Saç Rengi ve Saç Boyama siyah renk isteyip cesareti olmayanlar :)

merve_emel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
293
0
46
Ankara
Arkadaşlar benım gibi siyahın kendısınde nasıl duracagını merak eden ama cesaret edipte boyayamayan arladaşlar var mı? siyahı kullananlar fotolarla bize cesaret verseler :))

evetttt bende bu ay boyicam saçlarımı ama ya yakışmazsa diorum kendi doğal rengim de siyah ama yıllardır boyamaktan yakışıp yakışmadığını untmuşum:1:

kızlarr konu açmıştım karamel ve siyah!!! diye siyahtan karamele nasıl dönmüşüm görünn walla karamel :((

evetttt bende bu ay boyicam saçlarımı ama ya yakışmazsa diorum kendi doğal rengim de siyah ama yıllardır boyamaktan yakışıp yakışmadığını untmuşum:1:

:) yaa sen 1-0 öndesin zaten doğal rengın sıyahmıs bu demektırkı kesın yakısır sana ya bız kahverengı kas kahverengı kirpik doğustan sarısın olunca cesaret edemıyosun ıste...kafamçokkarıştı

loreal perferencenin siyahına boyamayı düşünüyorum çünkü o boya ıkı yıkamada akıyor begenmezsem kahveye dönmem kolay olur

siyah süper bence :) ama dönmek isteyince çok zor ben iki senedir siyah kullandm saçlarımı kırmadan yıpratmadn açtırdm.. sıkılmam derseniz siyah çok hoş duruo bide beyaz tenliyseniz daha ne olsnopuyorumnanaktan

korkanlar hint kınasıyla denesinler önce :)

ben bundan bi 3 4 yıl önce boyamıştım hoşumada gitmedi değil bizimki beni öyle görmüştü ilk hala der boyat diye siyaha bakalım belki gene boyarım :)

birde siyah saçı uzatmak daha kolay olur sık boyamaya gerek olmadığı için ben yapay durmayan bir siyah istyorum tavsiye edebileceğiniz boya varmı

bende aylardır kararsızdım ve geçen hafta siyaha boyattım =) ama şimdiden eski saçlarımı özlüyorum ya çok sıradan bişey oldu siyahla eyvahedigeldismile

Kızlar bnce gerçek saç renginiz siyah veya koyu kahve diilse siyaha boyamayın derim hayalet gbi olrsnz. ama gerçek saç renginiz zaten koyuysa boyayın güzel oluyo yakışıyo :)

kızlar sakın hint kınası gibi bi hata yapmayın bunun pişmanlığını yaşayan biri olarak kolay akmıo akıo gibi olsada sadece rengi kırılıo saçınzda kalıo kına başka bi renge dönemiorsnuz çünkü üzerine boya tutmuo ayrıca açıcıyla bile tam olarak açılmıo canlarım sakın derim :sinifsinif:

bakın bu fotolarda hint kınasıyla boyadığım saçlarım :olmaz: bi türlü akmayan şey..

Eklentiler

• $1.webp
    $1.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 92
  • $2.webp
    $2.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 97
bu da kızıla dönme çabalrım.. ama hala siyahlar var ve saçımı kestirmek zorunda kaldm..çünkü siyahtan çok sıkılmştım delikafadulden..bugn bi ton daha kızıl attırcam bakalım nolcak yerimseniben

Eklentiler

• $26689_406767124165_688189165_4246211_3767857_n.webp
    $26689_406767124165_688189165_4246211_3767857_n.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 68
ay evet yaa siyah çok yakışmıs ama tenini çok beyaz göstermiş :)n yada fotoda öyle gözüküyo ama yinede güzel taşımışssın siyahı..benim fikrim kızıl cok yakışmıs sana...yaa ne bileyim kaşım siyah olsa hiç düşünmeyecem boyayacam ama işte kaş kirpikte biiraz kahve olunca insan cesaret edemıyoo ama cok merak ediyorum nasıl olurum diye..cesaretim yok..bide geri dönmenin zorluğu korkutuyo insanı

bende aylardır kararsızdım ve geçen hafta siyaha boyattım =) ama şimdiden eski saçlarımı özlüyorum ya çok sıradan bişey oldu siyahla eyvahedigeldismile

sıradan mı oldu ?? banada öyle geliyorki siyahla daha sıra dışı durursun diğer renklerden çok çünki çevremizde ..kızlar siyah peruk denesek kendi saçımızmış gibi fikir verirmi bize sizce

Ben boyadım siyaha arkdaşlar beyaz tenliyim azıcık soluk durdum ama gözlerimin rengi ortaya çıktı.Siyah güzel ama kurtuluşu yok.Açıcı falan da açmıyor.Aylardır siyaha mahkumum.Üstüne boya tutmuyo.ınanınki bıktım artık siyahtan kendimden sıkıldım en sonunda up uzun saçlarımı kestirdim kısacık hala siyah var.Siyah istiyorsanız en azından ilk mavi siyaha boyayın siyahtan daha iyi duruyor beyaz tende.Bi de siyah gibi değil akıyor.Açıcı da açıyor.Beğenmezseniz kurtuluşu çok kolay ama siyah bi boyadın mı aylarca kurtulunmuyor.ıllallah ettim

Ben boyadım siyaha arkdaşlar beyaz tenliyim azıcık soluk durdum ama gözlerimin rengi ortaya çıktı.Siyah güzel ama kurtuluşu yok.Açıcı falan da açmıyor.Aylardır siyaha mahkumum.Üstüne boya tutmuyo.İnanınki bıktım artık siyahtan kendimden sıkıldım en sonunda up uzun saçlarımı kestirdim kısacık hala siyah var.Siyah istiyorsanız en azından ilk mavi siyaha boyayın siyahtan daha iyi duruyor beyaz tende.Bi de siyah gibi değil akıyor.Açıcı da açıyor.Beğenmezseniz kurtuluşu çok kolay ama siyah bi boyadın mı aylarca kurtulunmuyor.İllallah ettim

solukmu durdum dedım aksine siyaha canlı gözukebılmek ıcın boyamayı dusunuyorum :(( bu arada gözlerin ne renk ve şimdiki saç rengin:)) siyah saca ait hiç foto yok mu? çok şeymi istedim kaydirigubbakcemile3

Back
X