arkadaşlar ben bu topiği çok önceden görmüştüm ama uygulayamamıştım.
bugün babamdan kaptım kartı koşa koşa marketlere ne bulduysam light luyt indirdim poşetlere yarım bıraktığım diyeti ve gerisin geriye aldığım löpür löpür yağları vermek için başladım yeni bir programa ona yatırım yaptım
neyse konu bu değildi ben geçen gün contractubex aldım soyulan bir benime ve sivilce izlerimi gidermesi için ama baktım siyah noktalar duruyor dedim bunlardan kurtulmak gerekir önce hemen aklıma bu geldi bende yaprak jelatin aldım bir kaç saat evvel.
şşimdi karışımı yaptım suratımda hadi bakalım hayırlısı diyorum 10 dk falan kalıcak suratımda yazarım sonra sonucu :))
siyah noktadan sonra şu diyet hakkında da bilgi versen bana ne güzel olur gitmesi gereken on küsür kilom var da
bende bunu toz jelatinle denedim çokca yapıp annemle beraber sürdük yüzümüze kuruyunca çıkardık benimkinden hiçbişey çıkmadı çok belli belirsiz noktalarım war zaten ama anneminki resmen çim gibi çıktı onun siyah noktaları hem belirgin hemde derindi resmen kökünden kazıdı diyebilirim hiç siyah noktası kalmadı
bence bu çok belirgin ve geniş siyah noktalarda işe yarıyo ama ne işe yarama annemin 20 yıllık siyah noktalarından eser kalmadı ondan mutlusu yok şu anda
vay bee
bende dün bütün yüzüme yaptım bu sefer toz jelatinle yaptım evet çıktı bi şeyler ama demek ki benim çok fazla yok siyah noktam burnumda hiç kalmadı ama çıkan yerler delik delik kaldı o gözenekler nasıl kapanacak şimdi??
biri bana yardım etsin ):
valla ben yüzümü kremle yenileyeceğim için hepsini sıktırttım anneme. şuan mahşer meydanı gibi delik deşik sağolsun ama zaten amacımda bu. contractubex diye bir ilaç kullanıyorum daha çok dikiş izleri yaralar için veriyorlar ama yenileyici bir özelliğe sahip sonuçta ilk sürüşte mucizeler yaratmıyor ama devamlı kullanımda etkisini gösteriyor. 3 4 ay boyunca düzenli kullanıp kurtulucam izlerdende inş.
JELATİN;domuzdan üretilmiş yag arkadaşlar :84:ugur dündarın programını izlemiştim hazır yogurtlarda daha cok kullanılıyomuş.cok iğrenç dimi ya:86:
kizlar, ben yeni okudum bu degerli bilgileri, elinize saglik. fakat resimleri goremedim, acilmiyo..
simdi bunu yuze uygulayinca tuyleri aliyo ya, bacaga surunce agda etkisi yapar mi? o kadar saglam bisey mi? ben bacaklardaki batiklar icin kullanmayi dusunuyorum da, agdadan sonra mi yapmali naapmali ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?