Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Siyah noktalarla baş edemeyince soluğu dermatologda aldım
Merhaba arkadaşlar 21 yaşındayım ve daha önce yüzüme sasece 1 kez krem ve temizleme jeli kullanıp nasıl çöpe attığımı bilemedim çünkü cildim t bölgesi yağlı ve siyah noktalı olduğu için tamamen yanlış ürün kullandım önemsemiyordum artık ta ki yaz gelip aşırı yağlanma olup yanaklardaki gözeneklerim açılmaya başlayana kadar doktor dermifin krem ve isotrexin gel i karıştırtıp eczanede gece yüzümün tamamına sürüp sabah yıkamamı söyledi ve avene nin su bazlı bir temizleme jelini yazdı tabikşde aynı markanın güneş koruyucusunu ama o kadar araştırmama rağmen bu iki kremin karışımını kullanan kimseye rastlamadım lütfen bilen varsa yardımcı olurmu kaş yapalım derken göz çıkarmayalım
Bu karışımı kullanan varmı acaba ecz yanlış yazdı baktığım kadarıyla dermifin mantar kremi gibi birşey o arada cil bakım uzmanı vardı ecz onunla konuşuyordum acaba yanlışmı yaptı bilemedim bu gece kullanmayıp yarın sordammı acaba