ama suan saclarım baska renk canım yaaa
Merhaba Arkadaşlar...
Bende orcinal siyah saçlılardanım her gören boya sanıyor ... beyaz tenliyim o yüzden yakışıyor
en kötü yanı boyatamıyorum saçlarımı korkuyorum
saçımın rengini açmaları gerekiyormuş zor tutar dediler bide dipten gelen saç kabak gibi sırıtır sürekli dip boyası yaptırmam gerekecek oda sinir bozucu bişi:44:
bi ara fındık kabuğu rengi düşündüm halada düşünüyorum ama cesaret edemiyorum...
bide saçlarımın pırasa gibi dümdüzzhiç şekil almıyorr....sevmiyorummmm saçlarımııııı
benimde tekrar siyaha boyatasım qeldi ama diplerim sarı sarı qeldimi cok kötü duruyor
bu resimlerdeki saçların hepsi siyah değil kiiiisiyah saç herkese yakışmaz zaten çok iddialı bi renktir aslında siyah.ten rengi göz rengi falan çok önemli yani saç renginin yakışmasında
kendi saçım kömür siyah ama beyazlarım siyah saçta daha mı çabuk ve çok bilmiyorum lisede başladı beyazlar ve boyamak zorunda kalıyorum ama bazen sıkılıyorum şimdi açtırdım saçlarımı ama siyah saç gördükçe pişman oluorum ayrıca yandı saçlarım keşkee açtırmasaydım
Üzülme ya, açtırmasan içinde kalırdı, az polyannacılık oynu8caksın ki mutlu olasın. Biara dönersin yine siyaha
belki renk tam oturmadıgı içindir çünkü dipler açık tonda oldu uçlar koyu kaldı bir kaç renk tonu var şuan yaklaşık 10 gün oldu ama resmen lastik gibi tararken berbat oluyor.bi hafta sonra tekrar boyuycam üstünden renk tam otursun diye şimdi açtırdım okadar biraz kullanayım bari değil mi
Siyah herkese yakışmıyor katılıyorum bu görüşe... bana mesela çok kötü oldu :SSS normalde kumralım, buğday tenliyim hoş olmadı bence, gerçi yakıştıranlar olmadı değil ama ben beğenmemiştim. Şu an bal köpüğü ve herkes çok beğeniyor ben de öyle
Ama hani siyah saçlı hatunları görünce içim gitmiyor değil, yakışana çok yakışıyor çünkü gerçekten keşke bana da yakışsaydı da yapsaydım yine siyah
kahve saç rengi herkese yakışır ama siyah renk tıpkı sarı gibi riskli bi renktir.siyah kimine çok yakışırken kimini çok bogar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?