• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saçta kalmalı mı, yoksa değiştirmeli mi? kararsızım.

bu da yeni çekilen fotoğraflarımdan biri buyrun :16::16:

$fgghj.webp

bu da yeni çekilen fotoğraflarımdan biri buyrun :KK16::KK16:

Eki Görüntüle 397554
bu konu bayağı eskide kalmış fakat şu an ben de aynı kararsızlığı yaşadığım için bayağı inceledim.fotoğrflarınıza baktım dansla ilgileniyorum ve alanında ünlü bi dansçıya o kadar benzettim ki.dudak yapınız beyaz teniniz yazmadan duramadım.sara lopez adı mutlaka inceleyin kendisinin saçları platin sarısı :) bir siyah saç aşığı olarak normalde pek bi hoş olmayan kadınların bile açık saç rengiyle dikkat çektiğini düşünüyorum :( gönlüm siyah diyor aklım açtır diyor şimdi kalbimi mi beynimi mi dinleym :)

bu konu bayağı eskide kalmış fakat şu an ben de aynı kararsızlığı yaşadığım için bayağı inceledim.fotoğrflarınıza baktım dansla ilgileniyorum ve alanında ünlü bi dansçıya o kadar benzettim ki.dudak yapınız beyaz teniniz yazmadan duramadım.sara lopez adı mutlaka inceleyin kendisinin saçları platin sarısı :) bir siyah saç aşığı olarak normalde pek bi hoş olmayan kadınların bile açık saç rengiyle dikkat çektiğini düşünüyorum :KK43: gönlüm siyah diyor aklım açtır diyor şimdi kalbimi mi beynimi mi dinleym :)
Kizlar bu çelişkiyi bende hep yaşarım 1 yıl içinde ssaçımı 4 kere açtım siyaha döndüm eşimde çok seviyo siyahı bende seviyorum ama çok sert gösteriyo farklılık istediginde hemen yapamyosun ve saçım çok yıprandı o yüzden şu kararı aldım koyu başka renk yapıcam siyah istersem kolay dönebiliyim diye açık renklere

yarı kalıcı boyalar var burda da bunla alakalı bir konu görmüştüm... saçını açık renge normal kalıcı boyayla boyuyorsun... canın koyu istediğinde de ya da kızıl vesaire o yarı kalıcı boyalarla boyuyorsun bir iki aya bu yarı kalıcı akıp gidiyor zaten açık saçın aynen dönüyor... yıpratmıyor...

aslında bu konuda net bi fikre sahip olmadan hiçbir adım atmamak için kendimi tutuyorum.gözlemlerime biraz daha devam edicem :)

Back
X