Maske Tarifleri siyah noktalara "michelle phan" çözümü..

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Ben sürdüm burnuma kurumasını bekliyorum . böyle kıvamlı bişi oldu sütü ısıtmıştım bende , bakalım :)

canlarımmm bende aldım bugün.yaprak jelatin bulamadım.lokmen hekim var ordan aldım.toz jelatin.1 milyonluk.yaklaşık 2bcuk yemek kaşıgı.aktarlarda mutlaka olur.biraz büyük aktarlara bakın.fotoğraf makinamın sarjı bitti.takayım sarja ,resimde koyayım konu sahibi olarak görevim kaydirigubbakcemile5
takipte olun :) jelatini herkes bilmiyo doğrudur.ama jel degil jelatin arkadaslar.pahalı bişeyde degil.jelatini bulun toz yada yaprak farketmiyor.

Evet kızlar ben yaptım =) Kokusu berbat dayanılacak gibi değil :umursamaz: neyse sadece burunuma uyguladım çok fazla siyah noktam yoktu olanlarınında %40'ını yok etti .

Jelatin,
bitkisel jelatin ve hayvansal jelatin olmak üzere ikiye ayrılır.
Bitkisel jelatin soya fasulyesinden elde edilir. Hayvansal jelatin
ise domuz, sığır ve balıktan elde edilir. Domuz jelatini içeren
gıdalara karşı dikkatli olunmalıdır. Jelatin, hayvanın kemiğinden
ve derisinden ele geçer. Ayrıca eczacılıkta kapsül yapımında,
kozmetik sanayisinde, temizlik endüstrisinde ve fotoğrafçılıkta
kullanılır. ..... arkadaslar kokan jelatin hayvansal jelatinmi acaba??
çünki ben aldım birazdan yapıcam.hiç kötü kokmuyor,aksine şekerli kurabiye gibi kokuyor bilmiyorumkismile

Vallaha ben aktardan aldım kızlar bitkisel mi hayvansal mi orasını sormadım ama kokusu iyi değil .

ne değişik bişey yahu.sütün içine koydum.gittim içeriki resmini cekeyim.hemen irmik helvası gibi oldu
daha dakika geçmeden.burnumda şimdiii sositososito kokmuyor süt kokuyor mis gibi, sonu güzel olsun inşallah :Saruboceq:

sonuçlar geliyorr hanımlarrr fotoğraflamaya çalışıyorum.yanımda olsanız işte baaakkk noktaları görüomusuuunnn dicemde :)) iyce net olarak cekmeye çabalıyorum :) bekleyin geliyor

bacılarım helal olsun valla, ilk defa her deneyende işe yarayan bişi bulduk galiba.

da ben bişi anlamadım, ilk sayfadaki resimlerdeki çekik abla buzluğa falan koymuş, amonra bacı siz buzluğa koymadınız direkt ılıkken sürdünüz dimi??

mikrodalgaymış o yav tamamdır :))

işte kızlar sonuçlar

gercekten yüz içinde ideal bişe bence.hatta buhar ile gözenekleri acıp bunu denemek lazım.ve gercekten işe yaradı bendede.minicik tiyleri bile aldı burun üstündeki.yapıp gözünüzle görün derim
anca böyle fotoğraflayabildim buyrunnnnnnnnn yahu kendimden soğudum bu görüntüden sonra :1shok:
1 yemek kaşıgı süt,1 yemek kaşığından azcık eksik jelatin,karıştırdım cezvede.1 dk gecmeden katılaştı zaten.irmik helvası gibi oldu.sonra tuttum cezveyi ocaga 1 dk olmadan eridi.jel gibi oldu.az ılıklaştı.sürüdm ve iyice kuruyana kadar bekleyinki çekerken hepsi gelsin.bidahakine yüzümede yapıcam.burnum beyazladı valla evet cıkardı gercekten .özellikle burun kenarlarımda vardı görüyosunuz gitti.burnumuda cektim ama bişe gözükmedi .ve bu resimleride 40 kez cektim.net cıksın diye.sevgiler arkadaslar.deneyin 1 kez.umarım işinize yararrr şakkıdı

Ay canım nasıl da uğraşmış... Çok teşekkürler fotolar için... Etkileyici görünüyor. Ben de kesin denemeye karar verdim... a.s.

:kedi: etkileyiciden ziyade utanç verici kaydirigubbakcemile3 canlarım buhar tutun önce gözenekler açılsın öyle daha iyi olur sanki :uhm: gercekten yüzümdede yapıcam.yumuşakta yaptı.beyazladımda :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…