Maske Tarifleri siyah noktalara "michelle phan" çözümü..

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

ayy ayy ayyy canım rice ederim:kedi: asıl tessekür size,ben yazdım yol gösterdim.uygulayan sizlerdiniz.tesekkürlerr.sizin deneyimleriniz okuyanlara yol göstericek.herkes kaymak gibi olsun hadii bayanssulusmile.hadi hadiii yok mu arttırann?? bihterde bu maskedenn kullanıyorduuu :teytey: :roflol: şaka bi tarafa canlarım ,evet gercekten tonikle ,buhar banyosu ile desteklense süper olur.derinlemesine temizlik.siyah noktalara en etkili çözüm bu bence.ve anladığımız kadarıyla tüylerede :dance: hadi yokmu bu gecee yapann dahaa??:teytey:

kaydirigubbakcemile3

ilahi hehe .bihter kısmına çok güldüm şimdii

kızlar okuduklarıma göre süper bişey bu,ama toz jelatinmi yoksa yaprakmı anlayamadım,yarın hemen almam lazım...

kızlar okuduklarıma göre süper bişey bu,ama toz jelatinmi yoksa yaprakmı anlayamadım,yarın hemen almam lazım...

canım normalde toz jelatinle yapılmıştı.ama arkadasımız yaprak jelatin kullandı sonuç aynıymış.denersen sonuçları yaz canım kaydirigubbakcemile5

ayyyyy aktarda varsa yarın kesinlikle gidip alıyorum :lepi:
öncesi sonrası diye foto da çekerim :dance:
ama benimkiler gömük inşallah onlarıda geçirir :dance:

ayyyyy aktarda varsa yarın kesinlikle gidip alıyorum :lepi:
öncesi sonrası diye foto da çekerim :dance:
ama benimkiler gömük inşallah onlarıda geçirir :dance:

cok sevap işlersin valla kaydirigubbakcemile3 inşallah geçirir canım .ama sonrasında allah seni sevdiğine kavuştursun tarzı dualar istiyorum :roflol:

kızla a m o n r a arkadaşımız yaprak ben toz jelatinle denedim sonuç mükemmel ikisinde de :)
Bacaklarımda ki şöyle ölü deriyi peelling gibi kaldırıyor
Hani batıkları sıkıştırıp çıkarmanı gerekir ya jelatinden sonra tırnağınızla hafif hafif kaşır gibi yapınca çıkıyor
Şahene bişey normalde yaptığız maskeden sonra cildiniz kurur gerilir bunda sanırım sütten dolayı yumuşacık oluyor
Ben nivea nın bantlarını kullanıyordum onlar bile bu kadar etkili olamıyordu
Mutlaka deneyin derimmm...

Bu arada bushraa Allah razı olsun
Allah sevdiğine kavuştursun ne muradın varsa versin :)

Bu ne yaaaaaaaaaaa bayıldımm gerçekten bu kadar etkili miii!! Yarın ilk işim jelatin bulmak olacak. Çatladım topiği baştan sona okutana kadar. Gerçekten işe yarıyor olmasına çok sevindim. Ayrıca batıklara da fayda ediyor olması ayrı bi süpperrr. Teşekkürler bushraa on numara bişey buzemuszemus

buyrunnnnnnnnn kaydirigubbakcemile5 ohh ohh cok sevindim işe yaramasına :))

:kedi: rica ederimm.umarım sendede işe yarar sende paylaş canım bizimle sonuçlarını.aktara bir bak bakalım kaydirigubbakcemile5

kızlar bugün bile hala yüzüm pürüssüz
anlık bi berraklık değilmiş yani
süper bişeymiş hem de çok ucuz

amonra sen böyle dedikçe ben iyice gaza geliyorum çatlayacağım meraktan yaaa :))) Güle güle kullan yeni temiz mis yüzünü darısı başımıza :dance:

benimde sabah ilk yaptığım şey gidip aynada bakamkdı
Benimkiside hala temiz eşim bile şaşırıyor
Yahu bant peelling yapsam bile ertesi gün başlardı benim tekrar oluşmaya bu cidden etkili hadi deneyin artık kızlar sizde
Umarım aynı etkiyi alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…