı..toz olanı kullanmamın daha kolay olucağını söyledi aktar ondan aldım bide marketten süt aldım ve azönce sürdüm yüzüme, bu arada baya iğrenç kokan bişeymiş bu biraz fazla yapmışım sanırım bende bütün yüzüme sürdüm hatta artanı kardeşimin yüzüne bakalım sabırla kurumasını bekliyoruz..sonucu birazdan yazarım

he birde aktar ney için aldığımı sordu bende anlattım, hımm güzelmiş sonucu banada bildirirsiniz dedi kendide en çok bunu sporcuların yani ağır spor yapanların içtiğini adele zedelenmelerine iyi geldiğini söyledi..ıyyykkk bunu içmekkkkk

Allahımmmm bu ne acı böyleeee yüzümde kıl tüy bişi kalmadı..tabi asıl amaç olan siyah noktalardan bahsediyim, beklediğimin oldukça altında bir sonuç belki biraz daha sıvı yapmalıydım belkide cildimi yumuşatıcak hiçbirşey yapmadığım için böyle oldu..hiç temizlemedi değil yani soyduğum tabakaların üstünde vardı siyah nokta ama videoda görünenin beşte biri..birdahakine daha tecrübeli olacağım için daha iyi sonuç alırım diye umuyorummm

ama en azından yüzüm yumuşacık oldu, muhtemelen piiling görevide gördü

eveeet bütün sayfaları okudum bitti resimleri göremiyorum ne yazık ki
yarın aktar açık olur umarım da alıp denerim

yaprak jelatinle yaptım
siyah nokta bandı kadar falan çıkardı bende
ama yaptığım yer yumuşak oldu gerçekten de

arkadaşlar ben bu topiği çok önceden görmüştüm ama uygulayamamıştım.
bugün babamdan kaptım kartı koşa koşa marketlere ne bulduysam light luyt indirdim poşetlere yarım bıraktığım diyeti ve gerisin geriye aldığım löpür löpür yağları vermek için başladım yeni bir programa ona yatırım yaptım

neyse konu bu değildi ben geçen gün contractubex aldım soyulan bir benime ve sivilce izlerimi gidermesi için ama baktım siyah noktalar duruyor dedim bunlardan kurtulmak gerekir önce hemen aklıma bu geldi bende yaprak jelatin aldım bir kaç saat evvel.
şşimdi karışımı yaptım suratımda hadi bakalım hayırlısı diyorum 10 dk falan kalıcak suratımda yazarım sonra sonucu :))

siyah noktadan sonra şu diyet hakkında da bilgi versen bana ne güzel olur gitmesi gereken on küsür kilom var da

ya arkadaşlar bende hiç işe yaramadı yani bir iki tane aldı aldıysa yani normal olması gerektiği gibi yaptım ama hiç olmadı.

siyah noktadan sonra şu diyet hakkında da bilgi versen bana ne güzel olur gitmesi gereken on küsür kilom var da

merhaba canım :) ben öncelikle şöyle söyliyeyim daha önce kısa süreli diyetisyene gitmiştim benim yaşımdaki biri için kilomuda gözönüne alarak bana göre bir liste hazırlamıştı doktorum onu uygulamıştım düzenli bir şekilde iyi kilo vermiştim ama sonra bir koyverdim pir koyverdim.
kesin bir çizelgem yok şimdilik ama kendimce o diyetimden aklımda geri kalanını uyguluyorum biz yemeklere puan vererek liste yapardık. mesela karbonhidrat yani ekmek falan 6-7 et(yumurtada dahil) 4 meyve 3 gibi puanlarla hallederdik. ben sana kabataslak aklımdaki diyeti söyliyeyim ama ben ergenlikte olduğum için benden pek kısmadı benim metabolizmama uygun birşey olduğu için size ağır gelebilir yani etkili olmayabilir.
ama şunu söyleyebilirim;
yemeklerini 6 öğüne böl.
sabah kahvaltını yapmadan yarım saat evvel ılık su iç.
kahvaltıda 1 yumurta 2 dilim yağsız peynir ve 2 dilim çavdar ekmeği ve sınırsız salatalık.
annem benim için şöyle yapardı; domates ve biberleri yağda kızdırıp bir yumurtayı üzerine kırar menemen gibi yapardı yanına da peynirimi koyardı. çay bağımlısıysan veya toz şeker kullanıcak her hangi birşey tüketiyorsan sana hamilelere bile önerilen bir tatlandırıcı söyleyeyim; splenda.
biraz pahalıdır 17 lira mı ne ama değer doğrusu. hem tek kişi kullanıyorsun hemde öyle çok tüketmezsen 1buçuk ay falan gider.
öğleden önceki arada bir meyve veya yoğurt tüket.
öğlen bol proteinli tüketmelisin ki akşam yakamayacağın için bol protein almak zorunda kalmayasın.
yani bizim klasik akşam tükettiğimiz karbonhidratlı ve etli menüyü öğlen tüketmelisin ki eritebilesin gün içinde.
salata 2-3 parça et 4dilim ekmek yada 6 kaşık makarna. (2dilim ekmek=3kaşık makarna)
öğleden sonraki arada form ürünlerinden birşey veya gene meyve tüketebilirsin.
(ama iki arada da meyveler sınırlı tüketilmeli yani 2 tane muz falan tüketmemelisin. 1 elma 4-5 erik 8 çilek falan bir porsiyona denk geliyor artık sen hesapla )
akşam yemeğinde mümkün olduğunca zeytinyağlı barbunya fasülye veya karnıbahar gibi bu tür sebze yemekleri tüket. zeytinyağlı olursa 2kaşık yağsız yaparsan 3kaşık yeterli bu yemeklerde.

bu arada nurs denilen bitkisel çayı ve demleme olmayan taze yeşil çayı kendince demleyerek tüketirsen ve sabah kahvaltıdan 30dk evvel ılık su tüketirsen metabolizmana katkı sağlarsın. bol bol sıvı tüketmek boynumuzun borcu tabi ama öyle umarsızca alakasız ard arda içmek de böbreklerimizi harab eder canım bunu da belirtiyim :)
tabi tüm bunları yaparken sıkı bir spor ve egzersizde elzemdir maalesef

bende bunu toz jelatinle denedim çokca yapıp annemle beraber sürdük yüzümüze kuruyunca çıkardık benimkinden hiçbişey çıkmadı çok belli belirsiz noktalarım war zaten ama anneminki resmen çim gibi çıktı onun siyah noktaları hem belirgin hemde derindi resmen kökünden kazıdı diyebilirim hiç siyah noktası kalmadı
bence bu çok belirgin ve geniş siyah noktalarda işe yarıyo ama ne işe yarama annemin 20 yıllık siyah noktalarından eser kalmadı ondan mutlusu yok şu anda

vay bee
bende dün bütün yüzüme yaptım bu sefer toz jelatinle yaptım evet çıktı bi şeyler ama demek ki benim çok fazla yok siyah noktam burnumda hiç kalmadı ama çıkan yerler delik delik kaldı o gözenekler nasıl kapanacak şimdi??
biri bana yardım etsin ):

valla ben yüzümü kremle yenileyeceğim için hepsini sıktırttım anneme. şuan mahşer meydanı gibi delik deşik sağolsun ama zaten amacımda bu. contractubex diye bir ilaç kullanıyorum daha çok dikiş izleri yaralar için veriyorlar ama yenileyici bir özelliğe sahip sonuçta ilk sürüşte mucizeler yaratmıyor ama devamlı kullanımda etkisini gösteriyor. 3 4 ay boyunca düzenli kullanıp kurtulucam izlerdende inş.

hemen ama hemen denemek istiorum ama malesef şimdi çok zor birazdan kuaföre gitmem lazım gelirken aktar bulursam girip alayım gece misafirlikten gelince deniceemmmmmm :)) acayip merak ettim yahuuu

contractubex mi hiç duymadım da yüze uygulanabilen bi krem mi ki o?
gözenekleri sıkılaştırmak istiyorum ben cilt yenilemeyi de isterim evet ama dikiş izi gibi izler için olan şeyleri de korkarım yüzüme sürmekten

ben bu toz jelatini nerden bulucam ya .. burda aktar flnda yok ki..ma
rketten alan arkadaslar carreffour da fln var mi ben hic goremedim

JELATİN;domuzdan üretilmiş yag arkadaşlar :84:ugur dündarın programını izlemiştim hazır yogurtlarda daha cok kullanılıyomuş.cok iğrenç dimi ya:86:

JELATİN;domuzdan üretilmiş yag arkadaşlar :84:ugur dündarın programını izlemiştim hazır yogurtlarda daha cok kullanılıyomuş.cok iğrenç dimi ya:86:

bizdeki jelatin domuzdan üretilmez sığır iliğidir.
öyle olsa ne yoğurt yerdim ne pastaneden çıkan herhangi bi şey.

kizlar, ben yeni okudum bu degerli bilgileri, elinize saglik. fakat resimleri goremedim, acilmiyo..
simdi bunu yuze uygulayinca tuyleri aliyo ya, bacaga surunce agda etkisi yapar mi? o kadar saglam bisey mi? ben bacaklardaki batiklar icin kullanmayi dusunuyorum da, agdadan sonra mi yapmali naapmali ?

vay bee bunu burda okudugumda ,deli gibi bu maskeyi yaptgm günlerim geldi aklımaa......

bence almaz bacakları yüzün tüyleri incecik ama ağda sonrası yapanlar olmuştu önceki sayfalarda sonuç alınmış sanırım batık için

Burnumun üzerine sürdüm bende, sürenin dolmasını bekliyorum, ağabeyime de yaptım...Ne pis bir kokudur bu arkadaş ya, midem bulandı neyse ki güzellik uğruna çekilen zahmetlere değer...Laf aramızda ağabeyim burnumun direği kırıldı diye dolanıp duruyor evde hahahahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…