teşekür ederim cnm bnmmmm..açık küllü kumrala boyuyca ama voila çok koyu tutuyo busefer loral alcam herkes tavsiye ediyo umarım koyu tutmaz..yada koyu küllü saır yapcamm..ama riskede atamıyorummmm ikisinden biri.açık küllü kumral yaparsam ve begenirsem ondan sonra külü koyu sarı yaparım sanırım:)kararsızım :)raziyecim eger sac rengi konusunda karar verdiysen sana tavsiyem ilk boyamada istediğin sonuç olmaz zamanla renk oturur yani bir kaç kez üst üste boyayacaksın sonrdan yıkandıkça ve saç pigmentlerin boyayı alıştıkça renk oturacak sarı istemiyorsan açık küllü kumaralı dene ayrıca kutunun üstündeki renklere aldanma ben açık küllü sarıya boyuyorum herkes doğal sanıyor eger dediğin gibi açık tenli, deilsen küllü tonları sana yakışır
arkadaslar neva color 11 10 küllü çok açık platinle boyadım 2 kutu ... dıpler daha fzla acıldı resmdekı kadar turuncu degıl ama yınede cok fzla begenmedmmm istedgm renge pek benzemedi..suanki rengi ve istedgm rengin resmini koıyıym
valla cnmm baya uzun işlemlerden geçmiş:)öncelikle evde açıcı ile saçını açmışsın ya tebrik ediyorum ben heryerini açamasdım eşit olarak:)arkaları yapamazdım en basidi:)arkadaşlar bende saçlarımı siyahtan ve evde kendim açtım. sonuç bu oldu:
bu duruma gelmesi için uzun ve yıpratıcı bir yoldan geçtim tabi:) orial aldım ve dipten çıkan kendi saçlarıma sürmeden sadece siyahları açtım. siyahlar açık kızıl oldu. 1 gün bekledim sonra tekrar sadece kızıl yeri açtım, diplere yine sürmedim. bu sefer açık turuncu oldu. yine 1 gün bekledim sonra tümünü açtım, diplerim beyaz (bu kendi saçımın açık kumral olmasından kaynaklandı) uçlarım altın sarısı hafif turuncu bir renk aldı. 2 gün bekledim ve kolestonun açık küllü kumralıyla boyadım. bu arada boyayı yaparken ilk önce uçlara sonra diplere sürdüm. saçım oldukça güzel ama çok çok açık bir renk aldı. tabi dipler farklı renk uçlar farklı renk oldu. 1 hafta idare edip 8.1 e daha sonra 7.1 e boyadım. bu arada boyam hep koleston du. en son loreal koyu küllü kumralla boyayıp 15 dakika beklettim. boyarken boya siyaha döndü şok oldum, yıkarken hepsi aktı gitti. 1 hafta sonra saçlarımın aldığı renk bu oldu.
ya napıcam bılmem bı acıcı dahamı yapsam ıyıce acılsa ustune boyasam sora kullulerıDD sen napıosn smdı bıseler yapackmsn sacına bu aralar?
çok tşkkrler cnm eevet istedgm küllü tonlar ama bu marka loreal majirel mi _? bide ben hç rastlamadım bu markaya ya
raziyem bence önce açık küllü kumral yap sonra digerıne geçersinaşama aşama geçmek daha iyi ...sana yine resm buluym hehe favorı tonlarm bnm )
:) dimi kşke hemen kutudaki renk oluverse.. ya ben alıyorm boyayı anneme boyatıyorm :) ..evet boya boya açmaz bu dogru oyuzden açıcısız açmak istiyosan en acık küllülerle boyayp açılmaya basladıkca bidaha istedgn tonu boyasan sanırm dha ıyı sonuc elde edersn ..yada yavas yavas olsun dıyosan bikaç boyamadn sonra elde edersn oyle kolay olmuyor tatlım yaa...
6,7,8,9 şahane yaaa:)benim bukdr açık olmasada olur bi iki ton koyusunada razıyım cnm bnmm:)loreal keisn alcammm valla haftaya düğün varrr kötü olur da düğünde rezil olurum diye korktugumdan bekliyorum yoksa yarın alır hemen boyarım:)Ben geldim kızlar...küllü sarının bende iyi tutmsını kendi saç rengimin bu renk olmasına bağlıyorum..
siz küllü sarıl saç boyalarına hep bakıyonuz acaba ondan mı renk tutmuyo.belki küllü renk direk uyguladığın da turunculuk oluyordur?????olmaz mı hehhhhh:))))).ben normal bi sarı renge boyamıştım.küllü müllü değildi...
iki uygulama yaptım...açılma evresini ekliyom
6.resim küllü sarı oldu ama o da zamanla açıldı kızlar veeeeeeeeeeeeee
sıralamayı karıştırmışta olabilirim kızlar...:26: ama tavsiyem lorealden şaşmayın ve bi kaç küllü resim eklemişsiniz gri gibi,yani olmaz o renkler...
raziyem bu sana:)))))))))))))
bence birli saçını açmalısın mesela?????
sonra da böyle bir renge boyayabilirsin
tabi sen daha küllü sarıyla dahada kyu saç elde edebilirsin die düşünüyorum..ama işte risk var,ne olur ne olmaz...ben mesul olmuyum..iyi karar ver canım..benim öneriler bu kadar..ama merakla sonucunu beklicem?????
6. resimdeki renk super ya çok hoş duruo ama o kullu sarı dgl sankı kullu acık kumral
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?