• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siyaha yakın doğal saçımı açıcısız sarı yapmak istiyorum

Kumral olabilir miyim peki?
Olabilirsin ama önce açman lazım. Ben de kuaföre gitmem kendim yapıyorum hep. Geçen gün teyzeme bir röfle yaptım kuaföre gitse 15-20 binlik saç. Benim saçım şu an biraz sıcak bir kumral tonlarında çünkü açıcı alerjim var çok tutamıyorum. Doğal bir şeyler araştırırken chatgpt loreal majirel'in bir açıcısını önerdi, sadece doğal saçı açıyormuş boyalı kisma hic etkisi yokmus. Aldim ama daha denemedim dipler çıkınca kullanicam. Sarıya kadar açacağını sanmıyorum tabi ama üç ton falan açar rahat. Toz açıcıya alerjin yoksa blondme dışında bir marka kullanma, varsa da palette'ın krem açıcısı var onu kullanabilirsin ben bir sonraki açmada onu kullanıcam

Vallahi hiç evde kurcalama saçını git kaliteli bir kuaföre önce bir paket atarlar renge bakarsın yıpranmasına bakarsın ona göre yaptırırsın en azından garanti olur. Maceraya gerek yok.

Kahverengi saçıma kumral tonları boyayınca karamel oluyor direk ve turunculaşıyor sonrasında. Malesef kutuların üzerindeki renklere kavuşmak için gerçekten açık kumral falan olması lazım saçın. Sizin durumuzda bence en güzeli güzel bir kahve tonu yakalayıp daha sonra uçlara ışıltı falan. Dipler uzadıkça yine açtırmanız gerekicek rahat 2 3 açmada anca turuncusuz sarı tona ulaşırsınız ve kendinizin yapması çok zor. Dipleri açtıkça uçlar da yıpranıcak falan filan düzgün güvenebilceğiz bir kuaföre emanet etmedikçe kendinizi pişmanlık ihtimali çok yüksek.

Back
X