siyaha calan kahverengi akinti

gunduzgece123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2015
2.329
1.502
63
22 haftalik gebeyim bugun aksam kilodumda siyaha calan kahverengi akinti gordum. bizde kan uyusmazligi var. doktor randavuma 11 12 gun var. pecete ile sildim orayi bida bir sey gelmedi. kan uyusmazligi testi yapilmisti. negatif cikti.

22 haftalik gebeyim bugun aksam kilodumda siyaha calan kahverengi akinti gordum. bizde kan uyusmazligi var. doktor randavuma 11 12 gun var. pecete ile sildim orayi bida bir sey gelmedi. kan uyusmazligi testi yapilmisti. negatif cikti.
Doktora git canım.

28 haftalıkken iğne oluyordu yanlış hatırlamıyorsam.. Bizdede var kan uyuşmazlığı doktorum kanama olursa hemen yaparız iğneni demişti

İlk gebeliğimin üstünden çok zaman geçti net anımsamamakla birlikte o lekelenmeler olduğu için doktora gittiğimi ve iğne yaptıklarını anımsıyorum. Ama tabii ne desek boş doktorunu arasan daha net öğrenirsin

Bence arkadaşım doktora git istersen benimde öyle olmuştu 32 haftada 2cm acilmam olmuştu tedbirini al bence kafan rahat ol

Back
X