Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saçta kalmalı mı, yoksa değiştirmeli mi? kararsızım.

olmalı mıı olmamalı mı yoksa hiç düşünmemeli mi diye mırıldanmaya başladım farkında olmadan =) her iki renk de öyle güzel olmuş ki, kararsız kalmak da haklısın =) karamel yznü daha masum göstermiş siyah ise daha iddialı.. ama ikisi de güzel kesinlikle=)

Karamellll çok yakışmış =)

yorumlarınız için teşekkürler :)
1,5 senedir siyah saç kullanıyorum diplerden kendi saçım geldikçe tekrar siyah vuruyorum saçıma 2 3 ayda bir.. haliyle saçım bayağı koyulaştı tabi. ve etrafımdaki herkes sanki anlaşmış gibi "saçların çok koyu, sert göstermeye başladı" demeye başladı.. ama bi görseniz hemen hemen herkes söylüyo en samimi olmadığım insanlar bile söyledi. ben artık bana kamera şakası falan yapılıyo diye düşünmeye başlamıştım biraz yumuşat rengi dediler, ama ben nasıl yapıcağımı bilmiyorum :26: acaba mavi siyah denesem daha mı yumuşak olur yoksa siyahı açtırıp başka bi renge mi geçsem? fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum kızlar

Bende şuan da senin gibi kararsızım canm ve takip ediyorum seni :) Geçen sene siyahtan sıkılıp kızıl yaptım sonra kızıl akınca koyu kahve yaptım şuanda aktılar aradan kızıllarm çıktı bende kızıl mı, bakır mı yapsam yoksa siyahta mı kalsam karar veremedim hala

takip etmeye devam et canım çünkü ben iyice kafayı bozdum rengi değiştiricem
kızıl renge karşı bi zaafım var, çok seviyorum ama akması kötü işte keşke hep o güzel kızıllıkta kalsa ama kullanışlı olmadığı için ona hiç girişmiyorum şimdilik.. bakırı ben de düşünüyorum biliyo musun ama tam karar veremedim şöyle sıcak bi renk istiyorum ne çok koyu ne çok açık :26:

mavi siyah yapma daha sert gözükürsün
bende resimlerinden karemel tonu beğendim
yüzünü yumuşak gösteriyo teninle daha uyumlu olmuş bence
siyahta ayrı bir insan karamelde ayrı bir insan gibisin
ama ben yerinde olsam karemel tonlarını düşünürdüm

Son düzenleme:

ikinci resimdeki renge bayıldım yaa ben de olursa bu renklerde istiyorum bunun farklı tonları da olabilir... valla yakın zamanda kuaföre gidiyorum canım saçım çok zarar görmez inşallah :18::18::18:

sağol canım ben de şimdi daha yumuşak tonlar denemeyi düşünüyorum karameli kullandım şimdi farklı renk olsun istiyorum da renk bulamadım hala :26::26::26:

Bende kararsızım ikisi arasında bakalım bide çalışıyorum iş yeride sıkıntı olabilir herşeyi sorun yapabiliyorlar da :) ben siyahtan kızıla döndüğümde açtırmıştım ve saçlarım az da olsa yıpranmıştı ama çok fazla değil birazda kestirmiştim sonra bakımlar falan kendine geldi.. Kızıl ve bakır tonları çok zor en az iki haftada boyamak gerek çünkğ ilk halini kaybediyor bide ben fazla yıkıyorum saçlarımı dayanmıyor bana pek :)

off umarım benim saçım da azıcık yıpranır ilk defa kuaförde boyatıcam çok korkuyorum :18::18::18::18:
evet canım kızıl hakkaten kullanışsız sürekli bakım gerektiriyo bi de ben saçlarımı çok sık yıkarım
bu haftasonu kesin gidiyorum kuaföre Allah'ım neden bu kadar kararlı oldum ben bi anda bilmiyorum

evet kuaföre gittim ve oryalle saçımı açtırdım kuaför çok fazla açamayabilirim zarar görür ancak çikolata kahveye kadar açabilirim dediğinde biraz üzülmüştüm ama saçlarım beklediğimden daha fazla açıldı herkes çok beğendi, ilk boyamadan sonraki halini koyuyorum. üzerine bir kat daha boya yaptırıcam 1 hafta sonra

çok tatlı olmuş renk bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…