ozaman konu kapanmıştır siyahta topluca hemfikiriz siyah saçlı bir gelin olucaksın tamda hayallerinde gibi....kuzenine gelince siyah saçla büyük veya küçük şehirin alakası yok insanın havasıyla alakalı havası cazibesi varsa geçtiğinde baktırıyosa aaa ama saçları siyah köylü diyip başını mı çeviriyor kendisi eminim bakıyordurr yani diyeceği o ki herkes şahsına münasırdır hernekadar bende çok sık saç rengi değişsemdehe hee
canım internetten alıntı yaptığım siyah saçlı ve siyaha yakın tonlardaki saç renklerine sahip gelin fotoğrafları ekliyorum belki itici durmadığı konusunda sana bir yol göstermiş olur şimdiden mutluluklar
Eki Görüntüle 159184 Eki Görüntüle 159185 Eki Görüntüle 159186 Eki Görüntüle 159189 Eki Görüntüle 159188 Eki Görüntüle 159187
resimler ALINTIDIR
resimlere de baktım bi arkadaş paylaşmış ama senin mavi siyah olucak birde makyajın daha pırıltılı şööle daha daha iyi olucaktır fresh bir yüz capcanlı wuuww
ilk bulduğum resimler onlardı ekledim ama gelin başları güzel yapılmamış tabi senin gelin başın daha güzel olacaktır eminim ben sadece rengin itici durmadığını göstermek için ekledim
sen siyah saçla çok güzel bir gelin olucaksın inan bunamutluluğunuzun daim olması dileğiyle
Yaa çok mutlu oldum inanın valla.İnşallah öyle olurum.Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin inşallah. Seninde ''kocişine aşkını'' canım)
rica ederim şekerim bak bende mesela çok açıksözlüyümdür bu yakıştı bu yakışmadı diye arkadaşlarım birşey alıcaklarında saç rengi değiştireceklerinde bana sorarlar ve tecrübelerimdende faydalanarak siyah yakışana çok yakıyor kesinlikle sende profil seninse belli epey güzel bir gelin olucaksın mutluluklar şimdidenn
merhaba tatlım bence fikrin cok hos siyah saclı gelinleri hep cok begenmişimdir.siyah olması makyajı ve gelinliği daha bir güzel gösterdiğini düşünüyorum.ama bence düz siyah kalsın mavi siyah olmasın
maviliği ışıltı kkatsın diye düşünmüştük canım aslında.ama siyah konusunda hemfikir olmakta güzel...önyargılarımdan kurtuldum yaşasın :)) teşekkürlerr...
bende haziranda gelin olucam kısmtse heyecanını ve duygularını cok ii anlıorum...mavi ısıltı katar ama düğüne az kaldı maviliği cok net olabilir diye bir tereddüt ettim ama tabi en güzel fikir senindir canım)
doğru söylüyosun canım aslında o aıdan düşünmedim hiç.ama siyah olduğuna karar verdim ya,maviliği düzlüğü kolay artık :)) seninde şimdiden hayırlı olsun canım bu arada :)
saol canımayy senn cok az kalmıs yaaa...heyecan dorukta mı?
düşündükçe ''noluyo'' falan oluyorum kendi kendime ama şaka gibi geliyo :)) ve zaman geçmiyormuş daha çok varmış gibi...daha heyacanlanamıyorum yani tam anlamıyla...duygusuzmuyum neyim :))
sanırım duygularının bir kısmını yok etmişsin bu telaşta :)) saka bir yana daha ii böyle rahatla olur hepsi
Vallaha ben bir Antepliyle evlendim 2 sene önce.. Antep kültürünü de yavas yavas ogrendim. İlk zamanlar dikkatimi bir şey cekti. Kızlar evlenmeden önce saçlarını sarıya boyatıyorlardı. Anlam verememiştim. Şimdi sizin gibi düşündüklerini sanıyorum.. Şimdi ne zaman bir hatun görsem aha yeni evlenmiş diyorum. O derece çok gördüm evlenen sarı saç)
Bence doğalı en guzeli.. Gelininde gelinliginde dogal olması..
Benim saclar koyu kahve ben hiç ellemedim..
evettt canım valla süper teşhis koydun :)) hiç böyle düşünmek aklıma gelmemişti,sanırım öyle oluyor insan.yada heyecanını gösterecek ortam bulamıyor o kadar çok iş varkiii :) inşallah rahatça olur bakalım,daha evim bile yerleşmedi.mobilyalar falan tamamda çeyizler gitti benim el atmamı bekliyor orda.iş çokk,ay bak şimdi heyecanlandım,(ama yetişmicek diye) :) Allah sanada bir an evvel bu telaşa başlayıp bitirmeyi nasip etsin canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?