Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saç, mükemmel burun gibidir, yakışmadığı kadın yoktur

tooprak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2011
81
1
36
Konya
Siyah(ve siyah yakın:) ) saç...
[]

Siyah derken bütün hepsini kapsıyo, kahve parılyı falan. Simsiyah ya da kömür siyahı da diye belirTmedim. Siyah ve siyaha yakın renkler yani.Nasıl ki lacivertimsi mavi siyah siyahtan sayılıyosa, kahve parıltı da siyahtır. Dil öğrenirken koyu kahveye uzun uzun dark brown denmiyodu black diyolardı. Ben avrupa stanrlarındaki siyahtan bahsediyorum, yani çok koyu kahve de dahil..Belki başlığı koyu renk saç desem olurdu ama o zaman da çok uzun olurdu..[/B]
Adriana Limayı ekledim sanıyodum ama eklememişim

Google Images

Son düzenleme:
kömür siyahı bellı kadınlara yakısıyo ama doğal sıyah dedıgın gıbı herkese yakısıyo:)

Yüzüne güvenen insan siyah kullanmalı bence, yüzün güzelliğini ortaya çıkarıor

Yanlış bi hipotez
Siyah saçı kaldırmak zordur tıpkı sarı saç gibi
Herkese yakışmaz yakışana da çok yakışır
Ben de çok severim siyah saç fakat kömür siyahı olacak
Ya da mavi siyah ...

kahve saç rengi herkese yakışır ama siyah renk tıpkı sarı gibi riskli bi renktir.siyah kimine çok yakışırken kimini çok bogar.

Ben 3 yıl kullandım siyah rengi onun asaleti başka. ama bence siyah herkese yakışmıyor arkadaşım boyatmıştı ve gerçekten çok kötü durdu onda ten rengine uymadı hiç.

ne zaman siyah saçtn caysam pişman oldm.. beyaz tene yakışan bir saç rengi.. hala siyah saçlıym öyle de kalmaya kararlıyım

doğal rengim siyah benimde.. şimdiye kadar hiç boyatmadım saçlarımı, seviyorum rengimi.. siyah saçın en sevdiğim yanıda hatları sert gösterip , ciddi bi hava katıyo insana :82:

buda benım sıyah saclı halım begendınız mı

Eklentiler

• $DSC01074rrrrr.webp
    66,8 KB · Görüntüleme: 231
bu resimlerdeki saçların hepsi siyah değil kiiiisiyah saç herkese yakışmaz zaten çok iddialı bi renktir aslında siyah.ten rengi göz rengi falan çok önemli yani saç renginin yakışmasında

bu resimlerdeki saçların hepsi siyah değil kiiiisiyah saç herkese yakışmaz zaten çok iddialı bi renktir aslında siyah.ten rengi göz rengi falan çok önemli yani saç renginin yakışmasında

Ben de farkettim onu hepsi siyah değil
Katılıyorum mesela ben esmerlere çok siyah saçı yakıştıramıyorum çok boğuyor yüzü
Mavi göz siyah saçta çok daha belirgin oluo çok yakışıyor
Bunları göz önünde bulundurmak lazım siyaha boyarken ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…