Ben de siyah saçlıyım.
Çevremden sürekli benzer tepkileri alırım
aa saçlarınımı boyadın?
mavi siyahmı senin saçların?
bakımmı yapıyorsun?
Tabi tüm sorulara cevabım hayır :)
ama sırrımı sizle paylaşırımbildiğimiz bi formül bademyağı, zeytinyağı ve hintyağını karıştırıp sürüyorum saçıma 1saat bekletip yıkıyorum. Bikaç kez dene saçlarında aynı parlaklık olcaktır ve unutmaki koyu renk saç her zaman daha canlı görünür biraaz parlat yeter
ben saçlarımaa siyah yılan yagı suruyorum bırde çam terebentı bıde ıcınde badem yagı papatya yagı ve bır suru daha yag olan bır karısım var 3unu bır sıseye koyuyorsnn temız saca surup 3 saat beklettıosn snra yıkıosn saclar parlıyor ve uzuyor 1 ay once kestrmstm saclrmı 5 cm kadar smdı yıne aynı boydalar ustelık balyaj yaptrdm sıyahın ustne sonra bır daha ertesı gun sıyaha boyadm smdı hemen sekıl alıyor 20 lıra tuttu hepsı tavsıye edermHindistan cevizi yağımııı??? demek sadece sürüp bırakabiliyoruz öylecee woooowww harikaaa teşekkürler mltm. Kesinlikle deniycem en kısa zamandaa.
gamze_esra ya da boya konusunda kesinlikle katılıyorum piyasadaki iyi kötü tüm boyaları denemişliğim var ama koleston gerçekten çok iyi belki de benim saçıma iyi geldiği içindir. Rengi gerçekten kolay kolay akmıyor.
Birde saçı boyarken içindeki hazır tüplerle sıkarak degilde fırçayla boyadığında daha iyi olduğunu düşünüyorum. Belkide yanılıyorum bilmiyorum ama mutlaka tasa sıkarak fırçayla boyarım saçımı napiim ancak öyle içime siniyor
ben saçlarımaa siyah yılan yagı suruyorum bırde çam terebentı bıde ıcınde badem yagı papatya yagı ve bır suru daha yag olan bır karısım var 3unu bır sıseye koyuyorsnn temız saca surup 3 saat beklettıosn snra yıkıosn saclar parlıyor ve uzuyor 1 ay once kestrmstm saclrmı 5 cm kadar smdı yıne aynı boydalar ustelık balyaj yaptrdm sıyahın ustne sonra bır daha ertesı gun sıyaha boyadm smdı hemen sekıl alıyor 20 lıra tuttu hepsı tavsıye ederm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?