• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saç, mükemmel burun gibidir, yakışmadığı kadın yoktur

Koyduğunuz fot.lardakiler koyu kahve ya da kastene :/ Megan foxun saçıda kastanedir mesela :ssz:

Siyah saç örneği ;

s%C4%B1%C4%B1iyah-sa-kahkul-modelleri.jpg

Bence en masum yüzlü insanı bile ,sert gösteren bir saç rengidir.

Ama siyahlar bence çekici seksi gösteriyor kahveler ise bakımlı doğal bir güzellik sunuyor

değerli k.k üyesi arkidişlerim benim siz okurlara bi sorum olucak fikirlerinize ihtiyacım var ben saçımı ne renk yapayım en çok hangisi gidiyor bi türlü bir saç renginde karar kılıp kalamadım ya kendimden çok çabuk sıkılıyorum yada yaptığım renklerin hiç birini işte bu deyip içime sindiremedim şimdi bir kaç saç rengimle fotolarımı eklicem ve sizden fikirlerinizi rica edicem:):):))sizce banaEki Görüntüle 251367 Eki Görüntüle 251366 Eki Görüntüle 251365 Eki Görüntüle 251364 Eki Görüntüle 251363 Eki Görüntüle 251362 Eki Görüntüle 251361 Eki Görüntüle 251360 Eki Görüntüle 251367 Eki Görüntüle 251366 Eki Görüntüle 251365 Eki Görüntüle 251364 Eki Görüntüle 251363 Eki Görüntüle 251362 Eki Görüntüle 251361 Eki Görüntüle 251360 en çok hangi ren yakışıyor?

sarı renk sizi olgun göstermiş gibi. bakır tonu çok yakışmış ama en çok siyah saçlı halinizi sevdim :16:

Başlık nasıll iddialı olmuş öyle.Katılmıyorum...Bana yakışmıyor mesela kaldı ki eklenen resimlerden çok azı gerçek siyah, çoğu kestanenin koyu tonları.Ve yine eklenen resimlerde Jessica Alba'ya da siyah saçın hiç yakışmadığını söyleyebilirim.(Hatta Sin City filmindeki platin saçları dahi daha hoştu siyaha nazaran)

Son düzenleme:
Bana siyah hiiiiç yakışmıyor.Kahverengi siyahtan daha güzel.Siyah herkese yakışmıyor ama yakışana da çekici bir hava veriyor.Benim renklerim kumral bal sarısı tonları.

kumral olup da denemek isteyenlere benden bi tavisye.
jean's color diye bi boya var, 5-10 yıkamada çıkıyor, 1 ayda tamamen akıyor.
ilk boyandığında, kömür siyahı oluyor, 1-2 yıkamada kestaneleşiyor, kestane, koyu kumral derken eski rengine dönüyor.
hatta direkt kestanemsi bi ton elde etmek istiyorsanız aynı boyanın siyah dışında çikolata kahve rengi var, onla karıştırıp da boyayabilirsiniz.
bu dediklerim kızıl için de geçerli, bu boyanın kırmızısı da var,kumrallarda güzel bir kızıl yapıyor, zamanla akıyor tamamen hiç boyamamış gibi oluyor.

sarı saçlar için derler bu cins boyalara ama kumral saçlarda da böyle uygulamalar yapabilirsiniz:)

Diger arkadaslarin da soyledigi gibi siyah cok iddiali bir renk. Diger renklerin farkli tonlari varken, siyah icinde mavi, kizil tonlar olsa bile siyah yine siyahtir yani en koyu renktir.
Neyse siyah saclar bana gore duzgun yuz hatlarina sahip olanlara ve beyaz tenlilere yakisiyor. Esmerlere pek yakistirdigimi soyleyemem. Bugday tenliler icinde gecerli bu fikrim.
Ben kendime de yakistiramiyorum. Yuzumdeki ince cizgiler ve yuz hatlarim on plana cikiyor:)) Tenim acik bugday siyah saclarla inanilmaz soluklasiyor. Ama geriden bakinca soyle bir on yas verdiriyor:))

kumral olup da denemek isteyenlere benden bi tavisye.
jean's color diye bi boya var, 5-10 yıkamada çıkıyor, 1 ayda tamamen akıyor.
ilk boyandığında, kömür siyahı oluyor, 1-2 yıkamada kestaneleşiyor, kestane, koyu kumral derken eski rengine dönüyor.
hatta direkt kestanemsi bi ton elde etmek istiyorsanız aynı boyanın siyah dışında çikolata kahve rengi var, onla karıştırıp da boyayabilirsiniz.
bu dediklerim kızıl için de geçerli, bu boyanın kırmızısı da var,kumrallarda güzel bir kızıl yapıyor, zamanla akıyor tamamen hiç boyamamış gibi oluyor.

sarı saçlar için derler bu cins boyalara ama kumral saçlarda da böyle uygulamalar yapabilirsiniz:)

Arkadaşım süpersin ya ne zamandır aradığım bilgi! :52:
Kendi saç rengim kumral ve tam bir siyah saç tutkunuyum.(tabi bir de kızıl :1:) Annem de kendi saç rengimi çok beğendiği ve boyatmamı istemediği için uzun zamandır istediğim renge boyatamıyorum saçlarımı. Bu tür su bazlı boyalar ne zamandır aklımda ama tamamen akıp akmadığından emin olamadığım için alıp kullanmaya çekiniyorum. Şimdi en kısa zamanda bir kutu alıyorum bu boyanın siyahından. Bir de Manic Panic var, o da aynı etkiyi verir mi acaba?
Yalnız küçük bir sorun var; bu boyalar çok akıyormuş, beyazları kirletiyormuş. Ben de işim gereği beyaz gömlek giymek zorunundayım ve çok terliyorum, belirgin derecede siyah yapar mı ki gömleğin yakalarını? :26:

siyah saç herkese yakışmaz, burada paylaşılan çoğu fotoğraf kestane :1:
siyah saç çok iddialı bi saç rengi, sert ve isyankar gösterir çoğu kez
sadece bir kez kullandım siyahı ama makyaj sevmediğim için bir daha boyamadım, renkli gözlü olanlara çok yakışıyor ama yüzün bütün kusurlarını belirginleştiriyor, makyaj şart.:ssz:
şimdi doğal boyalara yöneldim siyah istesem de hemen akıyor kestane oldu şimdi :1:
siyahın diğer renklerle kombini ve kızıl renkleri seviyorum ama herkese yakışmaz söylendiği gibi..

Renk deneyimlerim oldu ama siyah kadar asil durmadı:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
Rengimi de kendimi de seviyorum,siyah saç tutkudur:16::16::16:

ben pek katılmıyorum siyah yada koyu renk saçın her kadına yakıştığına..bence siyah saç kemikli sert hatlı yüzlü bayanlarda pek güzel durmuyor..

Son düzenleme:
Arkadaşım süpersin ya ne zamandır aradığım bilgi! :52:
Kendi saç rengim kumral ve tam bir siyah saç tutkunuyum.(tabi bir de kızıl :1:) Annem de kendi saç rengimi çok beğendiği ve boyatmamı istemediği için uzun zamandır istediğim renge boyatamıyorum saçlarımı. Bu tür su bazlı boyalar ne zamandır aklımda ama tamamen akıp akmadığından emin olamadığım için alıp kullanmaya çekiniyorum. Şimdi en kısa zamanda bir kutu alıyorum bu boyanın siyahından. Bir de Manic Panic var, o da aynı etkiyi verir mi acaba?
Yalnız küçük bir sorun var; bu boyalar çok akıyormuş, beyazları kirletiyormuş. Ben de işim gereği beyaz gömlek giymek zorunundayım ve çok terliyorum, belirgin derecede siyah yapar mı ki gömleğin yakalarını? :26:
saçın ıslanmadığı sürece bişey olmaz:)
ama yağmurda bazı markaların ki akma yapabiliyor, alfaparf öneririrm o akmadı bende hiç

Siyah renk aslına bakarsanız çok iddaalı bir renk, güzel yüzle birleşince ortaya çok kadınsı ya da çok seksi bir görüntü çıkabiliyor ama önemli olan siyah saçta gözleri vurgulamak...
wIvZI.jpg

xHbtn.jpg

G6Cz8.jpg

PqJA4.jpg

uPg7l.jpg

jCyh5.jpg

JjIYX.jpg

nIn8W.jpg

kbKTK.jpg

s0pQA.jpg

GYDIV.jpg

hgfH0.jpg