• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saç, mükemmel burun gibidir, yakışmadığı kadın yoktur

Lorealin köpüklü boyalarından şehvetli siyah aldım, cok merak edıyorum nasıl çıkacak dıye, umarım mavısıyah çıkmaz..

siyah saç bana göre hep sert bir ifade olarak gelmiştir kullanmayı hiç düşünmedim ... sevmiyorum :20:

Son düzenleme:
Dün aldığım boyayı tatbik ettim ve sonuc mükemmel. Gercektende kuzguni bir siyah oldu. İnanılmaz çekici duruyor.

arkadaşlar forum da yeniyim konu başlığını gördümm .su an benı çok ilgilendiriyor.ben cok beyaz diilim hafif bugday tenliyim gözlerım gri yeşil.saçlarımı hiç boyatmadım.acık kestane tonlarında.ve saçlarımda değişiklik istiyorum ve siyah en sevdiğpim renktir.cok asil ve de görkemli duruyor bunun için istiyorum fikirlere ve yporumlara ihtiyacım var. şimdiden teekkürler.

yaklaşık 8 yıl boyunca saçımı mavi siyaha boyadım.3 aydır boyamıyorum.renkli gözlü olduğum için ve sırf merakımdan açık kumral-sarı yapmaya karar verdim.ama kesinlikle gönlümdeki renk hep siyah olacaktır.

bence siyah saç yüz güzelse yakışıyor da çirkin bir yüzü daha çirkin gösteriyor sert duruyor çünkü

Tuba cım resim istemişsin, inan ki buraya resim nasıl konuluyor bilmiyorum. Ama ben lorealin köpük boyasını tercih ettim , kullanımı çok pratik.
Saçlarım belime kadar olmasına ragmen , çok rahat boyadım. parıl parıl ve son derece harika bir renk oldu. Düz bir renk için , kuaföre gitmene
hiç gerek yok , kendi kendine boyayabilirsin.mail adresini yazarsan , resmi maille yollayabilirim. normalde acık kahve iri gözlerim var ,bir de lens aldım.
adriana lima oldu:)) bir sorun varsa cevaplarım . sevgiler

yanlış hipotez, asla katılmıyorum. siyah saç risklidir, aynı sarı saç gibi kullanması zordur. herkes kaldıramaz.

beyaz tenliyim, yeşil gözlüyüm, yüz hatlarımda güzeldir, siyah saçı ben de denemedim. sonuç kocaman bir hüsran. berbat oldu. çevremdekiler "gözlerin çıkmış, yüzün çıkmış, çok yakışmış" dediler. ama ben aynaya bakınca kendimi tanıyamadım. o kadar sert gösterdi ki..

yüz hatlarıyla da ilgisi var, beyaz ten renkli göz yetmiyor bu keskin tonu taşıyabilmek için. bence daha belirgin, kemikli ve ince suratlarda iyi duruyor.

benim saçlarım doğuştan siyah yani orjinal siyah saçlıyım ama
hiç sevmiyorum saç rengimi,yüz ifademi çok sert gösteriyor,
bir de o kadar koyu bir siyahki her gören boya mı diye soruyor,
hatta bir kaç kuaför bile boya var bu saçta dedi :((
hiç mutlu ve memnun değilim bu renkten.bir iki kez açtırayım dedim,
saçlarım çok ince telli olduğu için direk yandı :(( bir de dipler çok koyu geldiği için,
tabiri caizse dip boya zamanı çingeneye dönüyorum.
off off bu siyah saç öyle bir şey ki dışı seni içi beni yakar misali,
ben hiç ama hiç sevmiyorum

Orijinal olan hersey daha güzeldir aze cim. Bence sakın üzülme, cok yakıştıgına eminim..

Siyah saç kullanmasını taşımasını bilene yakışır bence yoksa çok çirkin duruyor bakım isteyen bı saç.
kullanmayı ara ara istiyorum ama geri dönüşü zor olduğu için vazgeçiyorum.

yakismayani cok fazla siyah sacin bide makyajla falanda kamufle edilemez sari sac gibi sert gosterir kimisini banada tek giden sac rengidir sari denedim kizil yaptim ama siyahin yeri bir baska

siyahı gerçekten her kadın taşıyamıyor simayı sertleştirebiliyor hatları daha cok ortaya çıkarıyor . banada en yakışan renk siyahtır tenimde beyaz ve yüzüm yuvarlak oldugu için masumane bi seksilik katıyor bana yani katıyormuşşş öyle diyolar :1:

sıyaha boyattıktan sonra tekrar kahve kumral tonlarına dönmek zor :26:mu kızlar? illa açtırmak mı gerekıo?

sıcak çikolata o bu derken benim rengimin siyah olduğunu anladım ve siyaha geri döndüm dün koleston köpük boyayla boyadım saçlarımı yumuşacık yaptı içindeki bakım kremi bi harika :) ama ifadem sertleşti tabi kaşlarım da siyah gözlerim kahverengi esmerim çok kara kuru olur muyum diye korktum ama olmadı

Vazgeçemedim yine koyu yaptım.Açtıgımda hem yıprandı hem alışamadım.Beyazım,makyaj gerektiriyor ruh gibi oldum.=P
Keratin bakımıyla baya toplandı saçlarım bir daha ellemicem,yanii..Bir süre:52:

siyah saçın en güzel yakışıtığı kadın kesinlikle özgü namaldır bayılıyorum o kadına :21::21:onun dışında kim kardashian ve nicole sherzien var bu ikiside siyah saçla manyak oluyorlarrrr:52:

Siyah müthiş bir renk ve herkes taşıyamaz. Yüzünüz kusursuz ise ve beyaz tenliyseniz cuk diye oturur.

siyah saçı çok az kişi taşıyabilir. çok zor bir renk siyah. beyaz ve kusursuz bir ten birde küçük bir burun gerekiyor. aksi taktirde çok kart gösteriyor insanı. benim en çok sevdiğim renktir valla ara ara rengimi değişiyorum ama sonra yeniden siyaha dönüyorm. birde saçlarımı uzattım baya uzun saçta siyah bir başka güzelmiş ilk defa uzun saçta kullanıyorm. ha ben beyaz tenli ve fındık burunlu değilim ama napim siyahıda çok seviyorum :)

Back
X