Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saçı parlatmak için bakım

mrb canm hindistan cevizi yağın saç diplerine sürülüyomu? benm saçlarımın dibinde kuruluk var.birtürlü hacim veremedim saçıma.bu işe yararmı

bana eczacı tavsiye etmişti bu yağlardan şampuanımın içine 3er damla kadar damlatıyorm sürekli kullanıyorm saçlar hacimleniyor,canlanıyor ve ışıl ışıl

kzlar bnm saclarım koyu kahwe..kendm boyamıstım kolestonun serısınden..sımdı de sımsıyah yapmak ıstıyorum fkat bu kez kuafore yaptrmak ıstıyorum kuafordekı boyalarn cok cbuk aktgnı duydum ne derece dgru bu?:S bılmedgm ıcın soruyorum

selam canım. benim de koyu kahveydi kendim boyamıştım geçen hafta kollestonun siyahına boyadım kendim. çok güzel oldu iyiki boyamışım ışıl ışıl rengi de çok hoş canım kuaföre hiç gerek yok bence kendin alıp boya

benim gerçek saç rengiö açık kestane idi ama ben siyaha boyattım ve herkesden olumlu tepkiler aldım, saç boya markam ise yunsey , bence markadan da kaynaklanabilir saç rengi parlaklığı açıkcası extra bi bakım bile yapmıyorum ama saçlarım cok parlak yoğun ve kalın telli, şampuanım ise elseve 6 mucizevi yağ bir de onun saç bakım kremini kullanıyorum sana da öenririm canım, bu arada saçalrım onceden ombre idi sarı saç sarıya yakın saç daha olgun gösterdiğini düşünüyorum beyaz tenli isen siyahtan hiç ama hiç vazgeçme bence ki siyah saç sadece beyaz tenlilere değil buğday ve esmer tenlilere de yakışıyor :) bir de mavi siyah saç renginde mavilerin siyahlara oranla çabuk aktığını duydum mavi siyah saç rengini pek öneremicem canım .s.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…