- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Kıskandım. Neyse sen bana İzmirli yakışıklı paralı herifcan bulcan zaten. Rahatladım bunu düşününce.
Üstüme tur bindirdin bi de yine mi diyonYok ayol hangi ara buluşacağım...
Yine mi derken
Yok ayol hangi ara buluşacağım...
Yine mi derken
Avukat bul bari yanında staj yapmalık.Sen okulunu bitir, işini bul izmire gel bulmayan eşek olsun. Okul bitmeden bi mok yok sana.
Merhaba sevgili ablalarım(evet en çıtır minnoşunuz benim)
Sürekli konu dışından uçtuğumuzu fark etmiş olduğumdan açıyorum bu sayfayı. Baktiniz konu kayıyor, geliverin buraya kıymasın @Mune bize
Ben etiketliyorum aklıma gelenleri siz de etiketleyin gelmek isteyenler buyursunn
@HanimKelesimiGetir @gohaChess @bilinmeyenfx @nameaver @marilyn monroe in vino veritas S shot @kavun kokusu deynepnaz
Avukat bul bari yanında staj yapmalık.Bu okul biter mi be
iyi düşünmüşsün canım, ama burda da zımbalanmak mümkün dikkatli olmak lazım
O kolay buluruk...
Ay o niye ayol?
Eneemm neden ki?iyi düşünmüşsün canım, ama burda da zımbalanmak mümkün dikkatli olmak lazım
Hepsi hüsranla sonuçlandığı için fark etmiyorÜstüme tur bindirdin bi de yine mi diyon
Geçen hüsranla sonuçlanandan başka diil mi bu?
Ya adam müsait değil sep, haklı da. O yüzden bir şey diyemiyorum bir de abi cuma akşam görüştük zaten, cumartesi hadi görüşelim olmaz gibi sanki. Nebilim.Niye lan koskoca hafta sonu 48 saat.
din siyaset konuşmama durumu burda da geçerli olabilir ama emin değilim
neyse ben sadece geyik için bulunayım ne olur ne olmaz
Kız kendini ağırdan alıyor waaooww havalı.Hepsi hüsranla sonuçlandığı için fark etmiyor
Ya adam müsait değil sep, haklı da. O yüzden bir şey diyemiyorum bir de abi cuma akşam görüştük zaten, cumartesi hadi görüşelim olmaz gibi sanki. Nebilim.
Hepsi hüsranla sonuçlandığı için fark etmiyor
Ya adam müsait değil sep, haklı da. O yüzden bir şey diyemiyorum bir de abi cuma akşam görüştük zaten, cumartesi hadi görüşelim olmaz gibi sanki. Nebilim.
Ama ben tek kalmışım burada,siz beni yersiniz?.Geyik için yemek bölümünü kullanıyorum zaten ben. .
Yoğun ya dur yazarım özelden sanaBana kalsa cumartesiyi de pazarı da eklerdim valla. Öyle manyak bir yapım var, olacaksa hemen olacak her şey. Bekleyemem. Ama yoğunsa bişey denmez tabi.
Ay niye yiyelim eğlenelim istedim. Çok az etiket koydum aklıma gelmedi pek, istersen sen de çağırabilirsin.Ama ben tek kalmışım burada,siz beni yersiniz?.Geyik için yemek bölümünü kullanıyorum zaten ben. .
Seferoğullarını çağırayım mı?Ay niye yiyelim eğlenelim istedim. Çok az etiket koydum aklıma gelmedi pek, istersen sen de çağırabilirsin.
Yemek bölümü beni açmadı pek obez olur çıkarım ben ordan.
Yoğun ya dur yazarım özelden sana
Bi' de öyle hemen olsunluk bir şey de yok.
Zaten durum karışık biliyorsun
Ne dersiniz Tellioğulları çağırsın mi hazır mıyızSeferoğullarını çağırayım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?