Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saçımı evde kendim açtım :D

hausegirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
58
0
96
eskiden saçım açık renklerdeydi ama gaza gelip siyah renge boyattım sonraa çoook pişman oldum eski sacımı geri istedim açık kahveye boyadım ama sadece dipleri öyle oldu iyice açma ürünlerine baktım araştırdım normal kozmetikçi de bulabileceğiniz bişey buldum bende http://www.vimjo.com/resimler/urunler/1688/b/emblaze-yogun-renk-acici-ve-oksidan-kremi-50-ml.jpg bunu buldum bi kozmetikçiye gidip yoğun renk açıcı varmı diye sorduğunuzda bunu veriyolar fayatı da çok uygun 3 veya 3,50 falan ama açtıktan sonra bi taraflar çok açılmış oluyo diğer taraflar daha değişik oluyo buyüzden ne kadar açmak istediğinizi siz belirliceksiniz sonra üstüne hangi renge boyamak istiyosanız o renk boyayla boyarsanız tam istediğiniz gibi olur ben denedim su an saçım bal köpüğü :D

Son düzenleme:
tabi koyabilirim :))

Eklentiler

• $cats.webp
    $cats.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 482
Son düzenleme:
kendiniz mi actınız kuafore mi actırdınız yogun acıcınızı goturup? ve siz kac kez yaptınız bu ıslemı ılk acmayla mı bal kopugune döndü?

ilk açtığımda bal köpüğünde biraz daha koyuydu aralarda hafif koyuluk vardı ha bide şunu söyliyeyim kendim açtım ama bi kutu yetmedi sonraki gün bidaha yapmak zorunda kalmıştım 2 tane alın garanti olsun :) bide üstüne istediğiniz renk boya

teşekkürler :D çok bekletirsek yanar veya yıpranır diye düşünüyorum. bakarak bekletince sorun olmuyo :D

sacımda yaklasık 15 20 dk bekletttim bazı yerler civciv sarısı olmustu bazı yerlerde kumral olmuştu ben pek hatırlamıyorum ama bal köpüğü almış boyamıştım galiba. dipleri çıktıktan sonra boyaların yanında bulunan oksidanı saçıma tamamen sürüp güneşte beklettim bu hale gedi. ben zaten boya yerine eskiden hep oksidan sürüp güneste bekletiyodum hepte böyle açık renklerde oluyodu.http://www.devsepet.com/images/std/kozmetik/8699568501108.jpg saçımda kullandığım bu

Son düzenleme:
çok guzel olmuşş saçın:)
bende daha onceden defalarca evde açtım boyadım açtrdım boyattım sonuç belıme kadar olan saçlarımı küt kestrdım ama mutluyum:) bu arada evde açmak kuafördekınden daha az yakıyor bence kuaför 1 saat bekletıyor kafadaa

Son düzenleme:
3-3,5 tl ucuzmuş..ay kansorejen falan olmasın..ucuz olunca şüpheleniyor insan ister istemez
lorealin boya silicileri pahalı çünkü

yalnız dikkat etmenizi istediğim birşey var.. uzun yıllarca koy ton kullananlar, açık tonlarda olup sadece bir defa siyaha boyayan biriyle kendinizi aynı kefeye koymayın. 1 defa siyah boya görmüş saçı açabilir ama diğer grup biraz daha düşünmeli bana kalırsa. ben 4 yıl önce yaktım hala saçlarımı tam olarak toparlayamadım. yaptığım bakımlarla şu an çok güzel ama o eski hali gibi değil. aman diyim..

harika sonuç vermiş benimde saçlarım siyah önceden kalma mavi boyalar vardı onlarla araya balyaj atasım var biliyosunuz önce açmak gerekiyo bi iyimiş bakalım bende bi yarın kozmetikçiye gidiyim sorayım sormaktan zarar gelmez

Back
X