Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
bunu dün okudum bugün gittim aldım jelatin yaptım ama bende de bi sonuç olmadı :S gerçi ben yaprak jelatinaldım kırdım erittim süt ile sürdüm dudak altı bölgem ile burnumu hiç birşey çekmedi nedense yarısınıda yarın deneyecem olmazsa toz halini alıp deneyecem o da olmazsa denemem artık napalım çekerken gerçekten acıyor ve sonrada yanıyor krem falan sürdüm öle geçti umarım bu şekilde bi zararı yoktur... herkese siyah noktasız ciltler...
canım ben denedim yararını gördüm araştırma yaparken bir sitede gördüm ve uyguladım
ilk önce eczaneden 1 tane şırınga al
daha sonra kaynamış suyu bir kaba koy ve bir havlu yardımıyda kafanıda ört
bir takım buhar banyosu
buhar banyosundan sonra siyah noktalar daha çabuk çıkar
iğnesini çıkarmış olduğun şırıngayla burnunuzun üstüne hafifçe bastır ve çek bunu yaparken siyah noktaların çıkış yönüne dikkat et ve o yönden bastır
tüm sayfaları tek tek okudum hiç üşenmeden ve bende çok merak ettim. kesinlikle bende deneyeceğim..
ancak bu işlem sonrası cildi sıkılaştırıcı tonik vs bişeyler sürmek şart gibi geliyor bana..
ben kullandım ve buraya yazan çoğu arkadasta kullandı canım.eger yapılışını video olarak izlemek istersen 1.sayfada dediklerimi yap.ordan izleyebilirsin.herkeste aynı sonucu vermiyor.ya yapılıştan yada cilt tipinden kaynaklı sanırım.umarım işine yarar
bnde biraz önce yaptım sonuctan gayet memnunum devamlı elim suratımda yumuşacık oldu ama yüzümün kendine ait problemi vardı kızarıklık o sorun o olmasa cok güzel oldu ya