• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

siyahi erkeklerden hoşlananlar buraya kızlaaaaaaar <3

shady

Meşfik..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2011
867
285
123
siyahi sevgilisi olan,siyahi sevgilisi olmasını isteyen,siyahilere yanıp tutuşanları bekliyoruummm :69::69::69:

eğer seviyorsan gerçek olsun inşallah canım,çoooook tatlılar gerçektende :16::16::16:

atletizm olimpiyatlarında falan bir sürü oluyo onlardan:1: çok tatlılar ben çok seviyorum:70: Asafa Powell ve Wallace Spearmon çok beğendiklerimden
çok çekiciler bence

tivibu reklamındakiler var ya hani,adam bekleyin pizza alıcam diyo siyahi koşucularda olmaz diye kafalarını sallıyorlar :52: ç:52::52::52:kk tatlı o reklamm :66::66:

bir keresinde rüyamda zenci biriyle sevgiliydik,çok etkilenmiştim rüyamda hoşuma gitmişti :)) ama normalde istemem galiba,aksine beyaz tenli seviyorum ben,kara kaşlı kara gözlü ama beyaz tenli :))

Fakat melez bebek fena olmaz :))

benimde meleze karşı bi antipatim var en koyusundan olmalı zift gibi :16::16::16::16:

Melezse beelkii ama aşırı zenci, koca beyaz dudaklı,
burnu her an kanatlanıp havalanacakmış gibi
duran erkekler çokkkkkkkk itici geliyor :120:
Bir de bunların altına doldurmuş gibi pantolonlar
giyip, komple altın sarısına bürünenleri var ki
evlere şenlik:1:

ben yurtdışında yaşadım ve orda o kadar çok zenci gördüm ki ve tiksindim onlardan.sürekli dışlandıkları için aşırı agresif oluyorlar her an patlamaya hazır bomba gibi dolaşıyorlar..yolda ellerinde bira ile gezer ve kaldırıma işerler.:27:

gerçi tüm yabancılar elinde bira ile gezer ama bir de şu özellikleri var çoook kötü kokuyorlar..lastik gibi kokuları var...yaklaşmak mümkün değil..:63:

ayrıca yabancıların beğenilmeyen kızları onlarla çıkar..çok komik bir görüntü oluştururlar..süt beyaz ve zifiri kara birini öpüşürken görmek:82:

yani hepsi reklamlarda göründüğü kadar çekici değil..aksine itici..

gülümsemek onlara çok yakışıyor kim ne derse desin çok güzel kalpleri var bu zencilerin :)

benimde cezayirli arkadasım olmustu.:70:

gülümsemek onlara çok yakışıyor kim ne derse desin çok güzel kalpleri var bu zencilerin :)

benimde cezayirli arkadasım olmustu.:70:

katılıyorummm:69: ç:16::16::16::16:kkk tatlı gülümsüyorlar:66: simsiyah tenlerinde bembeyaz dişleri ortaya çıkınca bence daha sevimli oluyorlar... sevgilimin gülümsemesini seviyoruuuumm:69::69:

heidi klum ve seal bence güzel bir çift..seal ç:18:k korkutucu ama olsun :34::34: çocukları :21::21:k tatlı olmuş , darısı başıma kızlar :16:

Benim böyle bir hoşlantım yok, aksine itici gelirler bana kocaman dudaklarıyla falan:9:
Dolaşırken başlığı görünce aklıma Will Smith geldi.Filmlerini seviyorum sempatik ve cool bir siyahi :1:

tüm filmlerini izledim onunda..hatta bide afişlerini aldım :66::66:

Siyahi erkekler bana hep sempatik gelmiştir

Ama mesela latin erkekleri bana göre çok çekici :51:

erasmus ile yabancı ulkeye gittiğimde okuldan siyahi biriyle samimi olmustum. cok iyi ve sempatikti. etkilenmiştim :) ama pantolonundan bile belli olan seyinden korkup samimiyeti azalttım :1:

bende yaklasık 1 hafta kadar bi zenci tarafından takip edildim hic hoslanmam acıkcası cok rahatsız etmisti beni

Back
X