Saç Rengi ve Saç Boyama siyahtan vazgeçemiyorum diyenler..

neyapsam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2008
596
238
123
siyaha bir bulaştın mı o iletten kurtulamıyosun çıkarması çok zor oluyo ama tekrar özlüyorum ve tekrar karar verdim siyaha döüş yapıcam var mı benmle aynı durumda olan burda siyah saçla ilgili herşeyi paylaşalım istiyorumturkbayragi

merhaba.....bende siyah saclarimdan vazgecemiyorum....gecen sene golge yapmistim ama kullanamadim....bana zor geliyor her ay kuafore git yaptir ettir.nedense bu arlar cok degisiklik istesemde boyle rahatim boyama ugrasma derdi yok ,yika bir fon cek,yada istedigin bir sekili ver tamam....ayyy kim ugrasir her seferinde boyayla....ama simdi saclarim tekrar siyah...seviyorum ya saclarimi...

size soruyorum,evde kendim boyıyıcam saçlarımı kömür siyahı olsun istiyorum hangi markayı önerirsiniz?

boyamadan önce çok iyi düşün dönüşü var ama hemen olmuyor ben ilk önce koleston koyu kahve yapmıştım simsiyah oldu sonra baktım siyah güzel oluyo koleston siyah yapmıştım.garnier yapma o kalıcı olmuyo sanki kolestonu önerebilirimopuyorumnanaktan

voilanın hiç siyahını kullanmadım ama diğer renkleri çabuk akıyo ve banyoda belli oluyo aktığı

valla öyle bi vazgeçtimki bidaha dönmemek üzere saçımı karattığı gibi hayatımıda karattı be yandı gitti saçlarım valla siyah boyamak isteyenler iiyice bidüşünsün geri dönüşü çok zor saçları gözden çıkarcaksınız yanı nolrsa olsn yıpranıo ... ya koyu kestaneye boyayın ya oda siyah gibi siyah yapmayın hele ki voila nın siyahı aman aman akmyoo ya simsiyah kömür gibi hakkaten ama illede yapıcam kömür gibi diyosanız voila baya siyah yapıo ben kendmden biliorum denedim ...

bende siyahtan vazgeçemiyorum daha önce 2 kez açtırıp başka renklere döndüm ama en sonunda boyam yine mavisiyah oldu.Çok güzel çok ağır renk ama zamanla insan sıkılıyo ya:(

diğer karışık renkler hem doğal değil hemde yaşlı gösteriyor birde herkesde mevcut

sankş ikizmişin gibi sevmiyorum varsa yoksa siyaha devam
.................

hala karar veremedim ya siyah yapıyorum çok asil çok parlak duruyo öyle zamanla da akmıyo ama sıkılınca açıyorum biraz da olsa yıpranıyo ama tekrar özlüyorum off çok kararsızım tekrar boyamamak çin zor tutuyorum kendimi oysa şu an o kadar doğal ki...

saclarım sarı ,acık sarı ,röflelerde var,siyaha boyamayı dusunuyorum bır delılık yapıp, :)daha once hiç siyaha boyatmadım :)

saclarım sarı ,acık sarı ,röflelerde var,siyaha boyamayı dusunuyorum bır delılık yapıp, :)daha once hiç siyaha boyatmadım :)

yapma canım yaaaa dönüşü gerçekten çok zor heleki sarıdan dönersen daha da zor koyu renkler boya çok istiyorsan siyah gibi duran çok renk var ama siyah yapmaaopuyorumnanaktan

ne renk yapıcagıma karar vereemdıgımden boyle belkı de..

sıkıldım bu kadar sarı olmaktan ,kahve tonları yapsam bıle yıne acık olucak :)

kestane fılan ıdeal sanırım.tesekkurler cnım

Siyah vazgeçilmezimdir. Saçlarımı kimsayasallarla açtırıp her rengi denmeme rağmen sonunda döndüğüm tek renk siyah . Ancak son zamanlarda bir sorunum var. Dah önceleri kollestonun mavi siyahını kullanırken bu rengi artık piyasada bulamıyorum . Başka markalarında varmı bilemiyorum. yardımcı olursanız sevinirim .
Diğer bir sorumda arkadaşlarım sürekli kimyasal kullanmam yerine nasılsa siyaha boyuyprsun ne fark eder hint kınası kullan diyorlar ama nasıl olur bilemiyorum bir kere denedim ancak saçlarım çok sertleşti şimdi kararsızım boyaylamı devam etmeli kınayla mı?

Siyah vazgeçilmezimdir. Saçlarımı kimsayasallarla açtırıp her rengi denmeme rağmen sonunda döndüğüm tek renk siyah . Ancak son zamanlarda bir sorunum var. Dah önceleri kollestonun mavi siyahını kullanırken bu rengi artık piyasada bulamıyorum . Başka markalarında varmı bilemiyorum. yardımcı olursanız sevinirim .
Diğer bir sorumda arkadaşlarım sürekli kimyasal kullanmam yerine nasılsa siyaha boyuyprsun ne fark eder hint kınası kullan diyorlar ama nasıl olur bilemiyorum bir kere denedim ancak saçlarım çok sertleşti şimdi kararsızım boyaylamı devam etmeli kınayla mı?

canım ben garnierin gece mavisiyle boyamıştım bikaç kez oda güzel oluyor onu deneyebilirsinopuyorumnanaktan

kızlar bende hep siyaha boyarım. bi kere loreal le boyamıştım tam siyah olmadı. hep kolestonla boyarım tam siyah olur ama çok akıyor. başka markaları denemk istiyorum hep tam siyah olosun hemde akmasın istiyorum. alix avien var bide voila palette arasında gidip geliyorum

alix avien simsiyah oluyo ama saç plastik gibi oluyo canım deneme bence zaten hint kınasını hiç denemeyin döküyor sertleştiriyor

Back
X