Ya onunla karışık, bir de diğer faktörler var biliyorsun. Hepten karışık. Net bir karar veremem şu an, gözlemliyorum bakalım. İyi olan kazansınKarışık olduğu için ben sabredemem işte. Hiç gelemiyorum karışıklığa.
Ben seni az sonra etiketleyecektim zaten ,beni mi takip ettinBurası harika olmuş ya
Ya onunla karışık, bir de diğer faktörler var biliyorsun. Hepten karışık. Net bir karar veremem şu an, gözlemliyorum bakalım. İyi olan kazansın
Ben hiç sevmiyorum böyle karışıklık olmasını
Benim de kafamı karıştırdın şat kızı. Şifreli şifreli konuşmayın piliiz mereklaniyorum.Ya onunla karışık, bir de diğer faktörler var biliyorsun. Hepten karışık. Net bir karar veremem şu an, gözlemliyorum bakalım. İyi olan kazansın
Ben hiç sevmiyorum böyle karışıklık olmasını
Etiketleyecegin malüm oldu bana geleyim dedimBen seni az sonra etiketleyecektim zaten ,beni mi takip ettin,nerden buldun burayı
Bunlari Muneye mi yapacaksınYaşasınn
Şimdi siyasette bizi cımbızlayanları etiketleyip buraya çekebiliriz
Hatta o cımbızladığı için, burada biz ona ağda yapabiliriz
Yaşasınn
Ahahah iyi olan kazansın sepWuhuuu, düello var. Ama düelloya girenlerin haberi yok
Tenhada mı kıstırıyoruz hayırdırYaşasınn
Bana atıfta bulundun ama ben kimseyi cımbızlamıyorumYaşasınn
Benim cımbız deyince aklıma, sözlerimizi cımbızlayanlar, hani konunun ana fikrini ters çevirenler oluyor ya, onlar sandımdıBunlari Muneye mi yapacaksınMalum cimbiz onun elinde.
Konunun hararetine kaptırmış telefon da kendiniHava çok sıcak olduğu için mi telefonum böyle alev aldı? Noluyo
Sonuçta geyik topiği burasıİntikam yeri mi kız bura
Haha ben öyle düşünmediydim yazarken. O zaman ağda bezine kuvvet diyeyimBenim cımbız deyince aklıma, sözlerimizi cımbızlayanlar, hani konunun ana fikrini ters çevirenler oluyor ya, onlar sandımdı
I LOVE YOU Mune
Aynen bi heyecanlandı nedenseKonunun hararetine kaptırmış telefon da kendini
Benim cımbız deyince aklıma, sözlerimizi cımbızlayanlar, hani konunun ana fikrini ters çevirenler oluyor ya, onlar sandımdı
I LOVE YOU Mune
Burasıda tenha olmuş ama, epilasyona uygunTenhada mı kıstırıyoruz hayırdır
Dakika 1,gol 1.Şimdiden laf atmaya başladınız
Valla kan çıkar benden demesi
Zaten siyasette insan yeterince doluyor, bir de buraya taşınırsa olaylar yandı gülüm keten helva.
Burası sakin relax olsun nolur gözünüzü seveyim
Hayır sonra çete çete diye ağlıyor insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?