- Konu Sahibi merve_emel
Arkadaşlar benım gibi siyahın kendısınde nasıl duracagını merak eden ama cesaret edipte boyayamayan arladaşlar var mı? siyahı kullananlar fotolarla bize cesaret verseler :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evetttt bende bu ay boyicam saçlarımı ama ya yakışmazsa diorum kendi doğal rengim de siyah ama yıllardır boyamaktan yakışıp yakışmadığını untmuşum
bende aylardır kararsızdım ve geçen hafta siyaha boyattım =) ama şimdiden eski saçlarımı özlüyorum ya çok sıradan bişey oldu siyahla eyvahedigeldismile
Ben boyadım siyaha arkdaşlar beyaz tenliyim azıcık soluk durdum ama gözlerimin rengi ortaya çıktı.Siyah güzel ama kurtuluşu yok.Açıcı falan da açmıyor.Aylardır siyaha mahkumum.Üstüne boya tutmuyo.İnanınki bıktım artık siyahtan kendimden sıkıldım en sonunda up uzun saçlarımı kestirdim kısacık hala siyah var.Siyah istiyorsanız en azından ilk mavi siyaha boyayın siyahtan daha iyi duruyor beyaz tende.Bi de siyah gibi değil akıyor.Açıcı da açıyor.Beğenmezseniz kurtuluşu çok kolay ama siyah bi boyadın mı aylarca kurtulunmuyor.İllallah ettim