Saç Rengi ve Saç Boyama Siyah saçtan açık renklere nasıl dönebilirim?

bella_03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2011
21
0
36
Ankara
Kızlar bi donem saclarımı sıyaha boyatmıstım, postıste kullanıyordum o zamanlar. postıslerımdekı tek boya sıyah boyaydı saclarımla beraber. postıs kullanmayı bıraktım. sımdı turuncumsu bı rengı var saclarımın. ama postıslerımı nasıl acacagım bılmıyorum. yanı napabılırım hıc bılmıyorum. kuafore gıtmekte ıstemıyorum. bunaldım cunku ıstedıgımın tam zıttını yapıyorlar

canım benim bildiğim siyahı bir tek kuaförler açabiliyor evde deneyipte başarılı olana henüz rastlamadım :26:

kuafr malzemsı satn yerlerden oryal ve 40 lık oksıdan alıp boya kıvamında aylayıp uygulaya bılrsn zor bısı degıll aynı ıslemı 2 kere yap acldıgın grucksn zatn snra kendı sacın boyadıgın renge baya

selam canım benim saçlarımda mavi isyahtı kendim platin yaptım istersen baakbilrsin fotoğrafıma
http://www.facebook.com/Ervakyol
öncelikle bu işlemi birden fazla yapmamanı öneririm sana saçın mahfolur ve çok pişman olursun
kozmetikçilerden 40 volüm saç açıcısı al ve mavi toz açıcı 2/1 şeklinde uygula plastk bir kabın içinde saçlarının en koyu yerinden başlayarak altlardan başlaman şartıyla saçının tamamına sür kesinlikle eldiven kullan yoksa ellerin yanar daha sonra istedğin kadar açıldımı saçını yıka sonra istediğin renge boya büyük ihtimalle dore olucaktır açıldıktan sonra sen istediğin bir sarı tonuna boya ve sürekli bakım yap saçına

benim saçlarım gecen sene ocak ayı gibi sşiyahtı, koleston yoğun renk açıcı aldım ve açtı sarı oldu üstüne aradan 1 gün gecti yine koleston yoğun renk açıcı yaptım civciv gibi tüy gibi saçlrm oldu
ne yıprandı saçlarım ne de başka bişe oldu muhteşem yani. evde acıcaksan koleston yoğun renk acıcıyı tavsiye ederim

sürekli beyaz sabunla yıksa,onra şampuan falan yap. beyaz sabun rengini açıyor. bide gliserini duymustum ton farkı yapıyor diye ama. saçına durulanmıyan saç kremini iyice yediriyosun sonra gliserin şişesinin çeyreginin çeyregi gibi bir miktarı saçındaki koyu yerlere sürüyorsun, açıldıgını söylüyolardı formumdada var ne kadar faydası olur bilemem denemedim ama faydalanan kişiler çok :)

canım kolay gelsin sana ama sonuç ne oldu acaba çünkü bende aynı dertten müstaribim ? umarım istediğin sonuca ulaşırsın

peki saçlarım siyahtı derken siyaha boyalı mı yoksa kendi saç rengin mi çünkü kendi rengi kolay açıyor ama siyaha boyalı saçı çok zor ben annemde denemiştim bu boyayı ama sonuç hiç hoş olmamıştı

Bende dün döndüm siyahtan. Kendi kendine cesaret edebileceğim birşey değildi. 5 yıldır mavi siyah ile boyuyordum. Kuaföre gittim o yüzden. Olaplex ile açıldı. Olaplex ile açılsada saçın yıpranmadan açılması mümkün değil valla ben bunu bilerek bu yola girdim. Sonuc bu kizlar. Platine yakın bir tona kadar açıldı saçım. Fakat 5 yıldır siyah olduğum için bir anda açık renk çok abes olacaktı. Bu renk şuan için ideal benim için. Bu yola girmeyi düşünüyorsanız 1 gününüzü kuaföre ayırmanız şart. 9 aylik bebegime 12.30 da girdigimiz kuaförden gece 10da çıktık. Bebekle çok zordu gerçekten. Günlerce forumlardan siyahtan açık renge dönenleri araştırdım. Çok fazla resimli örnek bulamadigim içinde bu paylaşımı yapıyorum. Benim sac yapım kuvvetli olduğu için kaldırdı işlemi. Memnunum. Ama şuan fon çektirmeden saçımı kurutup dışarı cikmam imkansız. Bol bol bakımla saçımı toparlayacağım inşallah.

Eklentiler

• 20190318_213755.webp
    58 KB · Görüntüleme: 392
  • 20190318_121928.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 145
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…