keşke öncesi sonrası diye fotolasaydım
Çok ama çok etkili bu yaaakaydirigubbakcemile5
Bütün gözenekleri açtıııııııı
Bunu yüze buhar bayosu yaptıkdan sonra uygulayacaksin ardından sıkılaştırıcı tonikle sileceksin yüzünü
Nokta bilem kalmaz
Şahane bişey valla deneyin derim hem ekonomik
Ben kokusundan korkuyordum ama evet süt bastırıyor kokuyuuuu
Bushraa tekrar teşekkürlera.s.
aktarda var canım tane 50 kuruş
ayy ayy ayyy canım rice ederim:kedi: asıl tessekür size,ben yazdım yol gösterdim.uygulayan sizlerdiniz.tesekkürlerr.sizin deneyimleriniz okuyanlara yol göstericek.herkes kaymak gibi olsun hadii bayanssulusmile.hadi hadiii yok mu arttırann?? bihterde bu maskedenn kullanıyorduuu :teytey: :roflol:şaka bi tarafa canlarım ,evet gercekten tonikle ,buhar banyosu ile desteklense süper olur.derinlemesine temizlik.siyah noktalara en etkili çözüm bu bence.ve anladığımız kadarıyla tüylerede :dance: hadi yokmu bu gecee yapann dahaa??:teytey:
büşra iyi ki paylaşmışsın kız
kaydirigubbakcemile3
ilahi hehe .bihter kısmına çok güldüm şimdii
kızlar okuduklarıma göre süper bişey bu,ama toz jelatinmi yoksa yaprakmı anlayamadım,yarın hemen almam lazım...
bende deneyeceğim mutlaka :) Teşekkürler paylaşım için.
ayyyyy aktarda varsa yarın kesinlikle gidip alıyorum :lepi:
öncesi sonrası diye foto da çekerim :dance:
ama benimkiler gömük inşallah onlarıda geçirir :dance:
kızla a m o n r a arkadaşımız yaprak ben toz jelatinle denedim sonuç mükemmel ikisinde de :)
Bacaklarımda ki şöyle ölü deriyi peelling gibi kaldırıyor
Hani batıkları sıkıştırıp çıkarmanı gerekir ya jelatinden sonra tırnağınızla hafif hafif kaşır gibi yapınca çıkıyor
Şahene bişey normalde yaptığız maskeden sonra cildiniz kurur gerilir bunda sanırım sütten dolayı yumuşacık oluyor
Ben nivea nın bantlarını kullanıyordum onlar bile bu kadar etkili olamıyordu
Mutlaka deneyin derimmm...
Bu arada bushraa Allah razı olsun
Allah sevdiğine kavuştursun ne muradın varsa versin :)
Bu ne yaaaaaaaaaaa bayıldımm gerçekten bu kadar etkili miii!! Yarın ilk işim jelatin bulmak olacak. Çatladım topiği baştan sona okutana kadar. Gerçekten işe yarıyor olmasına çok sevindim. Ayrıca batıklara da fayda ediyor olması ayrı bi süpperrr. Teşekkürler bushraa on numara bişey buzemuszemus
kızlar bugün bile hala yüzüm pürüssüz
anlık bi berraklık değilmiş yani
süper bişeymiş hem de çok ucuz
kızlar bugün bile hala yüzüm pürüssüz
anlık bi berraklık değilmiş yani
süper bişeymiş hem de çok ucuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?