• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saç, mükemmel burun gibidir, yakışmadığı kadın yoktur

Merhaba Arkadaşlar...
Bende orcinal siyah saçlılardanım her gören boya sanıyor ... beyaz tenliyim o yüzden yakışıyor
en kötü yanı boyatamıyorum saçlarımı korkuyorum :14:
saçımın rengini açmaları gerekiyormuş zor tutar dediler bide dipten gelen saç kabak gibi sırıtır sürekli dip boyası yaptırmam gerekecek oda sinir bozucu bişi:44:
bi ara fındık kabuğu rengi düşündüm halada düşünüyorum ama cesaret edemiyorum...
bide saçlarımın pırasa gibi dümdüzz :14: hiç şekil almıyorr....sevmiyorummmm saçlarımııııı :14::14::14::14:

koyu kestane gibi renkler evet kimsede sırıtmıyor ancak siyahla koyu kestane arasında fark var.
sert ifadelilere ve çok esmerlere hiç yakıştırmıyorum siyahı ben.
kırmızı ve platin sarıyla birlikte en çarpıcı renktir kömür siyah.

Merhaba Arkadaşlar...
Bende orcinal siyah saçlılardanım her gören boya sanıyor ... beyaz tenliyim o yüzden yakışıyor
en kötü yanı boyatamıyorum saçlarımı korkuyorum :14:
saçımın rengini açmaları gerekiyormuş zor tutar dediler bide dipten gelen saç kabak gibi sırıtır sürekli dip boyası yaptırmam gerekecek oda sinir bozucu bişi:44:
bi ara fındık kabuğu rengi düşündüm halada düşünüyorum ama cesaret edemiyorum...
bide saçlarımın pırasa gibi dümdüzz :14: hiç şekil almıyorr....sevmiyorummmm saçlarımııııı :14::14::14::14:

Tariflerine göre çok hoş bence saçın:) Benimki ucu bukleli dalgalı gür bişi öle her kuaför düz fön çekmeye cesaret edemiyo:1: Küllü kumral yaptırabilirsin ama çok açmaya gerek kalmaz. Ama beyaz tenliysen siyah saçla çok dikkat çekici oluyosundur. Ama bazen insanın değişiklik yapası geliyo tabi:61:

benimde tekrar siyaha boyatasım qeldi ama diplerim sarı sarı qeldimi cok kötü duruyor :43:

Bu dip saçların sarı geri kalanı kuzey ülkelerde alışık bi durum ama bizim ülke biraz tersi.:61: Koyu kahve de olur onda o kadar sırıtmaz. Ama siyah saç yakışıyosa değer..

bu resimlerdeki saçların hepsi siyah değil kiiii:9:siyah saç herkese yakışmaz zaten çok iddialı bi renktir aslında siyah.ten rengi göz rengi falan çok önemli yani saç renginin yakışmasında

Açık kahve sarı sayıldığı gibi, koyu kahveyide siyahtan sayıyorum:1: VAla dil öğrenirken koyu kahve saçlılara da "brunette" diyolardı, avrupa standartlarında kahve yani:1::66::51:

Adriana Limayı ekledim sanıyodum, yoksa siyah saç deyince nası unutulur:61:

$1.webp

$2.webp

$3.webp$4.webp

Eki Görüntüle 250747 $6.webp$7.webp$8.webp$10.webp$11.webp$AD3068~1.webp

Hangi hali daha iyi?(Dip boyası gelmemiş hayal edin hatta parmağınızla saçın dip kısmını kapatın:1:)

$9.webp

kendi saçım kömür siyah ama beyazlarım siyah saçta daha mı çabuk ve çok bilmiyorum lisede başladı beyazlar ve boyamak zorunda kalıyorum ama bazen sıkılıyorum şimdi açtırdım saçlarımı ama siyah saç gördükçe pişman oluorum ayrıca yandı saçlarım keşkee açtırmasaydım :43::43:

kendi saçım kömür siyah ama beyazlarım siyah saçta daha mı çabuk ve çok bilmiyorum lisede başladı beyazlar ve boyamak zorunda kalıyorum ama bazen sıkılıyorum şimdi açtırdım saçlarımı ama siyah saç gördükçe pişman oluorum ayrıca yandı saçlarım keşkee açtırmasaydım :43::43:

Üzülme ya, açtırmasan içinde kalırdı, az polyannacılık oynu8caksın ki mutlu olasın. Biara dönersin yine siyaha:34: :21:

Siyah herkese yakışmıyor katılıyorum bu görüşe... bana mesela çok kötü oldu :SSS normalde kumralım, buğday tenliyim hoş olmadı bence, gerçi yakıştıranlar olmadı değil ama ben beğenmemiştim. Şu an bal köpüğü ve herkes çok beğeniyor ben de öyle :3:
Ama hani siyah saçlı hatunları görünce içim gitmiyor değil, yakışana çok yakışıyor çünkü gerçekten keşke bana da yakışsaydı da yapsaydım yine siyah :5:

Üzülme ya, açtırmasan içinde kalırdı, az polyannacılık oynu8caksın ki mutlu olasın. Biara dönersin yine siyaha:34: :21:

belki renk tam oturmadıgı içindir çünkü dipler açık tonda oldu uçlar koyu kaldı bir kaç renk tonu var şuan yaklaşık 10 gün oldu ama resmen lastik gibi tararken berbat oluyor.bi hafta sonra tekrar boyuycam üstünden renk tam otursun diye şimdi açtırdım okadar biraz kullanayım bari değil mi :21::55:

belki renk tam oturmadıgı içindir çünkü dipler açık tonda oldu uçlar koyu kaldı bir kaç renk tonu var şuan yaklaşık 10 gün oldu ama resmen lastik gibi tararken berbat oluyor.bi hafta sonra tekrar boyuycam üstünden renk tam otursun diye şimdi açtırdım okadar biraz kullanayım bari değil mi :21::55:

Anladım cnm, saçının tadını çıkar dediğin gibi:61:

bence siyah çok iddalı bir renk hatta ve hatta sarıdan çok daha fazla iddalı buluyorum bu yüzden herkese yakıştığını düşünmüyorum ama yakıştımı datam yakışıyor o ayrı.

Siyah herkese yakışmıyor katılıyorum bu görüşe... bana mesela çok kötü oldu :SSS normalde kumralım, buğday tenliyim hoş olmadı bence, gerçi yakıştıranlar olmadı değil ama ben beğenmemiştim. Şu an bal köpüğü ve herkes çok beğeniyor ben de öyle :3:
Ama hani siyah saçlı hatunları görünce içim gitmiyor değil, yakışana çok yakışıyor çünkü gerçekten keşke bana da yakışsaydı da yapsaydım yine siyah :5:

Çok kötü olmamıştır ya. Koyu renk yakışır hipotezim var doğru:64: ama tabi insan hangi renkle mutluysa onla yaşar

ya mesela morumsu koyu tenliler oluyor onlara siyah saç hiç yakışmıyor.koyu kahve olsa belki ama kömür siyahı kesinlikle herkesin harcı değil.

kahve saç rengi herkese yakışır ama siyah renk tıpkı sarı gibi riskli bi renktir.siyah kimine çok yakışırken kimini çok bogar.

evet bana da yakışmadı mesela siyah. yaşımı da küçük gösterdi ve ten rengimi iyice soluk göstermişti. doğal da durmamıştı. doğal rengim koyu kahve benim. siyahı da çoğu kişiye yakıştırmam ben, sevmiyorum siyah boyalı saçları, peruk gibi duruyor bana göre...bir de siyahın nesini asil bulurlar onu da anlamam ya neyse...

Ben esmerim saçlarımı bir kaç kere siyaha boyadım bence çok güzel oldu. Esmerlede çok güzel duruyor bence. Tabi ki iddalı bir renk :16: ama enerjik durduğu da bir gerçek :D

ya siyah güzl renk kızlar çok esmer olmadığn sürece herkese yakışır bence. siz kendinize yakştıramamşsnz.. koysa herkes fotoları görsek güzelleri!

Back
X