Karamel bir hoşluk katmış yüzüne balım ya,küçük bir kız çocuğu kadar masum durmuş sende.
Karamellll çok yakışmış =)
olmalı mıı olmamalı mı yoksa hiç düşünmemeli mi diye mırıldanmaya başladım farkında olmadan =) her iki renk de öyle güzel olmuş ki, kararsız kalmak da haklısın =) karamel yznü daha masum göstermiş siyah ise daha iddialı.. ama ikisi de güzel kesinlikle=)
Bende şuan da senin gibi kararsızım canm ve takip ediyorum seni :) Geçen sene siyahtan sıkılıp kızıl yaptım sonra kızıl akınca koyu kahve yaptım şuanda aktılar aradan kızıllarm çıktı bende kızıl mı, bakır mı yapsam yoksa siyahta mı kalsam karar veremedim hala
mavi siyah yapma daha sert gözükürsün
bende resimlerinden karemel tonu beğendim
yüzünü yumuşak gösteriyo teninle daha uyumlu olmuş bence
siyahta ayrı bir insan karamelde ayrı bir insan gibisin
ama ben yerinde olsam karemel tonlarını düşünürdüm
Bende kararsızım ikisi arasında bakalım bide çalışıyorum iş yeride sıkıntı olabilir herşeyi sorun yapabiliyorlar da :) ben siyahtan kızıla döndüğümde açtırmıştım ve saçlarım az da olsa yıpranmıştı ama çok fazla değil birazda kestirmiştim sonra bakımlar falan kendine geldi.. Kızıl ve bakır tonları çok zor en az iki haftada boyamak gerek çünkğ ilk halini kaybediyor bide ben fazla yıkıyorum saçlarımı dayanmıyor bana pek :)
evet kuaföre gittim ve oryalle saçımı açtırdımkuaför çok fazla açamayabilirim zarar görür ancak çikolata kahveye kadar açabilirim dediğinde biraz üzülmüştüm ama saçlarım beklediğimden daha fazla açıldı herkes çok beğendi, ilk boyamadan sonraki halini koyuyorum. üzerine bir kat daha boya yaptırıcam 1 hafta sonra
Eki Görüntüle 387273
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?